ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει, του λείπεις, σε σκέφτεται ανάλογα με το ζώδιό του

Οι διαφορές των ζωδίων στον τρόπο που διεκδικούν το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρονται.
19.09.2021
4
'
σχέση ανάλογα με το ζώδιο istock

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Και σίγουρα όχι όλα τα ζώδια. Αν λοιπόν η κατάσταση σου φαίνεται ότι προχωράει με ένα από τα παρακάτω ζώδια μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα με βάση τις γενικές πεποιθήσεις για το αν σε θέλει. Διάβασε προσεκτικά και λάβε υπόψη τα παρακάτω.

Αν είναι Κριός

Μη σου φανεί περίεργο αλλά θα σου δείξει ότι σε θέλει ή ότι του λείπεις εκφράζοντας την επικείμενη ζήλια του. Τα καλά νέα;

Εάν πιστεύει ότι μιλάς με έναν άλλο άντρα, θα στο πει αμέσως και θα σου δηλώσει ότι δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό. Τα κακά νέα; Μην τον κάνεις να ζηλέψει επειδή έχεις εντοπίσει αυτή του την αδυναμία. Μπορεί να εξοργιστεί τόσο πολύ μαζί σου που στο τέλος θα τον χάσεις.

Αν είναι Ταύρος

Αν και ο Ταύρος είναι αφοσιωμένος ως σύντροφος, είναι συχνά πολύ πεισματάρης για να παραδεχτεί ότι σε θέλει. Μερικές φορές θα σου φανεί μέχρι και αδιάφορος προς εσένα όχι επειδή δεν σε ποθεί αρκετά αλλά μόνο και μόνο επειδή τα αισθήματά αυτά δεν ξέρει να τα μοιράζεται μαζί σου.

Μισεί το αίσθημα ανασφάλειας, οπότε πολλές φορές θα κάνει ό, τι μπορεί για να αποβάλει αυτό το συναίσθημα. Κάν΄τον να νιώσει ασφαλής. Αν κολλήσει μαζί σου -και όταν λέμε κολλήσει εννοούμε μέρα νύχτα- πάει να πει ότι σε θέλει πολύ.

Αν είναι Δίδυμος

Έπεσες στην περίπτωση!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μάθεις αν σε θέλει πολύ γιατί είναι ασυνεπής προς τα συναισθήματά του. Τη μία μέρα θα σου πει ότι σε θέλει κι ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα και την άλλη θα σε αγνοήσει. Πιστεύεις ότι αντέχεις το σκοτσέζικο ντους; Τότε μείνε σταθερός στα θέλω σου γιατί το πιθανότερο είναι ότι εννοεί το πρώτο κι όχι το δεύτερο.

Αν είναι Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός, οπότε είναι δύσκολο για εκείνον να μην σου δείξει ότι σε θέλει, σ’ αγαπάει, του λείπεις, θέλει να είστε μαζί.

Μπορεί να είναι δύσκολο για έναν άντρα Καρκίνο να εκφράσει λεκτικά αλλά θα στο δείξει με πράξεις γιατί θα σε αναζητά συνεχώς και θα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να σε δει. Κι αν έχει εισπράξει αυτό που εκείνος θεωρεί αδιαφορία από εσένα θα στο εκφράσει γκρινιάζοντας ή με παράπονα.

Αν είναι Λέων

Θα σε κάνει να νιώσεις τόσο σημαντική αν σε θέλει. Αν και αυτό μπορεί να γίνει με λεπτό τρόπο στην αρχή γιατί ταυτόχρονα ελέγχει αν είσαι εκείνη που θα τον κάνει να νιώσει βασιλιάς. Μην κάνεις το λάθος και δεν απαντήσεις αμέσως στα γραπτά του μηνύματα ή δεν απαντήσεις στην κλήση του. Θα προσβληθεί. Όσο κι αν σε θέλει όμως στην πραγματικότητα, μάλλον σπάει το μυαλό του κι αναρωτιέται αν τον θέλεις κι εσύ όσο αυτός. Να του το δείξεις. Το έχει ανάγκη.

Αν είναι Παρθένος

Παρόλο που ένας άντρας Παρθένος μππορεί να είναι άνετος κοντά σου, θα εξακολουθεί να έχει μια ντροπαλή φύση απέναντί ​​σου. Είναι υπερβολικά επικριτικός με τον εαυτό του, οπότε όταν σκέφτεται αν πρέπει ή όχι να σας πει πόσο σε θέλει θα θα αποφύγει να το κάνει. Για να μάθεις αν σε θέλει ένας Παρθένος, πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία και να το παραδεχτείς πρώτα εσύ. Μπορεί τότε να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για το παραδεχτεί κι εκείνος.

Διάβασε ακόμα: Ποια ζώδια κάνουν γρήγορα την πρώτη κίνηση

Αν είναι Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και δεν αντέχει να είναι μόνος, οπότε μάλλον σου πει ότι σε θέλει, του λείπεις, σε σκέφτεται, θέλει να είστε μαζί πιο γρήγορα από ότι φαντάζεσαι. Το μεγάλο πράγμα για έναν άντρα Ζυγό είναι ότι εκτιμά την ειλικρίνεια, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι αν σε επιθυμεί θα σου το πει αμέσως.

Δεν είναι από εκείνους που ζαχαρώνουν την αλήθεια, οπότε είναι σημαντικό για αυτόν να φέρει τα συναισθήματά του στην επιφάνεια.

Αν είναι Σκορπιός

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι το πάθος του. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσει αυτό που αισθάνεται είναι μέσω παθιασμένων χειρονομιών. Είναι ένα πολύ μυστικοπαθές άτομο, οπότε αν ένας Σκορπιός σε θέλει, η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν πρόκειται να το παραδεχτεί. Αλλά, να ξέρεις ότι το κάνει με την αδυναμία του να κρύψει το πάθος που έχει για εσάς.Πώς θα το καταλάβεις; Θα αναζητά συνεχώς να σε δει. Όλες του οι κινήσεις θα είναι στραμμένες προς εσένα και για εσένα.

Αν είναι Τοξότης

Και να σε θέλει δεν θα στο πει. Μπορεί να σου πει να βγείτε, να κάνετε σεξ ή να πάτε ένα ταξίδι μαζί όμως δεν θα σου πει ότι σε θέλει. Δεν τολμά κι ο ίδιος να το παραδεχτεί στον εαυτό του. Είναι σημαντικό να δώσεις στον Τοξότη τον χώρο που χρειάζεται για να καταλάβει πώς αισθάνεται, διαφορετικά, είναι πιθανό να τον χάσεις αν αρχίσει τις ερωτήσεις του τύπου: πώς αισθάνεσαι για εμένα. Θα  του πάρει λίγο χρόνο, αλλά όταν ο Τοξότης αρχίσει να συνειδητοποιεί πόσο σε θέλει θα είναι ειλικρινής και θα στο πει. Κάνε υπομονή.  

Αν είναι Αιγόκερως

Θα αργήσει αλλά θα στο πει. Ο Αιγόκερως παίρνει μια σοβαρή προσέγγιση για τα πάντα στη ζωή του και έχει έναν δυνατό αυτοέλεγχο. Ταυτόχρονα του είναι όμως δύσκολο να συγκρατήσει το συναίσθημα όταν το νιώσει γιατί ανήκει -μην το ξεχνάς - στα παρορμητικά ζώδια-. Επειδή είναι τόσο πεισματάρης, ένας Αιγόκερως μάλλον περιμένει να είσαι η πρώτη που θα παραδεχτεί τα συναισθήματά σου. Αν δεν το κάνεις δεν θα εγκαταλείψει όμως. Απλά θα προσπαθήσει περισσότερο να σε φέρει στην θέση ακριβώς που θέλει. Το θέλεις τέρμα και τελείωσε. Κι ως εκ τούτου σε θέλει κι εκείνος.

Αν είναι Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι αυτός που πρέπει να ξεφύγει από κάθε είδους συναισθηματική έκφραση, οπότε αυτό τον δυσκολεύει να παραδεχτεί ότι σε θέλει, σε σκέφτεται ή του λείπεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Υδροχόος είναι ο πιο συναισθηματικός από όλα τα ζώδια όμως είναι και από τα πιο περίεργα.

Είναι δύσκολο για αυτόν να μιλήσει για τα συναισθήματά του, αλλά δεν είναι δύσκολο για εκείνον να νιώσει. Απλά δεν θέλει να στο πει. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Μαγικά πράγματα θα συμβούν όταν επιτέλους σου πει πόσο σε θέλει. Έχε υπομονή.

Αν είναι Ιχθύς

Είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά και ρομαντικά ζώδια. Οι Ιχθείς δεν καλύπτουν ποτέ τα συναισθήματά τους, οπότε αν σε θέλει, του λείπεις, σε σκέφτεται θα στο πει. Εκτός αν τον έχεις κάνει να νιώσει εξαιρετικά ανασφαλής. Μην το κάνεις. Μερικές φορές το ότι σε θέλει πολύ μπορεί να του φέρει εναλλαγές διάθεσης. Δείξε του ξεκάρθαρα ότι τον θέλεις και θα δεις έναν άλλον άνθρωπο να ξεδιπλώνεται μπροστά σου.

Διάβασε επίσης: Τα ζώδια που ξαναπαντρεύονται εύκολα

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα