ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιάννης Πουλόπουλος : Η αντίδρασή του για τον καβγά με τον Μικρούτσικο! "Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου"

Γιάννης Πουλόπουλος - Η αντίδραση στην κάμερα για τον καβγά με τον Μικρούτσικο
24.05.2023

Η κάμερα του Star και της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε τον Γιώργο Πουλόπουλο ο οποίος μίλησε για τον έντονο καβγά που είχε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή ένα σχόλιό του.

 Μάλιστα, ο δημοσιογράφος εκείνη την στιγμή μιλούσε με την μαμά του η οποία ακούγεται να λέει στην κάμερα του Star: “Εγώ φοβήθηκα πολύ φοβήθηκα”.

Γιάννης Πουλόπουλος - Η αντίδραση για τον καβγά με τον Μικρούτσικο

«Προσπάθησα να υπερασπιστώ τη δουλειά μας, έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε τις ίδιες αποστάσεις και για να κάνουμε το ρεπορτάζ όσο καλύτερα μπορούμε. Όταν ακούω ότι έχει μπλεχτεί το πράγμα και ότι γίνονται δικαστήρια και ότι δεν το έχουμε κάνει σωστά και έχει μπερδευτεί κάποιος γιατί νομίζει ότι ο Κιμούλης είναι με το Φιλιππίδη ή είναι με το Λιγνάδη όχι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου μας έχουμε πει ένα κάρο πράγματα έχουμε βγάλει το Δημητρακόπουλο 100 φορές και έχει πει τη θέση του Φιλιππίδη. Έχουμε βγάλει τον Κούγια και έχει πει την θέση του, έχουμε βγάλει τους δικηγόρους του Κιμούλη έχουμε κάνει προσπάθειες.. αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή ότι πρέπει να υπερασπιστώ την εκπομπή» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ παράλληλα μιλούσε με την μητέρα του η οποία ακούγεται να λέει στην κάμερα του Star: “Εγώ φοβήθηκα πολύ φοβήθηκα”.

«Στο διάλειμμα μιλούσα με τη μαμά μου που είχε ανησυχήσει και έπρεπε να την ηρεμήσω γιατί ταράχτηκε που το είδε» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος:

 

Αγαπημένο