ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

Όλα όσα θέλετε να μάθετε...
3
'
zodia-dekemvriou-2020

Είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 και μόνο αυτό ακούγεται καλό γιατί αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη αλλά οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει… Είναι η τρίτη φορά μέσα στο έτος που ο Άρης συγκρούεται με τον Πλούτωνα οπότε θα δούμε και τις τελικές συνέπειες αυτής της πανδημίας που μας ταλαιπωρεί και δεν έχει τελειώσει ακόμα. Άλλωστε οι περιορισμοί αυτόν το μήνα θα είναι έντονοι και δε θα απολαύσουμε την ελευθερία μας. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο το σκεφτόμαστε γιατί όσο προχωράει αυτή η κατάσταση αισθανόμαστε όλο και περισσότερο να μην το αντέχουμε.

Το θετικό νέο είναι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά, δηλαδή η τρίτη και όχι η φαρμακερή, που ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει αυτές τις δύσκολες όψεις με την πολυαστρία στον Αιγόκερω!

zodia-dekemvriou-2020-provlepseis

Το σημαντικότερο διάστημα του μήνα είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του, με τις μετακινήσεις των πλανητών Δία και Κρόνου που περνούν στον Υδροχόο εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο! Ο μεν Δίας από την καινούργια του θέση είναι πιο γενναιόδωρος και μπορεί να μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Αντιλαμβανόμαστε με βεβαιότητα ότι όλοι μαζί μπορούμε να αφήσουμε πίσω τη δική μας βολή για να γίνουμε ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά και άμεσα. Ο δε Κρόνος, από τη θέση του στον Υδροχόο, είναι λιγότερο σκληρός και περιοριστικός και κυρίως είναι πολύ σίγουρος ότι ελέγχει τις αντιδράσεις. Ξέρει να βρίσκει συμβιβαστικές λύσεις χωρίς να περιορίζεται, ιδιαίτερα όσο πιέζεται πως πρέπει να προσαρμοστεί!

Η Αφροδίτη, που από τις 15 του μήνα περνά και αυτή στον Τοξότη, είναι μία σανίδα σωτηρίας γιατί μας βάζει στο εορταστικό κλίμα πολύ έντονα! Κυρίως μας βοηθά να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που μας χρειάζεται είναι αισιοδοξία και να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Σίγουρα νιώθουμε πιο έντονα ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μας βοηθούν να είμαστε πιο κοντά, και κυρίως, να θέλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι προς τους άλλους. Σίγουρα όμως, και ο έρωτας είναι πιο απελευθερωτικός!

Τα φεγγάρια του μήνα

Μία Έκλειψη θα φιλοξενήσει ο Δεκέμβριος, που είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη! Η έκλειψη αυτή θα μας γεννήσει την ανάγκη να είμαστε κοινωνικοί, να ασχοληθούμε με το κοινό καλό και κυρίως θα αυξήσει το ομαδικό πνεύμα. Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε λιγότερους περιορισμούς τότε, χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι για το μακροπρόθεσμο καλό μας. Θα έχουμε μία υπερβολή στις αντιδράσεις μας που δεν είναι σίγουρο ότι θα μας προφυλάξει από λάθος ενέργειες. Πάντως ξεκινάμε να κάνουμε καινούργια πράγματα που απαιτούν περισσότερη πνευματικότητα και να είμαστε πιο συντονισμένοι με τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας!

Η Πανσέληνος στην εκπνοή της χρονιάς στον Καρκίνο έρχεται να «ενώσει» την οικογένεια και να μας αποκαλύψει ότι τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει, ούτε οι αποστάσεις οι οποίες φαίνεται να εξομαλύνονται. Πάντως, είναι μία ευκαιρία να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους ένωσης και να υπάρξει αυτός ο έντονος συναισθηματικός δεσμός που θέλουμε να τον εκφράσουμε!

zodia-dekemvriou-2020-analitika

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τον Δεκέμβριο 2020 για όλα τα ζώδια

Κριός

Είναι σημαντικός αυτός ο μήνας για εσάς, και σας οπλίζει με εφόδια ώστε να προχωρήσετε δυναμικά και μάλιστα να πάρετε ωραίες πρωτοβουλίες και στον έρωτα αλλά και με οτιδήποτε καταπιαστείτε στα επαγγελματικά σας.

Αν προς το παρόν σας προβληματίζει η οικονομική προέκταση ενός θέματος είναι γιατί υπάρχει καθυστέρηση και ορθά και εσείς αναρωτιέστε αν κάνατε το σωστό ή και φοβάστε για ένα ρίσκο που πήρατε και δεν ξέρετε αν μπορείτε να το μετριάσετε.

Ερωτικά πάντως, είστε τόσο σίγουροι για την έλξη που αποπνέετε όσο και η ψυχολογία σας να είναι ανεβασμένη μαζί με την αυτοπεποίθησή σας! Είναι και ο πρωτότυπος τρόπος που επικοινωνείτε που δημιουργεί και ανυπομονησία αλλά και ένα μυστήριο. Έχετε και τον τρόπο να παίρνετε την απάντηση που θέλετε και μάλιστα χωρίς να κουράζεστε!

Επαγγελματικά, το μυαλό σας τρέχει με μεγάλες ταχύτητες και προβλέπει σωστά όλα αυτά που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία!

Ταύρος

Για εσάς το μόνο σας μεγάλο άγχος είναι το οικονομικό και προσπαθείτε με διακριτικές κινήσεις να το διαχειριστείτε και φτάνετε ευτυχώς σε κάτι που τουλάχιστον σας ανακουφίζει. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να το διαπραγματευτείτε χωρίς να έχετε άγχος και κυρίως αναμένοντας να σας προσδώσει κάτι σημαντικό λίγο αργότερα.

Ερωτικά, είτε εσείς έχετε μυστικά είτε μία σχέση πρέπει να μείνει μακριά από το προσκήνιο για να μπορέσει να σας δώσει την ικανοποίηση που θα θέλατε. Πάντως, τα καταφέρνετε και όχι μόνο αυτό είστε και σωστοί διαχειριστές των καταστάσεων. Ξέρετε να κατευθύνετε σωστά ώστε να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά, ο τρόπος που σκέφτεστε ανταμείβεται, και εσείς τόσο περισσότερο συνεχίζετε επεκτατικές κινήσεις και δε βάζετε όρια.

zodia-dekemvriou-2020-ti-anaferoun

Δίδυμοι

Είστε ανοιχτοί σε καινούργιες γνωριμίες που τις θεωρείτε τόσο σημαντικές όσο και αναγκαίες. Έτσι λοιπόν είστε εύκολοι στο να βάλετε ανθρώπους στη ζωή σας και αυτή τη φορά να τους δώσετε ένα ρόλο καθοριστικό. Τις αντιδράσεις όμως, από τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις δε θα τις αποφύγετε, οπότε φροντίστε να είστε επεξηγηματικοί αν χρειαστεί, αν και δεν έχετε τέτοια διάθεση, ειδικά στα επαγγελματικά σας που θέλετε να αλλάξετε ριζικά, ακόμα και κατεύθυνση.

Ερωτικά, νιώθετε ότι θέλετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μάλιστα τον διεκδικείτε ίσως και με τρόπο που να προκαλεί ερωτηματικά.

Επαγγελματικά οργανώνεστε αλλά ακόμα δεν έχετε πάρει τις οριστικές σας αποφάσεις. Πάντως η στασιμότητα δε σας ταιριάζει και καλό είναι να μην την υιοθετήσετε αυτό το διάστημα.

Οι φίλοι σας πάντως δείχνουν να σας καταλαβαίνουν περισσότερο και καλά κάνετε και τους εμπιστεύεστε!

Καρκίνος

Σε γενικές γραμμές αυτό το μήνα σας ενδιαφέρει η φυσική σας κατάσταση που προσπαθείτε να τη βελτιώσετε μέσα από γυμναστική αλλά και διατροφή. Τα αποτελέσματα που βλέπετε σας κάνουν να προσπαθείτε ακόμα περισσότερο ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, γιατί προς το παρόν δεν έχετε φτάσει τον στόχο σας.

Η εργασία σας έχει αρχίσει και αποδίδει και αυτό σας εντείνει τη διάθεση να είστε προετοιμασμένοι, να κάνετε σωστό προγραμματισμό και σωστές επεκτατικές κινήσεις αλλά και να είστε συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Ερωτικά έχετε την ευκαιρία να τονίσετε τα σημεία που σας δημιουργούν αποστάσεις, προβάλλοντας αυτά που σας ενοχλούν και σας κάνουν να μη νιώθετε άνετα. Αν προσπαθήσετε να μπείτε και στη θέση των άλλων θα καταλάβετε ότι και αυτοί έχουν παράπονα από εσάς οπότε χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις!

Λέων

Δεν σταματάτε να βλέπετε τις προκλήσεις να περνάνε από μπροστά σας, που μπορεί να ξεκινάνε από μία απλή συζήτηση. Εσείς όμως θα πρέπει αυτή τη συζήτηση να την εξελίξετε, βάζοντας τα δικά σας χαρακτηριστικά και εμπλουτίζοντας την με τις σκέψεις αλλά και τα συμφέροντα σας. Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκαλύπτετε τα πάντα, αλλά να κρατάτε και μία απόσταση ασφαλείας που θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε μυστικά μέχρι να έχετε κάτι πιο ολοκληρωμένο να παρουσιάσετε.

Επαγγελματικά λοιπόν είστε έτοιμοι να αναμειχθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες που θα σας ωφελήσουν οικονομικά, ακόμα και αν χρειαστεί να μοιράσετε το κέρδος.

Ερωτικά, οι δεσμεύσεις έρχονται από μόνες τους χωρίς να χρειαστεί να το επεξεργαστείτε ή να το ανακοινώσετε. Αν αναζητάτε και αισθηματική κάλυψη, αυτή ίσως θα έρθει πιο αργά, εφόσον και εσείς επενδύετε και αφήνετε τον χρόνο να σας αποδείξει ότι το να δίνετε σας επιστρέφεται πίσω πολλαπλά!

Παρθένος

Είναι ένας μήνας αυτός που έχει ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και ίσως αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα αλλά και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι σας δημιουργεί ακόμα καλύτερες προοπτικές.

Θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται και αν έχετε κάτι προς εκμετάλλευση μπορείτε να το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δείτε και το αποτέλεσμα άμεσα.

Ερωτικά, έχετε τον τρόπο να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, αλλά και την υπομονή να περιμένετε για να φτάσετε το απόλυτο. Ευνοούνται και ταξίδια σε μέρη που είχατε ξαναπάει, έτσι για να σας ξυπνήσουν ωραίες αναμνήσεις. Αν δεν μπορέσετε να τα εκτελέσετε τουλάχιστον μπορείτε να τα προγραμματίσετε.

Επαγγελματικά, βιάζεστε γιατί θεωρείτε ότι ο χρόνος είναι χρήμα και βέβαια ξέρετε ότι έχετε δίκιο ειδικά αν είναι κάτι που σας αρέσει και ως εκτέλεση!

zodia-dekemvriou-2020-gia-olous

Ζυγός

Ο μήνας αυτός έχει για εσάς πολλές σκέψεις και πολλές συνομιλίες σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Οπότε έχετε πολλά να κάνετε και ακόμα περισσότερα να ζήσετε. Αφήστε που όσο περισσότερο μπαίνετε στο κλίμα και προάγετε μία ιδέα μέσω των συνομιλιών που κάνετε, τόσο περισσότερο ενθουσιάζεστε με τις προοπτικές που σας ανοίγονται.

Τα ερωτικά σας ίσως να μην είναι και η πρώτη σας προτεραιότητα. Αυτό δεν θα είναι σκόπιμο από την πλευρά σας αλλά θα είναι έτσι οι καταστάσεις που θα σας απασχολούν άλλα. Ίσως και να φοβάστε να παραδεχτείτε κάτι ή να αισθανθείτε πιο βαθειά, γιατί αυτό δημιουργεί και ένα είδος υποχρέωσης ή μια αλλαγή τρόπου ζωής. Πάντως από τα μέσα του μήνα και μετά θα το καταφέρετε αρκετά καλύτερα.

Επαγγελματικά, σας αρέσει που σας προωθούν και μάλιστα όταν νιώθατε να σας είχαν αφήσει στο περιθώριο τελευταία, γεγονός που σας δημιουργούσε ανησυχίες, οι οποίες ήταν εν μέρει δικαιολογημένες και όχι εξ ολοκλήρου!

Σκορπιός

Ένας μήνας με έμφαση στο να είστε ασφαλείς και αυτό μέσα σε διαρκώς μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Ένας τομέας που σας ανησυχεί είναι τα οικονομικά σας που έτσι και αλλιώς σας αναγκάζουν σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Η διαχείριση τους απασχολεί αρκετά τις σκέψεις σας και βλέπετε τώρα ότι πρέπει να ρισκάρετε και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές.

Ερωτικά, αφήνετε τις πρωτοβουλίες στους άλλους και μετά θα τοποθετηθείτε γιατί ίσως σας βάλουν καινούργιες παραμέτρους που αγνοείτε και έτσι δε θέλετε να βιαστείτε, σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον.

Επαγγελματικά, το αποτέλεσμα αποτιμάται κυρίως με οικονομικά κριτήρια αλλά με άμεσο αντίκτυπο στο δικό σας εισόδημα.

Προσέξτε τις οικογενειακές σχέσεις, κυρίως αν είναι τεταμένες γιατί μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερο, ειδικά αν δεν υπάρχει διαφάνεια και υπάρχουν μυστικά γιατί μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο εκρηκτική!

Τοξότης

Είστε ασυγκράτητοι αυτό το μήνα και έχετε τα δίκια σας, αλλά προσέξτε μην τα χάσετε, γιατί καιροφυλακτούν οι ανταγωνιστές σας σε όλα τα μέτωπα, αν και εσείς έχετε το νου σας και προφυλάσσεστε, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο.

Ερωτικά, μάλλον έχετε παραπάνω από μία επιλογές και δεν μπορείτε να απορρίψετε κάτι χωρίς να το δοκιμάσετε. Αυτό είναι που θα σας δημιουργήσει και μεγαλύτερη ανυπομονησία. Αν όμως είστε ήδη σε σχέση, αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα, αφού νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το σταματήσετε, για την ώρα τουλάχιστον.

Επαγγελματικά, όσο γρήγοροι είστε και όσο αναλυτικοί, τόσο πιο εύκολα έχετε τη λύση και την εξέλιξη στα χέρια σας. Στο χώρο της εργασίας λοιπόν, καλό είναι να δίνετε τις πληροφορίες σας και, όχι μόνο αυτό, να τις κατοχυρώνετε ότι είναι δικές σας.

Φιλίες μέσα από τον χώρο της εργασίας περιέχουν συμφεροντολογικό χαρακτήρα! Προσέξτε τις!

zodia-dekemvriou-2020-analitikes-provlepseis

Αιγόκερως

Αυτός ο μήνας είναι που σας κάνει να αναρωτιέστε αν ζείτε το παρόν ή ζείτε το παρελθόν με προεκτάσεις στο μέλλον... Αυτή είναι μία πρόγευση, γιατί αργότερα, προς τα μέσα του μήνα, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα και προς το τέλος θα κορυφωθούν εν μέρει και θα ζητήσουν επιτακτικά τη δική σας παρέμβαση.

Ερωτικά λοιπόν και εσείς επιδιώκετε επανασυνδέσεις ή τουλάχιστον μία ακόμα επαφή, και ταυτόχρονα αυτοί στους οποίους απευθύνεστε, οπότε έχετε την τέλεια ευκαιρία να το κάνετε!

Επαγγελματικά, αν έχετε συνεταίρους προσέξτε γιατί κάποιος πρέπει να είναι πιο συντηρητικός στη διαχείριση των χρημάτων. Αυτή τη φορά πρέπει να παίξετε εσείς αυτό το ρόλο. Υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις για τα επαγγελματικά σας αλλά μην βιάζεστε.

Ευχάριστες ειδήσεις υπάρχουν και για τα οικογενειακά σας, ειδικά σε θέματα ακίνητης περιουσίας και την εκμετάλλευσή τους!

Υδροχόος

Ένας μήνας που για εσάς έχει δράση, κυρίως σε επαγγελματικές διεκδικήσεις αλλά και στο να σας σπρώχνει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας ωφελήσουν, κυρίως οικονομικά, και να δώσουν τόνωση στο εισόδημά σας. Ίσως και να ξαναβλέπετε μία ιστορία με διαφορετικό πρίσμα αλλά με πολύ πιο ουσιαστικές βάσεις. Έτσι λοιπόν βρίσκετε και τους σωστούς αποδέκτες και η αμεσότητά σας είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά σε αυτά που ζητάτε.

Αν θέλετε να νιώσετε περισσότερο ασφάλεια στα ερωτικά σας μπορείτε να το επικοινωνήσετε, αλλά θα χρειαστεί και εσείς να εξωτερικευτείτε.

Επαγγελματικά, το δημιουργικό άγχος είναι αυτό που σας κάνει να αντιδράτε σωστά αν και κάποιες φορές έχετε παραπάνω ζήλο από όσο σας επιτρέπεται. Αυτό βέβαια, είναι ένα χαρακτηριστικό σας που το εκδηλώνετε γενικότερα, αλλά και ειδικότερα έχετε μία δόση υπερβολής!

Ιχθύες

Ο μήνας αυτός για εσάς είναι εστιασμένος στα επαγγελματικά σας, όχι απαραίτητα από δική σας επιθυμία.. Είναι οι γρήγορες εξελίξεις γρήγορες που γεννούν γεγονότα τα οποία δεν πρέπει να τα αφήσετε άλυτα ή να τα αφήσετε να αιωρούνται. Αν καταφέρετε να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις θα έχετε λύσει σχεδόν το κάθε πρόβλημα.

Ερωτικά, όλα συνηγορούν στο να κάνετε δεύτερες σκέψεις και ίσως και να μετανιώνετε για κάποιες συμπεριφορές σας. Αυτό όμως δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει αν δεν πάρετε πιο οριστικές αποφάσεις και κυρίως αν δε δείτε τον αντίκτυπο που έχει δημιουργηθεί στην άλλη πλευρά. Ερωτικές ιστορίες ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι αυτές που ευνοούνται, αλλά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε... Να είστε τουλάχιστον πολύ προσεκτικοί…

Οικονομικά, μην ξανοίγεστε γιατί είστε υπεραισιόδοξοι χωρίς να μπορείτε να διασφαλίσετε το παραμικρό!

Αγαπημένο