ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Υπερπανσέληνος Ιουνίου αύριο: Ποια ζώδια ευνοούνται, ποια θα ερωτευτούν και ποια πρέπει να προσέξουν

Η υπερπανσέληνος του Ιουνίου φέρνει αναταραχές και εκπλήξεις. Ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά και ποια αρνητικά.
23.06.2021
3
'

Η πανσέληνος γνωρίζουμε ότι μπορεί να επηρεάσει τα συναισθήματα και τον εσωτερικό μας κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι όσο κι αν η θέα της είναι ρομαντική, δεν αποκλείεται την ημέρα με πανσέληνο ή την προηγούμενη να βρεθούμε με δάκρυα στα μάτια ή ψυχολογικά αναστατωμένοι. Τι παραπάνω όμως χρειάζεται να ξέρεις για αυτή την πανσέληνο;

Είναι η τελευταία υπερσελήνη του 2021

Το φεγγάρι θα γεμίσει την Πέμπτη, στις 24 Ιουνίου, στις 2:39 π.μ. 

Κάνει αντίθεση με τον Ήλιο

Αυτή η συγκεκριμένη πανσέληνος στο Αιγόκερω κάνει αντίθεση με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Δείχνει ότι ο εσωτερικός μας εαυτός θα συγκρουσθεί με τον εξωτερικό μας εαυτό. Αυτό που δείχνουμε στους άλλους θα συγκρουστεί με αυτό που πραγματικά είμαστε.

Η θέση της σελήνης θα είναι στον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως  - να θυμάσαι - είναι πρακτικός, θέλει να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Είναι η τέλεια σελήνη στα ζώδια για να σκεφτούν την καριέρα τους ή να θέσουν νέα δεδομένα για τον ευατό τους, βλέποντας τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν, ιστορίες φτάνουν στο τέλος τους, ο δρόμος για την αλλαγή φαίνεται αναπόφευκτος. Χρειάζεται καλή συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και να ξεπεράστουν όλα τα εμπόδια.

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι τα ζώδια της Γης

Δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Με αυτά τα ζώδια κάνει η πανσέληνος όψη τριγώνου, ενώ με τον Αιγόκερω συνόδου. Για τους Ταύρους, η πανσέληνος αυτή θα δώσει την ευκαιρία να δούνε πιο καθαρά τα πράγματα και να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εξελιχθούν διαφορετικά. Για τους Παρθένους, η πανσέληνος επισκέπτεται τον 5ο οίκο, δηλαδή τα αισθηματικά τους, και πιθανόν να φέρνει όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους ή ακόμα και μια νέα ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσουν ή θα έρθουν σε επαφή με το παιδί μέσα τους από πράγματα που τους ευχαριστούν.

Το ζώδιο που ευνοείται περισσότερο είναι ο Αιγόκερως

Τόσα του έχουν πάει καλά και άλλα τόσα στραβά. Με αυτή την πανσέληνο συνειδητοποιεί ότι είναι πιο πολύπλοκος από ό,τι νόμιζε ότι είναι. Η πανσέληνος θα τον οδηγήσει στην αποκάλυψη τού ποιος πραγματικά είναι. Μελετά και σχεδιάζει τι πρέπει να αλλάξει για να γίνει η ζωή του καλύτερη και να έρθει πιο κοντά σε αυτό που θέλει, αφήνοντας τον αληθινό του εαυτό να λάμψει!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν

Τα ζώδια με τα οποιία η πανσέληνος αυτή κάνει τετράγωνο ή αντίθεση. Δηλαδή οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί. Συγκρούσεις στις σχέσεις δεν αποκλείονται. Οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές.

 

Αγαπημένο