ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αυτή είναι η όμορφη σύντροφός του που λένε ότι μοιάζει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη - Οι κοινές εμφανίσεις

Εσείς τι λέτε μοιάζουν;
25.12.2022
2
'
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αυτή είναι η όμορφη σύντροφός του που είναι πάντα στο πλευρό του ndp photo agency

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ κουβαλάει ένα «βαρύ» επώνυμο που άλλοτε τον βοήθησε και άλλοτε του στάθηκε εμπόδιο, όπως έχει εξηγήσει.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τη σύντροφό του που κάποιοι λένε ότι μοιάζει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, συνεχίστε να διαβάζετε!

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η σύντροφός του και η εξομολόγηση για τις προηγούμενες σχέσεις του

Εικόνα
γιαννησ παπαμιχαηλ συντροφος

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε παλιότερη συνέντευξή του στο «Idols». Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε με τους γονείς του λέγοντας:

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί», είχει αναφέρει χαρακτηριστικά ο γιος των δύο διάσημων ηθοποιών.

Δείτε επίσης: Ευγενία Μανωλίδου: Ο κούκλος 26χρονος γιος της είναι σκηνοθέτης και μοιάζουν καταπληκτικά

Και στη συνέχεια, είχει συμπληρώσει: Έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα καλή σχέση με την δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. Ό,τι έγινε έγινε. Τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε. Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο. Δηλαδή "γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ". Ναι αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια με την ηθοποιό, Γρηγορία Αυγερινοπούλου. Πολλές φορές μάλιστα, ο φακός τούς έχει απαθανατίσει σε κοινές τους εξόδους.

Εικόνα
γιαννησ παπαμιχαηλ συντροφος
Εικόνα
γιαννησ παπαμιχαηλ συντροφος

Ενώ, στο παρελθόν, όταν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε αναρτήσει φωτογραφίες της συντρόφου του στο facebook, πολλοί είχαν σπεύσει να σχολιάσουν πως μοιάζει με τη μητέρα του φυσιογνωμικά.

Εικόνα
γιαννησ παπαμιχαηλ συντροφος

Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης που είχει παραχωρήσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην Πηνελόπη Μασούρη και το περιοδικό «Gala», είχει αναφερθεί στην  προσωπική του ζωή και είχε εκφράσει δημόσια συγγνώμη στις πρώην συντρόφους του.

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δυο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δυο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγγνώμη. Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια. Σήμερα έχω μετανιώσει για αυτό.

Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα τριάντα πέντε – σαράντα σου κι άλλο στα πενήντα όπου ο χρόνος λιγοστεύει και περνάει πιο γρήγορα. Όταν είμαστε είκοσι βλέπουμε τα πενήντα σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο είμαστε εξήντα. Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου», είχε δηλώσει.

Εικόνα
γιαννησ παπαμιχαηλ συντροφος

Δημήτρης Παπαμιχαήλ με το γιο του,Γιάννη-Νίκη Σερέτη

Μάθετε ακόμα: Γιάννης Βούρος: Ο κούκλος 24χρονος γιος του ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι ίδιος με τον ηθοποιό

Αγαπημένο