ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μπήκε στην κουζίνα- Το λαχταριστό πιάτο που έφτιαξε για τον μέλλοντα σύζυγό της

Δες το πεντανόστιμο γεύμα που ετοίμασε η Δήμητρα Αεξανδράκη- Σου έχουμε τη συνταγή!
20.05.2022
1
'
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μπήκε στην κουζίνα- Το λαχταριστό πιάτο που έφτιαξε για τον μέλλοντα σύζυγό της dimitra_alexandraki

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι λάτρης των social media και δεν το κρύβει. Η influencer δημοσιεύει καθημερινά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες της.

Αυτή τη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεύμα που ετοίμασε για τον αγαπημένο της. Όπως φαίνεται δεν είναι μόνο μια στιλάτη influencer άλλα και μια προσωπικότητα που της αρέσει να μαγειρεύει, να περνά χρόνο με τα αγαπημένα της άτομα και ταυτόχρονα να τα φροντίζει.

 

 

Διάβασε εδώ: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μας δείχνει το εκλεπτυσμένο μαρμάρινο μπάνιο του σπιτιού που μένει με τον σύντροφό της

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που την πετυχαίνουμε στην κουζίνα! Τι ετοίμασε όμως για το μέλλοντα σύζυγο της;

Όπως αναφέρει και η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας, πρόκειται για μια μοσχαρίσια μπριζόλα την οποία συνοδεύει με γλυκοπατάτες. 

Δες τη φωτογραφία εδώ: 

Εικόνα
cooking

 

Αν σου άρεσε το γεύμα που ετοίμασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σου έχουμε τη συνταγή για να ευχαριστήσεις και εσύ τα αγαπημένα σου άτομα ή ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό! 

Ρίξε μια ματιά:Σοφία Μαριόλα: Έκανε την απόλυτη συνταγή για ένα υπέροχο βράδυ με την παρέα

Μοσχαρίσια μπριζόλα με γλυκοπατάτες στη γάστρα: 

Υλικά : 

Για τις μπριζόλες: 

  • 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα 4
  • Χυμός απο 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • 2 χοιρινές μπριζόλες
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Για τις γλυκοπατάτες: 

  • 1 κιλό γλυκοπατάτες σε ροδέλες
  • 2 κρεμμύδια ξερά σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 3 φλιτζάνια ζωµό κότας διαλυμένο σε μισό λίτρο ζεστό νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 κ κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 1 πρέζα κανέλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση: 

  1. Για τις μπριζόλες: 
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  3. Πλένουμε καλά το κρέας μας και το τοποθετούμε μέσα σε ρηχή γάστρα.
  4. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τη μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού και απλώνουμε τη σάλτσα αυτή στο κρέας, ώστε να το καλύψει.
  5. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και αρκετό νεράκι για να σκεπάσει το κρέας.
  6. Σκορπάμε τα κομματάκια σκόρδου γύρω από το κρέας, σκεπάζουμε τη γάστρα και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς και αέρα για 20 λεπτά.
  7. Τέλος, για 5 λεπτά γυρνάμε τον φούρνο στο γκρίλ για να ροδίσει περισσότερο το κρέας.

Για τις γλυκοπατάτες: 

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουµε σε μέτρια φωτιά τα κρεµµύδια µε το σκόρδο για 15 λεπτά, μέχρι να µαλακώσουν και να χρυσίσουν.
  2. Σε ένα µπολ ρίχνουµε τις πατάτες, τα κρεµµύδια µε το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλλα, το αλατοπίπερο και ανακατεύουµε καλά.
  3. Απλώνουµε τα υλικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, περιχύνουµε µε τον ζωµό, πασπαλίζουµε µε µπόλικο πιπέρι και ψήνουµε για 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Εικόνα
cooking
Αγαπημένο