ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το μυστήριο λύθηκε! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Τζόνι Ντεπ δεν κοιτάει στα μάτια την Άμπερ Χερντ στη δίκη

Αυτός είναι ο μυστηριώδης λόγος που ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει καμία οπτική επαφή με την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χερντ!
19.05.2022
1
'
Το μυστήριο λύθηκε! Ο πραγματικός λόγος που ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει κοιτάξει ούτε μια φορά την Άμπερ Χερντ στη δίκη Τζόνι_Ντεπ

O δικαστικός αγώνας ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι της showbiz, Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χέρντ έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο καιρό.

Η δίκη συκοφαντικής δυσφήμισης του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ ξεκίνησε ξανά μετά από παύση μιας εβδομάδας, με την 36χρονη ηθοποιό να καταθέτει την δική της πλευρά των γεγονότων.

Μάλιστα εκατοντάδες άτομα συνεχίζουν να παρακολουθούν φανατικά την εξέλιξη της δίκης, που μεταδίδεται ζωντανά από τότε του ξεκίνησε στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια μέχρι και σήμερα. Και από ό,τι φαίνεται το δράμα δεν σταματά με τις αποκαλύψεις να σοκάρουν όλο και περισσότερο το κοινό και τα περιστατικά βίας ανάμεσα στο ζευγάρι να ξεπερνούν κάθε όριο.

Εικόνα
johnny depp

Δες εδώ : Τζόνι Ντεπ: Τι συμβαίνει ανάμεσα στον ίδιο και την εντυπωσιακή δικηγόρο του;

Τελευταία έγινε μια εύστοχη παρατήρηση από τους πιο παρατηρητικούς του κοινού, οι οποίοι δήλωσαν πως καθ’ όλη τη διάρκεια του δικαστικού αγώνα ο 58χρονος ηθοποιός αρνείται να κοιτάξει την πρώην σύζυγό του. Με την απορία είχαμε μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά το μυστήριο λύθηκε με επιτυχία.

Ποιος είναι τελικά ο λόγος που ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει καμία οπτική επαφή με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ;

Ο ηθοποιός έχει δώσει όρκο πως δεν πρόκειται να ξανακοιτάξει την Άμπερ Χερντ. Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Depp ρώτησε μάλιστα την Άμπερ Χέρντ κατά τη διάρκεια της δίκης: «Ο κύριος Depp δε σε κοίταξε ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της δίκης. Σωστά;» .

 «Όχι από όσο έχω παρατηρήσει», απάντησε εκείνη. Τότε ο δικηγόρος της είπε: «Είχε υποσχεθεί ότι δε θα ξαναδείς τα μάτια του. Δεν είναι αλήθεια αυτό;». «Δεν το θυμάμαι αυτό», απάντησε εκείνη.

Τότε στο δικαστήριο, ακούστηκε μία ηχογραφημένη συνομιλία του ζευγαριού, που ηχογραφήθηκε το 2016, αφού η ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Σε εκείνη τη συνομιλία, ακούστηκε η Heard να προσπαθεί να αγκαλιάσει τον Depp: «Σε παρακαλώ απλώς θέλω να σε αγκαλιάσω και να σου πω αντίο». Εκείνος τότε της απάντησε: «Δεν είμαι τίποτα για εσένα και για πάντα θα είμαι ένα τίποτα για εσένα. Δεν θα δεις τα μάτια μου ξανά».

Εικόνα
amber heard

Μάθε ακόμη : Άμπερ Χερντ: Κλινική ψυχολόγος κατέθεσε στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ ότι πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας

Αγαπημένο