ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Johnny Depp: Εμφανίστηκε στη σκηνή με νέο look και ανεβασμένη διάθεση μετά τη δίκη με την Amber Heard

Ο Johnny Depp ανέβηκε στη σκηνή με νέα εμφάνιση χωρίς μούσι μετά το τέλος της δίκης του με την Amber Heard!
2
'
Johnny Depp: Εμφανίστηκε στη σκηνή με νέο look και ανεβασμένη διάθεση μετά τη δίκη με την Amber Heard Johnny_Depp νέο look

Με νέο look εμφανίστηκε στη σκηνή ο Johnny Depp και εξέπληξε τους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του Blues Festival στο Ελσίνκι κατά τη διάρκεια του live του με τον Jeff Beck και το κοινό του πρόσεξε αμέσως την άκρως ανανεωμένη και περιποιημένη εικόνα του.

Εικόνα
johnny depp

Χωρίς τα μούσια του, με τα οποία τον έχουμε συνηθίσει και με ανεβασμένη διάθεση ο Johnny Depp φαινόταν πως βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «DailyMail».

Βέβαια κάτι τέτοιο είναι λογικό, καθώς μετά από 6 χρόνια, κατάφερε να αποκαταστήσει το όνομά του και έδωσε ένα τέλος σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα του.

Δείτε επίσης: Καμίλ Βασκέζ: Ποια είναι η εκρηκτική δικηγόρος του Johnny Depp και τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Ο ηθοποιός μάλιστα δεν έδωσε καν το παρών στο δικαστήριο την ημέρα της ετυμηγορίας, καθώς πέταξε κατευθείαν από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ για να βρεθεί στο πλευρό του συνεργάτη του Jeff Back στην περιοδεία του.

Εικόνα
johnny depp

Να υπενθυμίσουμε πως ο Johnny Depp είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ηθοποιός κέρδισε τελικά την πολύκροτη υπόθεση εναντίον της πρώην συζύγου του, καθώς οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση της Amber Heard ήταν ψευδής και συκοφαντική. Η ηθοποιός καλείται λοιπόν να πληρώσει 8 εκατ. δολάρια.

Μάθετε ακόμη: Johnny Depp - Amber Heard: Η παρενόχληση με μπουκάλι, η συκοφαντική δυσφήμιση και το παρασκήνιο της πολύκροτης δίκης

Αγαπημένο