ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μέγκαν Μαρκλ: Σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή της- Τι συμβαίνει;

Δημοσιεύματα θέλουν τις δύο αδερφές να βρίσκονται σε έντονη δικαστική διαμάχη
05.10.2022
1
'
Μέγκαν Μαρκλ: Σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή της- Τι συμβαίνει; Μέγκαν Μαρκλ

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ μηνύεται από την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα Μαρκλ για την πολυσυζητημένη συνέντευξή της με την Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021, όπως και για το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στη βιογραφία «Finding Freedom».

Σε συνέχεια αυτού, η Μέγκαν Μαρκλ ψάχνει τρόπους να την εμποδίσει, όπως και τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ στο να καθαιρέσουν τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Χάρι, με αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Λίγο καιρό πριν, και συγκεκριμένα μεταξύ 5 και 21 Οκτωβρίου, οι υπερασπιστές της Σαμάνθα είχαν επιβεβαιώσει ότι θέλουν να καθαιρέσουν τον Τόμας, όπως και τον Πρίγκιπα Χάρι και την Όπρα, για την κατάθεσή τους.

Από την άλλη η υπερασπιστική πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ, την θέλει να αντεπιτίθεται και να ζητάει από έναν δικαστή να σταματήσει τη διαδικασία συλλογής και αποδέσμευσης αποδεικτικών στοιχείων έως ότου εκδοθεί απόφαση σχετικά με το εάν η αγωγή πρέπει να απορριφθεί πλήρως.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει τίτλους για τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ;

Εικόνα
Σε δικαστική διαμάχη η Μέγκαν Μαρκλ με την αδερφή της

Στην κατάθεση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μια κατάθεση του κ. Μαρκλ σε αυτή τη συγκυρία θα ήταν ένα περιττό θέαμα και σπατάλη χρόνου, χρημάτων και ημερών»

Kαι συνεχίζει λέγοντας: «Δεν θα πρέπει να επιτραπεί στη Σαμάνθα Μαρκλ να αναγκάσει τη Μέγκαν και, ενδεχομένως, πολλά μη συμβαλλόμενα εμπλεκόμενα μέρη να αφιερώσουν σημαντικούς πόρους σε ξένες ανακαλύψεις, ενώ εκκρεμεί μια αξιόλογη πρόταση που θα μπορούσε να διαθέσει ολόκληρη την υπόθεση».

Όπως συζητείται παρακάτω, η ανακάλυψη σε αυτήν την υπόθεση θα πρέπει να ανασταλεί εν αναμονή της επίλυσης της πρότασης απόρριψης επειδή η πρόταση είναι σαφώς αξιόλογη και θα διευθετήσει την υπόθεση. Μια σύντομη ανακάλυψη δεν θα επηρεάσει ή βλάψει τη Σαμάνθα Μαρκλ και η ανακάλυψη θα βλάψει τη Μέγκαν, το Δικαστήριο και τα συμφέροντα που προστατεύονται από την Πρώτη Τροποποίηση. Εκτός από τα εμπλεκόμενα μέρη, η Σαμάνθα αναγνώρισε 19 μάρτυρες που δεν συμμετείχαν, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Χάρι, της μητέρας της Μέγκαν, της Όπρα Γουίνφρεϊ και αρκετών δημοσιογράφων/προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσης που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, και των συγγραφέων του “Finding Freedom”».

Ρίξε μια ματιά: Ανατροπή! Το Netflix ακύρωσε τα κινούμενα σχέδια της Meghan Markle - Ποιοι οι λόγοι;

Αγαπημένο