ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άμπερ Χερντ: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα χρωστάει στους δικηγόρους της- Περισσότερα από όσα στο Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ χρωστάει περισσότερα χρήματα στους δικηγόρους της από όσα στον Χολιγουντιανό σταρ!
04.10.2022
1
'
Άμπερ Χερντ: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα χρωστάει στους δικηγόρους της- Περισσότερα από όσα στο Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χερντ

Μετά την πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία της ηθοποιού, η οποία καλείται να πληρώσει στον Χολιγουντιανό σταρ 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Φαίνεται όμως ότι δεν είναι τα μόνα έξοδα που αγχώνουν την ηθοποιό, αφού όπως προκύπτει από δημοσίευμα της ισπανικής Marca, τα χρήματα που χρωστάει στη νομική της ομάδα είναι περισσότερα από την αποζημίωση του Τζόνι Ντεπ.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Η πολύκροτη δίκη τους γίνεται ταινία - Αυτό είναι το trailer και οι ηθοποιοί που τους υποδύονται

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Άμπερ Χερντ χρωστάει σχεδόν 15 εκατ. δολάρια στους δικηγόρους της αλλά και σε ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Tarvelers Commercial Insurance Company και η New York Marine General Insurance Company.

 

 

Οι εν λόγω εταιρείες παρενέβησαν στη μήνυση που κατέθεσε η ίδια εις βάρος του Τζόνι Ντεπ ωστόσο αρνούνται να πληρώσουν τα δικαστικά της έξοδα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς της.

Προς το παρόν, η ηθοποιός έβγαλε προς πώληση ένα ακίνητο που της ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα καταφέρει να καλύψει ούτε ένα ελάχιστο μέρος και των δύο χρεών.

«Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που νόμιζα ότι είχα ως Αμερικανίδα να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Άμπερ Χερντ μετά την ήττα της, στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ.

Ρίξε μια ματιά: Τζόνι Ντεπ: Πάσχει από στυτική δυσλειτουργία σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα

Αγαπημένο