ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3η Σεζόν “SOUL STORIES PODCAST” στο SOUNDIS.GR

To podcast SOUL STORIES, το ΠΡΩΤΟ ψυχο-ενεργειακό podcast στην Ελλάδα, ήρθε με νέα σεζόν αποκλειστικά από το SOUNDIS.GR! Μετά από δύο και κάτι... επιτυχημένες σεζόν, το podcast SOUL STORIES με την Κάλλη Αλεβίζου και τον Άλεξ Κάβδα, επέστρεψε πιο προσγειωμένα, με αναζητήσεις της δικής μας διάστασης, στον περιπετειώδη χώρο των ανθρωπίνων σχέσεων.
16.02.2023
1
'
3η Σεζόν “SOUL STORIES PODCAST” στο SOUNDIS.GR

Ήρθε η στιγμή που η Κάλλη και ο Άλεξ θα εξερευνήσουν πώς ο ανθρώπινος νους και η ψυχή λειτουργούν και αλληλεπιδρούν, κάνοντας τον καθένα μας ξεχωριστό. Με τον μοναδικά "ανεβαστικό" τρόπο τους, στην επίσημη 3η σεζόν, θα καταπιαστούν με θεματικές από το oral μέχρι το singledom και από τα ζόμπι μέχρι το negging, απευθυνόμενοι σε έναν κόσμο όλο και πιο μπερδεμένο... αλλά πάντα ωραία ανήσυχο.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της ψυχολογίας και της ενέργειας με την Κάλλη Αλεβίζου και τον Άλεξ Κάβδα. Πείτε ΝΑΙ στο κάλεσμα! Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι έξω από τα δεδομένα.

Βρείτε ΕΔΩ τα πρώτα 2 επεισόδια της 3ης σεζόν του podcast SOUL STORIES

1ο επεισόδιο: Ψυχολογικό GPS

Τα Soul Stories επιστρέφουν στην τρίτη τους σεζόν πιο προσγειωμένα, με αναζητήσεις της δικής μας διάστασης, στον περιπετειώδη χώρο των ανθρωπίνων σχέσεων. Ήρθε η στιγμή που η Κάλλη και ο Άλεξ θα εξερευνήσουν πώς ο ανθρώπινος νους και η ψυχή λειτουργούν και αλληλεπιδρούν, κάνοντας τον καθένα μας ξεχωριστά. Σε αυτό το πρώτο, εισαγωγικό επεισόδιο ανακαλύπτουμε τι οδήγησε σε αυτή την εξέλιξη και ποιες θεματικές θα αναπτυχθούν στα επόμενα επεισόδια.

2o επεισόδιο: ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ: Μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια!

Καμπανάκια χτυπάνε και δεν ακούμε. Σημαίες εγείρονται και αδιαφορούμε. Τα red flags χτυπήσαν κόκκινο και εμείς χαμπάρι. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται να προσέχουμε στις προσωπικές μας σχέσεις; Μέσα στην υπερπληροφόρηση το μυαλό έχει καεί και δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα σημάδια που μας δίνονται. Τα Soul Stories φτιάχνουν τη λίστα με τις συμπεριφορές που λένε ΠΡΟΣΕΧΕ!

Εικόνα
3η Σεζόν “SOUL STORIES PODCAST” στο SOUNDIS.GR

- Λίγα λόγια για τους δημιουργούς -

Η Κάλλη Αλεβίζου είναι ραϊχική ψυχοθεραπεύτρια και ενεργειακή θεραπεύτρια κάνοντας τα τελευταία 17 χρόνια προσωπικές και ομαδικές συνεδρίες, ενώ παραδίδει και σεμινάρια πάνω σε ένα εύρος ψυχο-ενεργειακών πρακτικών. Ξεκίνησε ως ξεναγός των ιερών και μυθολογικών τόπων της Ελλάδας αλλά οι εσωτερικές της αναζητήσεις την οδήγησαν σε θεραπευτικές τεχνικές διαφόρων ειδών και πολιτισμών. Ταξίδεψε ανά τον κόσμο παρακολουθώντας ψυχο-ενεργειακά σεμινάρια διαφόρων κατευθύνσεων, από αναδρομή προηγούμενων ζωών ως σαμανικές πρακτικές και από συστημική αναπαράσταση ως και θεραπεία vortex αποκτώντας εκπληκτικές εμπειρίες στην πορεία.

"Ξεκινώντας από τα δώδεκα άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι μέσα μου είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Μεγαλώνοντας και εξερευνώντας, βιώσα εμπειρίες ενεργειακές εξώκοσμες, διδασκαλίες, ταξίδια. Έγινα σωματική ψυχοθεραπεύτρια, κάνω αναδρομές και συστημικές αναπαραστάσεις για το οικογενειακό κάρμα, έφτασα να βλέπω κάθε ενέργεια στους άλλους. Όλα εκείνα που έψαχνα έξω, τα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους, με οδήγησαν πίσω στον εαυτό μου, την ουσία μου. Δεν υπάρχει όμως τέλος στην διαδικασία, συνεχίζω να μαθαίνω και να αλλάζω συνειδητότητα."

Ο Άλεξ Κάβδας, σε άμεση σχέση με τα media εδώ και 15 χρόνια, έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις, από τη σύνταξη και την παραγωγή μέχρι την παρουσίαση και το θέατρο. Έχει συνεργαστεί με εγχώριους και διεθνείς θεσμούς της μαζικής επικοινωνίας (Antenna, Mega, Alpha, MTV, Vogue κ.α.), αλλά και με αντίστοιχα brands που εμπιστεύτηκαν την έκφραση και την αισθητική του. Τα τελευταία χρόνια, πέρα από την επαγγελματική του ενασχόληση με τα social media, εμβαθύνει στην ψυχο-ενεργειακή διάσταση του ανθρώπου μέσα από θεραπείες και μελέτη, τις οποίες μοιράζεται με τον κόσμο μέσα από τα Soul Stories podcast και σεμινάρια. "Σε κάθε στάδιο της ζωής μου, υπήρχε πάντα κάποιος άνθρωπος, συνήθως γυναίκα, που μου μάθαινε ότι συμβαίνουν πράγματα και μετά από τον φυσικό κόσμο, κάπου πέρα από αυτο που αντιλαμβανόμαστε στην καθημερινότητα με τις αισθήσεις μας. Έτσι μεγαλώνοντας, ήξερα ως δεδομένο ότι υπάρχει παράλληλα με εμάς και ένας αόρατος κόσμος, ο οποίος με σαγήνευε αλλά στον οποίο δεν είχα άμεση πρόσβαση. Γνωρίζοντας την Κάλλη έμαθα σιγά σιγά να τον αντιλαμβάνομαι και να αντλώ πληροφορία και από εκεί. Ως παρουσιαστής, συντάκτης, ηθοποιός, social media expert η πληροφορία είναι η πνευματική μου τροφή, την οποία μεταφέρω εκεί έξω. Επομένως, αυτή η διεύρυνση πεδίου και συνειδητότητας σε νέες πηγές μου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά."

SOUNDIS, radio, music, podcast and more.

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store & Google Play

Αγαπημένο