ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε το trailer της αποκαλυπτικής συνέντευξης που έδωσε στο "CBS" λίγο πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του

Ο δούκας μίλησε στον δημοσιογράφο, 'Αντερσον Κούπερ και στην εκπομπή του CBS «60 Minutes»!
03.01.2023
1
'
Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε το trailer της αποκαλυπτικής συνέντευξης που έδωσε στο "CBS" λίγο πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του ABACA

Ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» στις 10 Ιανουαρίου, δημοσιεύτηκε το trailer της συνέντευξής του στον δημοσιογράφο, 'Αντερσον Κούπερ και στην εκπομπή του CBS «60 Minutes».

Το trailer δείχνει τους δύο άντρες να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με τη λεζάντα που το συνοδεύει  αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Δείτε επίσης: Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι τελικά τα πιο δημοφιλή για το 2022;

Το 416 σελίδων, βιβλίο του Χάρι γράφτηκε από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο JR Moehringer και θα μεταφραστεί σε 16 γλώσσες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει χαρακτηριστεί ότι είναι γραμμένο με «ακατέργαστη, βαθιά ειλικρίνεια».

Πολλά δημοσιεύματα του ξένου τύπου υποστηρίζουν ότι όσα είναι γραμμένα στην «εκρηκτική» αυτοβιογραφία θα προκαλέσουν μια ανεπανόρθωτη ρήξη του πρίγκιπα Χάρι με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και δη με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Εικόνα
william

Μάθετε ακόμα: Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Γιατί πήγε στο γάμο της πρώην του χωρίς την Κέιτ Μίντλετον;

Αγαπημένο