ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εύη Φραγκάκη: Αυτός είναι ο σύντροφός της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια

Δείτε το σύντροφο της Εύης Φραγκάκη, Γιώργο Φιλόπουλο!
2
'
Εύη Φραγκάκη: Αυτός είναι ο σύντροφός της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια Εύη_Φραγκάκη

Η Εύη Φραγκάκη έχει μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και την καριέρα της χαρακτηρίζει μια πληθώρα από ρεπορτάζ και εκπομπές, ενώ έχει βρεθεί και στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Επίσης, έχει ασχοληθεί τόσο με την τηλεόραση, όσο και με το ραδιόφωνο και τον έντυπο τύπο και εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί και το δικό της website, το mother.gr.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε το σύντροφό της με τον οποίο είναι εδώ και αρκετά χρόνια μαζί, συνεχίστε να διαβάζετε!

Εύη Φραγκάκη: Η σχέση με το σύντροφό της, Γιώργο Φιλόπουλο

Η Εύη Φραγκάκη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τo δημοσιογράφο, Δημήτρη Κοτταρίδη το 2009 στις Σπέτσες. Ένα χρόνο αργότερα, ήρθε στη ζωή τους, ο γιος τους, Σταύρος. Ωστόσο, αποφάσισαν τελικά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Για το διαζύγιό της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα την πρώτη περίοδο μετά τον χωρισμό, είχε μιλήσει η Εύη Φραγκάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αναφέροντας: «Όταν εγώ πήρα διαζύγιο, που ήμουν σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και με ένα μωράκι, δεν ήταν καθόλου εύκολη περίοδος και ήμουν φουλ στο άγχος. Αυτό που συνειδητοποίησα όμως είναι ότι το να τρέξω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, να ξαναμπώ σε μια σχέση και όλα αυτά, καταλάβαινα ότι καταπιέζω τον δικό μου πόνο, το δικό μου τραύμα. Άρα, πρώτα ήθελα να ολοκληρωθεί αυτό για να μη βρυκολακιάσει μέσα μου και βγω μετά και αρχίσω και πυροβολώ οποιονδήποτε άντρα ερχόταν μπροστά μου γιατί έλεγα… όλοι οι άντρες είναι το ίδιο χάλια, δεν θέλω να ξανακάνω σχέση στη ζωή μου».

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Ουσιαστικά, όταν πλέον αυτό ηρεμήσει και καταλαγιάσει, καταλαβαίνει και η γυναίκα από μόνη της ότι μια μαμά είναι ευτυχισμένη όταν είναι ευτυχισμένη γυναίκα».

Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Τα τελευταία χρόνια, η δημοσιογράφος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιώργου Φιλόπουλο και βιώνει από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που ο φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινή τους έξοδο ή σε κάποια κοσμική εκδήλωση.

Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Ενώ, στην παρουσίαση του βιβλίου της, «Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά που είναι ο αληθινός Άη Βασίλης», η Εύη Φραγκάκη είχε δίπλα της τόσο το σύντροφό της, όσο και το γιο της.

Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Σε συνέντευξη της στο «People», η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για τη σχέση με τον γιο της, Σταύρο και για τις προσωπικές της επιλογές, δηλώνοντας: «Τα στάνταρ μου δεν έχουν αλλάξει, γιατί ήταν πάντα υψηλά. Πάντα ήθελα να γνωρίζω φυσιολογικούς ανθρώπους με κανονική καρδιά και στοιχειώδη καλλιέργεια ψυχής. Είναι μια αυτοματοποιημένη επιλογή για μένα».

Δείτε επίσης: Έμη Λιβανίου: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά - Οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο

Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Όσο για το αν θα μιλούσε ανοιχτά στον Σταύρο για έναν σύντροφό της, είχε αναφέρει στο παρελθόν: «Εξαρτάται. Δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι από την πρώιμη περίοδο μιας γνωριμίας να γνωρίσεις στο παιδί σου κάποιον. Άλλο η προσωπική ζωή της μαμάς και άλλο ο γονεϊκός της ρόλος. Ακόμα κι αν ο γιος μου έχει γνωρίσει σύντροφό μου, δεν έγινε συγκεκριμένη ανακοίνωση. Μπορεί να τον γνωρίσει σε φιλικό επίπεδο, ως μέλος μιας ευρύτερης παρέας, γιατί δεν χρειάζεται να εκθέτεις το παιδί σε μια πληροφορία που πιθανόν δεν τη χρειάζεται. Δεν έχω μπει σε έγγαμο βίο, όπου εκ των πραγμάτων θα άλλαζε η καθημερινότητά μας και επομένως θα έπρεπε να γίνουν απαραίτητες συζητήσεις. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη από μια μαμά χαρούμενη, είτε είναι single, είτε όχι. Παρότι οι ιδιότητες ενός διαζευγμένου γονέα είναι περισσότερες από αυτές που αντέχει, οφείλει στον εαυτό του να είναι καλά για το παιδί του».

Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Η ίδια επίσης δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου: «Αν όλα είναι υπέροχα, γιατί όχι;». Ενώ, όπως είχε δηλώσει, το ίδιο ισχύει και για την πιθανότητα ενός δεύτερου παιδιού: «Δεν το έχω ως αυτοσκοπό, όπως δεν το είχα και την πρώτη φορά. Θεωρώ μεγαλείο να γεννιέται ένα παιδί, όταν οι δύο σύντροφοι είναι ευτυχισμένοι και κυρίως πλήρεις από τη σχέση τους».

Τέλος, σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, είχε εξομολογηθεί: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, νιώθω πλήρης και χαρούμενη. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνομαι την πληρότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μου, διότι αυτό σημαίνει ότι έχω βρει την ισορροπία μου και μπορώ να κάνω ακόμα πιο πολλά».

Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Εικόνα
ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Μάθετε ακόμα: Μαρία Μπεκατώρου: Η ηλικία, οι εκπομπές, η πρόταση γάμου που έκανε στον σύζυγό της και ο τρόπος που έχασε 10 ολόκληρα κιλά

Αγαπημένο