ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η μοναδική πρώην σύντροφός του, που παρευρέθηκε στο γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ

Η μοναδική που βρέθηκε στο γάμο του ζευγαριού
29.11.2022
1
'
Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η μοναδική πρώην σύντροφός του, που παρευρέθηκε στο γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ Photo/Abaca

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, εχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, αφού μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια, τον Άρτσι και την Λίλιμπετ.

Το πριγκιπικό ζευγάρι γνωστοποίησε τον αρραβώνα του, το Νοέμβριο του 2017 και στη συνέχεια τέλεσε το γάμο του 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, Γουίνδσορ.

Παρόλα αυτά, ο πρίγκιπας Χάρι, πριν από την Μέγκαν είχε και άλλες συντρόφους στο πλευρό του, όπως την Chelsy Davy και την Cressida Bonas.

Μάλιστα η Chelsy Davy, υπήρξε η μεγαλύτερη εως τώρα σχέση του πρίγκιπα Χάρι, με την οποία ήταν μαζί το 2004 και είχαν δηλώσει χαρακτηριστικά ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Η ιστορία αγάπη τους είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, με την Chelsy να παρευρίσκεται στα 60ά γενέθλια του Καρόλου και μάλιστα να συναντά και την βασίλισσα! Κάποια χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2011, η σχέση τους έληξε αφού η Davy δυσκολεύτηκε με τα βασιλικά καθήκοντα.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Πρίγκιπας Χάρι: Τι ζήτησε από τις πρώην συντρόφους του και εκείνες αρνήθηκαν;

 

 

Η Cressida Bonas, μία ακόμα γνωστή σχέση του πρίγκιπα Χάρι, με την οποία ξεκίνησε να βγαίνει το 2012, είναι ηθοποιός και η γνωριμία τους, έγινε μέσω της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Το τέλος και ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε το 2014, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται ότι διατηρούν καλές σχέσεις από τότε αφού η Bonas ήταν η μοναδική που βρέθηκε καλεσμένη στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν το 2018.

 

Ρίξε μια ματιά: Πρίγκιπας Χάρι: Εσείς ξέρετε το πραγματικό του όνομα; Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αγαπημένο