ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Amber Heard: Μαζεύουν υπογραφές για να την “εκτοπίσουν” από το Aquaman 2

Οι fans του Τζόνι Ντεπ θέλουν να "εκτοπίσουν" την Άμπερ Χερντ από τη νέα ταινία!
1
'
Amber Heard: Μαζεύουν υπογραφές για να την “εκτοπίσουν” από το Aquaman 2 Άμπερ Χερντ

Η πολύκροτη δίκη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ συνεχίζεται και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με πολλούς να υποστηρίζουν πλέον την πλευρά του διάσημου ηθοποιού και όχι της πρώην συντρόφου του.

Μάλιστα σύμφωνα με την κλινική ψυχολόγο, Δρ. Σάνον Κάρι, που κατέθεσε στη δίκη φαίνεται ότι η Άμπερ Χερντ πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας.

Δείτε εδώ: Άμπερ Χερντ: Κλινική ψυχολόγος κατέθεσε στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ ότι πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας

Φαίνεται ακόμη ότι οι fans του Τζόνι Ντεπ μαζεύουν υπογραφές, ώστε να εκτοπίσουν την Άμπερ Χερντ από το «Aquaman 2» που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει αφού την είχαμε δει και στην πρώτη ταινία.

Το αίτημα αυτό έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 2 εκατομμύρια υπογραφές.

Εικόνα
Amber Heard: Μαζεύουν υπογραφές για να την “εκτοπίσουν” από το Aquaman 2

 

«Κάντε το σωστό. Βγάλτε εκτός την Amber Heard από το Aquaman 2», παρακινεί η δημιουργός Jeanne Larson μέσα από τη σελίδα Change.org petition, η οποία δημιουργήθηκε το 2020. Ο στόχος της καμπάνιας είναι 3 εκατομμύρια υπογραφές, έτσι ώστε να αποφευχθεί το γεγονός η Άμπερ Χέρντ να υποδυθεί και πάλι τον ρόλο της Princess Mera στο σίκουελ του James Wan.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζόνι Ντεπ ζητάει αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ η πρώην σύζυγος απάντησε με μήνυση 100 εκατ. δολαρίων.

Ρίξε μια ματιά: Johnny Depp - Amber Heard: Η παρενόχληση με μπουκάλι, η συκοφαντική δυσφήμιση και το παρασκήνιο της πολύκροτης δίκης

Αγαπημένο