ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

The Crown: Αντιδράσεις από την βασιλική οικογένεια για τον 5ο κύκλο της σειράς- Τι συνέβη;

Τι θα προβάλλει ο 5ος κύκλος της σειράς και προκάλεσε τις αντιδράσεις της βασιλικής οικογένειας;
17.10.2022
1
'
The Crown: Αντιδράσεις από την βασιλική οικογένεια για τον 5ο κύκλο της σειράς- Τι συνέβη; The Crown

Το Netflix βρίσκεται αντιμέτωπο με τις αντιδράσεις του παλατιού, αφού ανακοίνωσε πως η νέα σεζόν του «The Crown» θα παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πριν από τον θάνατό της στο Παρίσι, κάτι που έφερε οργή στην Βασιλική οικογένεια.

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς θα καλύπτει τις τελευταίες ημέρες που έζησε η «πριγκίπισσα του λαού», μέχρι το τραγικό δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 1997.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: The Crown: Αυτό είναι το trailer της 5ης σεζόν - Πότε κάνει πρεμιέρα στο Netflix;

Εικόνα
The Crown: Αντιδράσεις από την βασιλική οικογένεια για τον 5ο κύκλο της σειράς- Τι συνέβη;

 

Η πλατφόρμα του Netflix έχει ήδη δεχτεί έντονη κριτική από πηγές που βρίσκονται στο Μπάκιγχαμ, με τους βασιλικούς εκπροσώπους να τονίζουν πως όσα παρουσιάζονται στη σειρά, δεν είναι αντιπροσωπευτικά της πραγματικότητας.

Τα ξένα μέσα, μιλούν για αντιδράσεις από το Παλάτι και για τον τρόπο που το «The Crown» παρουσίασε τον Κάρολο, κάνοντάς τον να δείχνει πως προσπαθούσε για χρόνια να εκθρονίσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ και να βρεθεί στη θέση της.

Η Sun μάλιστα αναφέρει πως υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και των ίδιων των μελών της παραγωγής να γυρίσουν τα συγκεκριμένα επεισόδια.

Συγκεκριμένα λένε πως: «Αισθανόμαστε σαν να ξεπερνιέται μια πολύ λεπτή γραμμή».

Το Netflix επιμένει πως από σεβασμό και μόνο πρός το πρόσωπο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, η σκηνή του ατυχήματος στη σήραγγα Pont de l'Alma στο κέντρο του Παρισιού, δεν θα αναπαραχθεί κατά τη διάρκεια των νέων επεισοδίων.

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ αναφέρει πως ο ίδιος είναι εξοργισμένος που η πλατφόρμα αναπαράγει τις τελευταίες μέρες της μητέρας του για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Εικόνα
The Crown: Αντιδράσεις από την βασιλική οικογένεια για τον 5ο κύκλο της σειράς- Τι συνέβη;

 

«Το να βρίσκεσαι στο Παρίσι και να μετατρέπεις τις τελευταίες μέρες και ώρες της Νταϊάνα σε δράμα είναι πολύ άβολο. Η σειρά προσπαθούσε πάντα να παρουσιάσει μια φανταστική εκδοχή της βασιλικής ιστορίας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλά τελευταία, καθώς τα πράγματα πλησιάζουν στο σήμερα, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία», εξηγεί πηγή του παλατιού στην Sun.

Και ενώ οι αντιδράσεις και οι προειδοποιήσεις της βασιλικής οικογένειας "χτυπούν" κόκκινο, το Netflix επιμένει να ολοκληρώσει τη σειρά με αυτό τον τρόπο, αρνούμενο να αλλάξει την πλοκή ή τα γεγονότα που θα παρουσιαστούν.

Εικόνα
The Crown: Αντιδράσεις από την βασιλική οικογένεια για τον 5ο κύκλο της σειράς- Τι συνέβη;

(Photos/ Instagram: The Crown)

Ρίξε μια ματιά: The Crown: Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που έχει κάνει ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ για τη σειρά

Αγαπημένο