ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έκτορας Μποτρίνι: Δείτε τη μοναδική φωτογραφία του σεφ χωρίς καπέλο

Το σπάνιο στιγμιότυπο του Έκτορα Μποτρίνι χωρίς καπέλο!
16.01.2023
1
'
Έκτορας Μποτρίνι: Δείτε τη μοναδική φωτογραφία του σεφ χωρίς καπέλο NDP photo agency

Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία και η μαγειρική του αποτελεί μια γευστική εμπειρία σύμφωνα με τους γευσιγνώστες, ενώ από την αρχή της εμφάνισής του στην τηλεόραση μέσω εκπομπών μαγειρικής ξεχώρισε λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τη μοναδική φωτογραφία του χωρίς καπέλο, συνεχίστε να διαβάζετε!

Έκτορας Μποτρίνι: Το σπάνιο στιγμιότυπο που δε φοράει καπέλο

Εικόνα
εκτορας μποτρινι χωρις καπελο

Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει ένα ταπεραμέντο ιδιαίτερο και ανατρεπτικό, ωστόσο το στυλ του είναι κλασικό και απλό και δεν αλλάζει μέσα στα χρόνια.

Το χαρακτηριστικό βέβαια στοιχείο της κάθε του εμφάνισης είναι το καπέλο, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Ο γνωστός σεφ έχει μεγάλη αγάπη στα καπέλα, γι' αυτό μάλιστα δεν υπάρχει σχεδόν καμία φωτογραφία στο διαδίκτυο που να ποζάρει χωρίς να φοράει κάποιο.

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το παρελθόν στο οποίο δεν φοράει κάποιο από τα αγαπημένα του καπέλα και ποζάρει χαμογελαστός κατά τη διάρκεια βράβευσης.

Δείτε στη συνέχεια τη σχετική φωτογραφία:

Εικόνα
εκτορας μποτρινι χωρις καπελο

Δείτε επίσης: Σωτήρης Κοντιζάς: Ο λευκός καναπές και η ξύλινη βιβλιοθήκη στο μοντέρνο σαλόνι του σπιτιού του, εντυπωσιάζουν!

Λίγα λόγια για τον Έκτορα Μποτρίνι

  • Ο Έκτορας Μποτρίνι γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 14 Μαρτίου 1969.
  • Είναι Ελληνοϊταλός σεφ, επιχειρηματίας και παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής.
  • Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε ως μαθητεία καθώς από το 1986 έως το 1992 εργάστηκε δίπλα στον σεφ πατέρα του, Ετρούσκο Μποτρίνι (Etrusco Botrini), σε πολλά κλαμπ MED ανά τον κόσμο.
  • Για τα επόμενα δύο χρόνια εργάστηκε στο «Etrusco», το οικογενειακό τους εστιατόριο, στην Κέρκυρα.
  • Το 1993-94 συνέχισε τη μαθησιακή του πορεία σε διάφορα εστιατόρια, βραβευμένα με 3 αστέρια Μισελέν (Michelin) στο Μονακό, στη Γαλλία. Το 1999 ανέλαβε ο ίδιος σεφ του «Etrusco», συνεπικουρούμενος από τον πατέρα του.
  • Το 2006 ταξιδεύει στην Ισπανία για να παρακολουθήσει σεμινάρια στη μοριακή γαστρονομία και να κάνει πρακτική εξάσκηση, δίπλα στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Μαρτίν Μπερασατέγκι (Martin Berasategui). Το 2009 επιστρέφει και πάλι στην Ισπανία για πρακτική άσκηση, δίπλα στον Μαρτίν Μπερασατέγκι.
Εικόνα
εκτορας μποτρινι χωρις καπελο
  • Το 2009 ξεκίνησε το ντεμπούτο του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA με το Μαγειρικό ριάλιτι ''Εφιάλτης στην Κουζίνα'' που προσπαθούσε να βοηθήσει εστιάτορες που είτε αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα είτε θέλουν να βελτιώσουν την επιχείρηση τους και να προχωρήσουν σε αλλαγές επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Έχει στη διάθεσή του μόνο τέσσερις μέρες για να καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα και να φέρει νέο αέρα στην επιχείρηση.
  • Το 2020, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ανακοίνωσε πως για την τηλεοπτική χρονιά 2020-21 ο Έκτορας Μποτρίνι θα παρουσιάσει ξανά μετά από 11 χρόνια την εκπομπή.
  • Το 2011 στο ίδιο κανάλι το ''Botrini’s Project'' που ο Έκτορας Μποτρίνι, εκπαιδεύει 12 άνεργους νέους με μηδενική εμπειρία στην κουζίνα προκειμένου να στελεχώσουν το νέο του εστιατόριο. Ο χώρος που διαδραματίστηκε το Botrini’s Project είναι το σημερινό Botrini’s Restaurant, στο Χαλάνδρι.
  • Το 2015 στον ANT1 ήταν κριτής στο ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
  • Το Μάιο του 2017 έκανε Πρεμιέρα στο ίδιο κανάλι το ''My Way'' με τον Έκτορα Μποτρίνι και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου oδοιπορικό με βέσπα, ανά την Αθήνα και την Ελλάδα της γεύσης.
Εικόνα
εκτορας μποτρινι χωρις καπελο
  • Το Μάρτιο του 2018 Πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική εκπομπή ''Hell’s Kitchen''.
  • Μιλάει 5 γλώσσες, Ελληνικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ισπανικά. Αγαπάει να ταξιδεύει και να δοκιμάζει διαφορετικές κουζίνες και να ανταλλάσσει μαγειρικές απόψεις με σεφ από όλον τον κόσμο.
  • Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του τον περνάει στη θάλασσα γιατί του αρέσουν οι καταδύσεις, το κολύμπι και το ψάρεμα.
  • Από το 2003 μέχρι σήμερα τα εστιατόρια του Έκτορα Μποτρίνι, αλλά και τα εστιατόρια με τα οποία συνεργάστηκε κατά καιρούς, έχουν βραβευτεί με 48 Χρυσούς Σκούφους από το περιοδικό Αθηνόραμα, με 11 αστέρια από τον οδηγό FnLGuide και ο ίδιος έχει πολλές φορές αναδειχτεί σεφ της χρονιάς και έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία από διάφορα περιοδικά και οδηγούς, ελληνικούς, αλλά και διεθνείς[.
  • Από τις πιο σημαντικές βραβεύσεις είναι το 1 αστέρι Michelin με το οποίο έχει βραβευτεί το εστιατόριο Botrini's στο Χαλάνδρι και το διατηρεί από το 2015.

Μάθετε ακόμα: 4+1 παράγοντες που προκαλούν δυσοσμία στο σπίτι σου και πώς να την αντιμετωπίσεις

Αγαπημένο