ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δέσποινα Βανδή: Μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και για το πως ο ηθοποιός γνώρισε τα παιδιά της

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων την σχέση που έχει με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για το πως γνώρισε τον ηθοποιό στα παιδιά της
06.10.2022
1
'
Δέσποινα Βανδή: Μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και για το πως ο ηθοποιός γνώρισε τα παιδιά της Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 6/10 συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και στην γνωριμία του ηθοποιού με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο.

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Δέσποινα Βανδή: Οι οικονομικές και υγιεινές τροφές που επιλέγει καθημερινά και η γυμναστική της

Εικόνα
Δέσποινα Βανδή: Μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της

Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας για την σχέση της με τα παιδιά της και με αφορμή την κόρη της, που πρόσφατα έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο είπε: «Έφυγε το παιδάκι μου για σπουδές στο Λονδίνο. Αποφάσισε ότι θα σπουδάσει υποκριτική. Ως άνθρωπος πάντα έλεγα στα παιδιά “ακολουθήστε τα όνειρά σας για να γίνεται χαρούμενοι άνθρωποι”. Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά μου να κάνουν αυτά που θα τους δώσουν χαρά. Με τη Μελίνα και τον Γιώργο δεν λειτουργό ως φίλη. Μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος για τα παιδιά. Θα συζητήσω με τα παιδιά μου τα πάντα, αλλά φίλους θα έχουν να μιλήσουν. Εγώ θέλω να κρατήσω τον ρόλο μου. Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα θέμα. Όλοι χρειαζόμαστε την εμπειρία για να μάθουμε. Η Μελίνα έχει όμορφη φωνή, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει την υποκριτική».

Όσο για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, απάντησε σε όλα χωρίς δεύτερη σκέψη, ακόμα και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και από κανέναν.

Εικόνα
Δέσποινα Βανδή: Μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της

 

Του είχα πει ότι από τη στιγμή που θα γίνει γνωστό, θα υπάρξει αρκετό κυνηγητό, θα το αντέξεις; Έλεγα μέσα μου “δεν ξέρεις τι σε περιμένει”. Με τον Βασίλη μας τραβούσαν φωτογραφίες με κινητά και τις πουλούσαν, Αυτό είναι λίγο αγριευτικό. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Όλο αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα και πραγματικά προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. Θα σου σε μια φράση πως ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Γιατί εσύ έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Οπότε όταν σου προκύπτει όλο αυτό το πράγμα, έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση.

Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε “και τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”. Ήμουν ένας άνθρωπος που πάντα έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης είναι αυτός που μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά, που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα “ναι αυτό μου αξίζει να το ζήσω, μου αξίζει να το ζήσω”. Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και τόση αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Τα βλέπει όλα καλοπροαίρετα. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας.

Εικόνα
Δέσποινα Βανδή: Μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της

 

Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα.

Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δυο άνθρωποι μαζί. Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα. Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει", εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

"Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και τόση αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Τα βλέπει όλα καλοπροαίρετα. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα.

Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δυο άνθρωποι μαζί. Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα. Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει", εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή.

 

 

Ρίξε μια ματιάΔέσποινα Βανδή: Η ηλικία, τα φτωχικά παιδικά χρόνια και οι αυστηροί γονείς

 

Αγαπημένο