ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτά είναι τα αντικείμενα που απαγόρευσε η βασιλική οικογένεια να αφήνουν οι πολίτες για τον θάνατο της Βασίλισσας

Ποια αντικείμενα δεν πρέπει να αφήνουν οι πολίτες;
13.09.2022
1
'
Αυτά είναι τα αντικείμενα που απαγόρευσε η βασιλική οικογένεια να αφήνουν οι πολίτες για τον θάνατο της Βασίλισσας Βασίλισσα

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει από τις 8/9 η είδηση για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών.

Τα τελευταία 24ωρα η σορός της βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της και οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να την αποχαιρετήσουν έξω από το παλάτι, αφήνοντας λουλούδια και γράμματα προς τιμήν της.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι 3 φορές που αποπειράθηκαν να την δολοφονήσουν- Γιατί η μία έμεινε κρυφή;

Ωστόσο η βασιλική οικογένεια έθεσε κάποιους περιορισμούς σχετικά με το είδος των αναθημάτων που μπορούν να προσφέρονται έξω από το παλάτι του Windsor.

Συγκεκριμένα, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνουν δεκτά δώρα ή αντικείμενα τέχνης και ότι δεν θα πρέπει να τοποθετούνται αντικείμενα που δεν είναι λουλούδια ως φόρος τιμής στη Βασίλισσα. Πολλοί θαυμαστές έχουν αφήσει σάντουιτς μαρμελάδας και παιχνίδια Paddington Bear μπροστά από τα βασιλικά Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τα οποία δεν επιτρέπονται πλέον.

Εικόνα
Αυτά είναι τα αντικείμενα που απαγόρευσε η βασιλική οικογένεια να αφήνουν οι πολίτες για τον θάνατο της Βασίλισσας

 

Οι πολίτες μπορούν να αφήσουν λουλούδια σε μια ειδική τοποθεσία στο Green Park κοντά στην κατοικία της Αυτής Μεγαλειότητας στο Λονδίνο, ενώ και τα αναμμένα κεριά θα αφαιρούνται από τον χώρο.

Επιπλέον το Παλάτι πρόσθεσε ότι εκτός από τα λουλούδια γίνονται δεκτές και οι κάρτες συλλυπητηρίων.

Τα αφιερώματα θα παραμείνουν στο χώρο μέχρι να πραγματοποιηθούν όλες οι τελετουργικές δραστηριότητες και αναμένεται ότι τα λουλούδια θα αφαιρεθούν από τους χώρους του πάρκου επτά έως 14 ημέρες μετά την ημερομηνία της κηδείας.

Δες και αυτό: Η μοναδική φορά που η Βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε την Ελλάδα

Αγαπημένο