ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε το χόμπι του 8χρονου γιου του George!

Ο πρίγκιπας George, έχει μία ασχολία που δεν την περιμέναμε!
12.05.2022
2
'
Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε το χόμπι του 8χρονου γιου του George! William Kate

Ο πρίγκιπας William, σε συζήτησή που είχε πρόσφατα με τους υπεύθυνους των BAFTA, αναφέρθηκε στα παιδιά του, και στο κατά πόσο αυτά ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το gaming. 

Στη συζήτηση που έκανε ο πρίγκιπας William με τους ανθρώπους των BAFTA, συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να ενισχυθεί η βρετανική τηλεόραση και ο κινηματογράφος.

Μάλιστα ο πρίγκιπας William ως πρόεδρος των BAFTA, μίλησε με τον δημιουργό ηλεκτρονικών παιχνιδιών Ηarry Petch και έπαιξε και ένα παιχνίδι του, το Net Carbon.

Διαβάστε ακόμη : Diana: Ο συμβολισμός πίσω από την ζωγραφιά που της αφιέρωσαν τα εγγόνια της

Όταν ρωτήθηκε για το αν τα παιδιά του, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, ασχολούνται με τα βιντεοπαιχνίδια, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: "Προσπαθούμε να έχουμε σε μια ισορροπία την ώρα με την οποία ασχολούνται με το gaming. Προσέχουμε τις ώρες τις οποίες περνούν μπροστά από τις οθόνες, οι οποίες τα ενθουσιάζουν, ειδικά τον George, που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον. Τα άλλα δύο παιδιά είναι αρκετά μικρά αλλά τους αρέσουν οι ταινίες. Όλο αυτό, είναι δημιουργικό, λατρεύω και τις ταινίες και τα παιχνίδια και προσπαθώ να κάνω και την επόμενη γενιά να ενδιαφερθεί."

Θα ήταν φυσικά λάθος να υποθέσει κανείς πως οι μελλοντικοί διάδοχοι του θρόνου, έχουν μόνο αυτές τις ασχολίες. Η μητέρα τους Kate Middleton έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως φροντίζει τα παιδιά της να έρχονται όσο το δυνατόν περισσότερο σε επαφή με τη φύση. 

Λίγα λόγια για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge:

Ο Πρίγκιπας William είναι ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στις 29 Απριλίου 2011 παντρεύτηκε την  Κάθριν Μίντλετον. Έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Τον πρίγκιπα George, 8,5 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte 7 ετών και τον πρίγκιπα Louis 4 ετών. 

Διαβάστε επίσης Kate Middleton: Η παράδοση που τηρεί κάθε χρόνο στα γενέθλια του Πρίγκιπα Louis

Αγαπημένο