ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κέρδισε ο Τζόνι Ντεπ τη δίκη με την Άμπερ Χερντ- Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά την ήττα της

Η ανάρτηση της Άμπερ Χερντ μετά την ήττα της στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ
1
'
Κέρδισε ο Τζόνι Ντεπ τη δίκη με την Άμπερ Χερντ- Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά την ήττα της Τζόνι Ντεπ Αμπερ Χερντ

Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε την δίκη με την Άμπερ Χερντ μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστήριο της Κομητείας Fairfax της Βιρτζίνια.

Οι δικαστές αποφάνθηκαν υπέρ του ηθοποιού σημειώνοντας ότι η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post, με τις κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση το διάστημα που ήταν παντρεμένοι.

Μάλιστα οι ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο.

Η Άμπερ Χερντ θα κληθεί να δώσει αποζημίωση 15 εκατ. δολάρια στον Τζόνι Ντεπ, αφού κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εικόνα
Κέρδισε ο Τζόνι Ντεπ τη δίκη με την Άμπερ Χερντ- Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά την ήττα της

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Amber Heard: Τι είναι η οριακή διαταραχή προσωπικότητας με την οποία διαγνώστηκε και πόσο επικίνδυνη είναι;

Η ανάρτηση της Άμπερ Χερντ μετά την ήττα της

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δήλωσε απογοητευμένη, ενώ όπως είπε “έχασε το δικαίωμα να μιλάει ελεύθερα και ανοιχτά”.

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα είναι μεγάλη. Έχει ραγίσει η καρδιά μου που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι μια οπισθοδρόμηση. Γυρίζει πίσω τον χρόνο σε μια εποχή που μια γυναίκα η οποία μίλησε, θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια.

Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν το σώμα των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της Ελευθερίας του Λόγου και τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά κι έτσι κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είμαι λυπημένη που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά», έγραψε χαρακτηριστικά η Άμπερ Χερντ.

 

 

Ρίξε μια ματιάAmber Heard: Μαζεύουν υπογραφές για να την “εκτοπίσουν” από το Aquaman 2

Αγαπημένο