ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποια ζώδια κάνουν γρήγορα την πρώτη κίνηση

Πόσο και τι να περιμένεις;
15.09.2021
3
'
Ποια ζώδια κάνουν γρήγορα την πρώτη κίνηση istock

Μόλις τον γνώρισες και έχεις ενθουσιαστεί. Και θα ήθελες να τον γνωρίσεις καλύτερα. Να κάνεις την πρώτη κίνηση ή να περιμένεις. Το ζώδιο του το ρώτησες; Έχεις ένα λόγο παραπάνω να το κάνεις όχι μόνο για να ανακαλύψεις αν ανήκει στα συμβατά με εσένα ζώδιο αλλά και για να μαντέψεις αν θα κάνει γρήγορα την πρώτη κίνηση. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό αν το ζώδιο του είναι:

Κριός

Δεν μπορεί να περιμένει λεπτό. Θα κάνει την πρώτη κίνηση ακόμα κι αν δεν έχει υπάρξει φλερτ μεταξύ σας. Ακόμα και μια διαδικτιακή να είναι η γνωριμία σας θα σου ζητήσει να σε γνωρίσει γιατί δεν τα έχει καλά με τα πολλά λόγια. Θέλει επαφή από κοντά το συντομότερο δυνατόν. Δεν θα περιμένεις πολύ αν αναρωτιέσαι αν θα σε διεκδικήσει πρώτος.

Ταύρος

Αργεί λίγο να πάρει την απόφαση να κάνει την πρώτη κίνηση γιατί θέλει να είναι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο. Αν είναι βέβαιος για αυτό, θα το τολμήσει. Αν πάλι κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση μπορεί να νιώσει επιφυλάξεις και να σε εκπλήξει δυσάρεστα. Δώσε του το χρόνο του.

Δίδυμοι

Εδώ τα πράγματα μπερδεύονται. Φυσικά θα κάνει την πρώτη κίνηση. Με άνεση και ευκολία. Και μετά θα μαζευτεί. Θα το μετανιώσει. Θα αλλάξει γνώμη. Θα δηλώσει μπερδεμένος. Δυο λύσεις υπάρχουν. Του γυρίζεις την πλάτη και θα επανέλθει γιατί ο Δίδυμος δεν αντέχει την αδιαφορία ή κάνεις ότι δεν κατάλαβες και συνεχίζεις από εκεί που αυτός ξεκίνησε λέγοντας: πότε είπες ότι θες να πάμε για σε εκείνο το καινούργιο καφέ;

Λέων

Θέλει γρήγορα να κάνει δικό του αυτό που του αρέσει. Και αν είσαι εσύ αυτή που του αρέσεις δεν θα αργήσει να κάνει κίνηση για να σε διεκδικήσει. Με επίσημη κίνηση κι όχι ημίμετρα. Είτε θα σε καλέσει σπίτι του για φαγητό που έχει μαγειρέψει ο ίδιος είτε θα σε βγάλει στο καλύτερο εστιατόριο. Θέλει να σε εντυπωσιάσει αυτό είναι βέβαιο. Αν αρνηθείς είναι πολύ πιθανό να πληγωθεί τόσο ο εγωισμός του που μπορεί να μη σου ξαναμιλήσει.

Τοξότης

Δεν χάνει χρόνο ούτε ευκαιρίας. Μία που θα σου συστηθεί μία που θα σου ζητήσει να βγείτε. Θα κάνει με βεβαιότητα την πρώτη κίνηση και μάλιστα ενώ δεν είχε καταλάβει καν ότι του αρέσεις. Αν πάλι το φλερτ έχει ξεκινήσει είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει σύντομα σε κάτι περισσότερο. Θα χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του αν το παίξεις δύσκολη ή ότι το σκέφτεσαι οπότε αν σου αρέσει ξέχνα καλύτερα τα παιχνίδια αναμονής.

Αιγόκερως

Έκπληξη; Κι όμως! Αν ένας Αιγόκερως σε έχει βάλει στο μάτι θα κάνει την πρώτη κίνηση. Φυσικά και θα το έχει σκεφτεί πολύ και θα το έχει διοργανώσει διεξοδικά. Και θα ακολουθήσει αυστηρά το πρωτόκολλο. Θα σου ζητήσει σύντομα να βγείτε αν του αρέσεις και σε θέλει. Αν δεν το έχει κάνει ακόμα είναι επειδή ακόμα το σκέφτεται. Μην κάνεις την πρώτη κίνηση. Θέλει να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Διάβασε ακόμα: Τα ζώδια που ξαναπαντρεύονται εύκολα

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα