ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
3
'
ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις 14 Οκτωβρίου Shutterstock

Μέρα που ψάχνουμε να βρούμε τις αξίες μας και μέρα που αναζητάμε λύσεις για όλα αυτά που μας συμβαίνουν με αρκετή περισυλλογή αλλά και μυστικότητα όμως…  Η λογική μας, μας προτρέπει σε δράση αλλά είναι εύκολο να παρασυρθούμε και να κάνουμε κινήσεις που θα το μετανιώσουμε στη συνέχεια… Η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο  κάνοντάς μας κλειστούς και δύσκολο οι άλλοι να κατανοήσουν τις προθέσεις μας… Ερωτικά, η μέρα ευνοεί το έντονο πάθος ως διέξοδο από αυτά που μας απασχολούν καθώς θέλουμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να μην υποσχόμαστε τίποτα.. Ευτυχώς που είναι αργία για κάποιους και αυτό γίνεται πιο εύκολο στο να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα πέρα της εργασίας μας… Το να αποτυπώσουμε την στιγμή είναι κάτι σημαντικό, αλλά και δύσκολο να του δώσουμε διάρκεια… Εδώ είναι που μας γεννιόνται και αμφιβολίες.. Αφροδίτη και Ποσειδώνας παραμένουν σε μία κόντρα που όλα γίνονται ρευστά και ακατανόητα!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε καταλάβει ότι αυτά που θέλετε να εφαρμόσετε είναι δύσκολο να βρείτε έδαφος να τα βάλετε σε τάξη..  Αλλά δε θέλετε να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας αλλά και βέβαια από ανθρώπους που θεωρείτε ότι έχετε κοινό συμφέρον… Πρέπει να τους πείσετε όμως… Ερωτικά, η φλόγα του πάθους είναι για εσάς έντονη αλλά όχι και εμφανείς στα δικά σε αυτούς που θέλετε… Κάτι σας κρατάει πίσω…

ΤΑΥΡΟΣ

Θεωρητική μέρα για εσάς και αρκετά ανταγωνιστική , όμως … Νιώθετε ότι έχετε αντιπάλους ή ότι δεν έχετε συμπαράσταση κυρίως στα επαγγελματικά σας, χωρίς να καταλαβαίνετε το γιατί… Ερωτικά, θεωρείτε ότι οι αντιπαραθέσεις γίνονται χωρίς λόγο αλλά μέσα από αυτές βλέπετε τις διαφορές σας… Η αλήθεια είναι ότι αρχίζετε και αποκαθιστάτε κάπως τα πράγματα αφού νιώθετε λιγότερη πίεση και είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας, όχι ακόμα στον απόλυτο βαθμό αλλά έχει γίνει η αρχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είστε καθόλου συγκεντρωμένοι σήμερα και αυτό σας κάνει και αφελείς αλλά και σας τρέπει σε κινήσεις άνευ ουσίας που δεν ξέρετε γιατί το κάνατε… Ερωτικά, κάνετε λάθος εκτιμήσεις που σας δημιουργούν ερωτηματικά και σας ταλαιπωρούν… Επαγγελματικά, δεν ιεραρχείτε σωστά τις οικονομικές προτεραιότητες… Προσέξτε γιατί αυτό θα σας δημιουργήσει και τριβές με την οικογένεια στη συνέχεια… Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα, γι’ αυτό προτιμήστε να μην πάρετε καμία απόφαση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν στα ερωτικά σας έχετε κάνει αναγκαστικές επιλογές τότε είναι που θα αναπολήσετε το απόλυτο και θα το μελαγχολήσετε… Αυτό σας κάνει και την καθημερινότητά σας ακατανόητη και δύσκολο να εκτελέσετε το πρόγραμμά σας… Νιώθετε ότι κάνετε ένα μάταιο αγώνα χωρίς ιδιαίτερο προορισμό… Τα επαγγελματικά σας βλέπετε ότι θέλουν αλλαγές, αλλά προς το παρόν δεν τις τολμάτε!

ΛΕΩΝ

Η μέρα για εσάς σας βάζει σε σκέψεις για τα ερωτικά σας μήπως παρασύρεστε και δεν υπάρχει αμοιβαιότητα… Έχετε ερωτηματικά και αμφιβολίες και νιώθετε ότι είστε μόνοι σας σε αυτό το παιχνίδι…. Δεν έχετε κάποιον να σας καταλάβει, ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε εσείς… Επαγγελματικά, προσέξτε τις προτάσεις παγίδες, και καλό είναι να μη δώσετε καμία οριστική απάντηση… Κερδίστε χρόνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε καλύτερη διάθεση αλλά και εκεί που θέλετε να εκτονωθείτε επικοινωνιακά, εκεί βλέπετε ότι δε σας ανάβουν το πράσινο φως, οπότε και εσείς ανασκουμπώνεστε… Καλά κάνετε για να κάνετε και καλύτερο προγραμματισμό… Ερωτικά, πάντως, θα έρθει η ώρα που θα είστε πιο σκληροί και απόλυτοι στις αποφάσεις σας και δε θα υπολογίζετε τίποτα… Επαγγελματικά, οι άνθρωποι της οικογένειάς σας, σας αποπροσανατολίζουν!

ΖΥΓΟΣ

Φρένο απαιτεί η μέρα στη συμπεριφορά σας και κυρίως στον τρόπο που μοιράζεστε τα συναισθήματά σας… Μην δείχνετε αδυναμίες γιατί δε θα εκτιμηθούν δεόντως, και θα σας πληγώσουν… Ερωτικά, έχετε δεύτερες σκέψεις οι οποίες σας προβληματίζουν και σας κάνουν να καθυστερείτε… Όμως προτιμάτε να κάνετε αυτό παρά να βιάζεστε… Ελέγξτε την παραπληροφόρηση γιατί δεν έχουν όλοι τις αγνότερες των προθέσεων για εσάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε περισσότερο κτητικοί από ότι συνήθως και αυτό σας βγαίνει σε ζήλια στον υπερθετικό βαθμό.. Ερωτικά, αγχώνεστε γιατί θεωρείτε ότι η ανταπόκριση θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη και περιμένατε και εκδηλώσεις ενθουσιασμού… Επαγγελματικά, είστε σε φάση που μετράτε τις προτάσεις και εσείς είστε συγκρατημένοι… Βασικά καλά κάνετε και κυρίως μην επενδύσετε σε χρήμα για το παραμικρό… Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα για εσάς είναι πολύ δραστική αλλά δεν είναι και από αυτές που θα σας δώσουν το απτό αποτέλεσμα στο πιάτο… Είστε αισιόδοξοι, είστε και επικοινωνιακοί και προσεγγίζετε τους ανθρώπους με πιο χαλαρή διάθεση, όμως δεν το εισπράττετε το ίδιο… Ερωτικά, σωστά είστε ανυπόμονοι και θεωρείτε ότι κάτι σας κρύβουν… Και από τα μισόλογα σίγουρα δε θα καταφέρετε να αποσπάσετε την αλήθεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρετε ότι σας κυνηγάνε τα έξοδα για κοινωνικές υποχρεώσεις και όχι μόνο αυτά που ξέρετε, αλλά και κάτι που αγνοούσατε και σας έρχεται σφήνα και σας αναγκάζει να βάλετε το χέρι στην τσέπη και μάλιστα βαθιά… Ερωτικά, και εσείς αφήνετε υπονοούμενα αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω… Οπότε, ισοπαλία, αλλά ο αγώνας μόλις ξεκίνησε… Και είναι για γερά νεύρα και αντοχές… Επαγγελματικά, καλά κάνετε και περιμένετε να πείτε την τελευταία κουβέντα εσείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά η μέρα θα σας αλλάξει τις προτεραιότητες και αυτή τη φορά θα σας εκνευρίσει η αλλαγή προγράμματος γιατί δεν είστε προετοιμασμένοι… Ερωτικά, ξέρετε ότι αυτό που κάνετε θα σας το επιστρέψουν… Οπότε και οι δύο θα χάσετε χρόνο και εκτός από αυτό θα έχετε και έντονο εκνευρισμό τον οποίο θα ξεσπάσετε στα επαγγελματικά σας…  Και εδώ είναι που τα λάθη διορθώνονται πιο δύσκολα.. Προσέξτε ιδιαίτερα τις επαφές με τους ανωτέρω σας!

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα για εσάς σας κάνει υπερφιλόδοξους με αποτέλεσμα να μη μετράτε τις συνέπειες που θα έχει στους άλλους η συμπεριφορά σας… Και τότε θα δείτε ότι μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσετε κακές εντυπώσεις που θα συζητηθούν πίσω από την πλάτη σας… Ερωτικά, όμως, ανιχνεύετε κάτι που σας δημιουργεί ζήλια και σας κάνει ακόμα πιο ευέξαπτους… Εδώ είναι που πρέπει να συγκρατηθείτε και τουλάχιστον να μην το δείξετε!

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!