ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει τίτλους για τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ;

Τι θα γίνει με τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν;
1
'
Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει τίτλους για τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ; Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρόκειται να δούμε πολλές αλλαγές στους τίτλους των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Πλέον βασιλιάς είναι επίσημα ο Κάρολος ο Γ’, ενώ η σύζυγος του Καμίλα κατέχει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου. Ακόμη ο Ουίλιαμ χρίσθηκε από τον πατέρα του, ως Πρίγκιπας της Ουαλίας ενώ και η Κέιτ είναι πια Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Αυτά είναι τα αντικείμενα που απαγόρευσε η βασιλική οικογένεια να αφήνουν οι πολίτες για τον θάνατο της Βασίλισσας

Τι γίνεται όμως με τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

 

 

Ο γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, Άρτσι, και η κόρη τους, Λίλιμπετ, ονομάζονται τεχνικά πρίγκιπας και πριγκίπισσα επειδή ο παππούς τους, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, έγινε βασιλιάς.

Οι κανόνες που τέθηκαν από τον Βασιλιά Γεώργιο Ε’ το 1917 υποδηλώνουν ότι ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, ως παιδιά ενός γιου του μονάρχη, μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν τίτλο εάν το επιθυμούν.

Την Παρασκευή 9/8 ο βασιλιάς Κάρολος ο Γ’ πραγματοποίησε δημόσια ομιλία, όπου ανακοίνωσε τους τίτλους για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ και εξέφρασε την αγάπη του για τον Χάρι και την Μέγκαν χωρίς να κάνει κάποια περεταίρω αναφορά στα παιδιά τους.

Σε συνέχεια της επίσημης δήλωσης του μονάρχη ενημερώθηκαν και τα social media του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και ξεκαθαρίστηκαν οι τίτλοι των παιδιών τους. Αυτό δεν έγινε όμως και για τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αφού ο Άρτσι και η Λίλιμπετ παραμένουν ακόμα ως “Master” και “Miss”.

«Ενώ τα social media του Ουίλιαμ και της Κέιτ ενημερώθηκαν με τους νέους τους τίτλους, αυτό δεν συνέβη αντίστοιχα για τον Χάρι και την Μέγκαν. Θα εργαστούμε για την αλλαγή των social media τους, όταν λάβουμε την κατάλληλη ενημέρωση από τον βασιλιά Κάρολο Γ'», ανέφερε ο βασιλικός εκπρόσωπος.

Ρίξε μια ματιά: Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι 3 φορές που αποπειράθηκαν να την δολοφονήσουν- Γιατί η μία έμεινε κρυφή;

Αγαπημένο