ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι τελικά τα πιο δημοφιλή για το 2022;

Τι δείχνουν τα likes στα social media και τι σχετική δημοσκόπηση;
02.01.2023
1
'
Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι τελικά τα πιο δημοφιλή για το 2022; ABACA

Το 2022 έφτασε στο τέλος του και το νέο έτος φαίνεται πως μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Πολλοί λίγο πριν τον ερχομό της νέας χρονιάς έκαναν τον απολογισμό τους και μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2022 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση και στους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας, ανακαλύψαμε πως η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατέχουν τα πρωτεία της δημοφιλίας. Το ζευγάρι μετρά περισσότερους από 14.000.000 followers, ενώ η ανάρτηση με τα περισσότερα likes ήταν η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους στην οποία φωτογραφήθηκε όλη η οικογένεια μαζί συγκεντρώνοντας περισσότερα από 2.000.000 likes.

Δείτε επίσης: Margot Robbie: Ανακαλύψαμε τη γυμναστική που της προσφέρει αυτό το καλλίγραμμο κορμί και μπορείς εύκολα να την κάνεις στο σπίτι

Μια δημοσκόπηση για τη δημοτικότητα των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας διενεργήθηκε από την εφημερίδα «The Sun» το περασμένο καλοκαίρι.

Ρωτώντας 2.000 άτομα, η «Sun» βρήκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ παραμένει η αγαπημένη των νεαρών Βρετανών, ηλικίας 18-25 ετών. Στη γενική κατάταξη, η Μαρκλ καταλαμβάνει την 8η θέση.

Εικόνα
μεγκαν

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον –σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση– είναι τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας, με 23% και 20% αντίστοιχα.

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στην 5η θέση με 16% ενώ ο νέος Βασιλιάς Κάρολος στην 3η θέση με 19%. Η βασιλική σύζυγος Καμίλα βρέθηκε στην 7η θέση, με 9%.

Εικόνα
καρολος

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι από τα 2.000 άτομα που ερωτήθηκαν, η πλειοψηφία δήλωσε ότι θα προτιμούσε η Μέγκαν και ο Χάρι να μείνουν μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το 40% δήλωσε ότι δεν θα ήθελε το ζευγάρι να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια. Το 30% ψήφισε ότι το ζεύγος πρέπει να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα – και ένα άλλο 30% είπε ότι δε γνωρίζει και δεν απαντά.

Μάθετε ακόμα: Οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί για τις γιορτές σύμφωνα με το TikTok - Ποια θέση κατέχει η Ελλάδα;

Αγαπημένο