ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φωτογραφίζεται για τα 96α γενέθλια της με δύο λευκά άλογα

Η Ελισάβετ γιορτάζει 96 χρόνια ζωής!
1
'
Βασίλισσα Ελισάβετ: Φωτογραφίζεται για τα 96α γενέθλια της με δύο λευκά άλογα Ελισάβετ γενέθλια

Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται σήμερα 21 Απριλίου 96 ετών και θεωρείται η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς βρίσκεται στον θρόνο 70 χρόνια.

Πριν από λίγο καιρό η Ελισάβετ νόσησε από κορονοϊό κάτι που ανησύχησε τόσο την οικογένεια της, όσο και τον κόσμο που την αγαπά και την ακολουθεί.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιόρτασε 70 χρόνια στον θρόνο και ανακοίνωσε ποια θα αναλάβει την θέση της... όταν "έρθει η ώρα"

Ωστόσο η ίδια ξεπέρασε την ασθένεια και πλέον είναι καλά, παρά τις φήμες που την ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα στην υγεία της.

Μάλιστα με αφορμή τα 96α γενέθλια της, η βασίλισσα φωτογραφήθηκε πριν από ένα μήνα στο Κάστρο του Γουίνδσορ μαζί με τα δύο αγαπημένα της λευκά άλογα.

Άλλωστε είναι γνωστό πως έχει αδυναμία στα άλογα, τα οποία εκτρέφει στους στάβλους της και έχουν κερδίσει ουκ ολίγα βραβεία σε σπουδαία τουρνουά ιππασίας εκτός από ένα, αυτό του Derby.

Με αυτό το στιγμιότυπο το παλάτι θέλησε να στείλει στην βασίλισσα Ελισάβετ, τις θερμότερες ευχές μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση με την βασίλισσα Ελισάβετ και τα άλογα της.

 

 

Ρίξε μια ματιά: Ο Maluma αντέγραψε το look της Βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε την ξεκαρδιστική φωτογραφία που έγινε viral

 

Αγαπημένο