ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια Δεκεμβρίου 2022: Αναλυτικά οι μηνιαίες προβλέψεις- Εύνοια σε ερωτικά, πίεση σε οικονομικά-επαγγελματικά

Για ποιους ο μήνας προμηνύεται τυχερός και ποιοι δεν θα περάσουν τόσο εύκολα; Δες αναλυτικά!
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- Εύνοια σε ερωτικά, πίεση σε οικονομικά-επαγγελματικά Photo/Istock

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που μας δίνει την ελπίδα πως από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για όλους μας, κυρίως στην προσωπική μας ζωή! Η αλήθεια είναι πως από τα μέσα Οκτωβρίου ως και τα τέλη Νοεμβρίου ζήσαμε διάφορα γεγονότα που μας ταλαιπώρησαν, μας δυσκόλεψαν και μας απογοήτευσαν. Τον μήνα αυτόν λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα, η μεγάλη πίεση σταδιακά υποχωρεί και τη θέση της παίρνει η αισιοδοξία και η ελπίδα πως θα δούμε τις επιθυμίες μας να πραγματοποιούνται. Ο Δεκέμβριος έρχεται να ξεκουράσει τη ψυχή μας, να φέρει χαρούμενες στιγμές, να δημιουργήσει ευκαιρίες, να μας δώσει την ικανοποίηση της πραγματοποίησης ενός σχεδίου μας!

Τα καλά νέα του μήνα αφορούν κυρίως στην ερωτική μας ζωή, χάρη στην Αφροδίτη και τις διάφορες όψεις που θα σχηματίσει στη διάρκεια του μήνα. Αυτόν τον ερωτικό μήνα λοιπόν θα δούμε νέες σχέσεις να δημιουργούνται και σχέσεις χρόνων να ανανεώνονται, έρωτες κεραυνοβόλους να μας αναστατώνουν τη ζωή αλλά και τη καρδιά μας να ζεσταίνεται από την αγάπη, την φροντίδα και το ενδιαφέρον που θα μας δείξουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Στον οικονομικό και επαγγελματικό όμως τομέα τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση τους, με τις προοπτικές βελτίωσης τους να μην είναι ορατές αυτό το διάστημα. Επιπλέον, για κάποιους θα υπάρξουν και σημαντικές απώλειες.

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας αλλά και της παραπλάνησης είναι αρκετά ενεργός σε όλη τη διάρκεια του μήνα προκαλώντας ψευδαισθήσεις, λαθεμένη κρίση, έλλειψη ρεαλιστικής σκέψης και αδυναμία να αντιμετωπίσουμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Το διάστημα αυτό δεν ευνοεί τις επαγγελματικές αλλαγές, τα καινούργια ξεκινήματα ή τα επιχειρηματικά ρίσκα. Για αυτό, όλες οι κινήσεις και οι αποφάσεις που παίρνονται θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα σοβαρής σκέψης και εκτίμησης των συνθηκών που επικρατούν τη δεδομένη στιγμή.

Θέσεις Πλανητών

Ο Ερμής στις 7/12 ξεκινά την πορεία του στον Αιγόκερω και ως το τέλος του μήνα που θα γυρίσει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο (29/12) έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε τη ζωή μας σε μια σειρά, να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν καιρό, να οργανώσουμε τις κινήσεις μας, κυρίως στα επαγγελματικά μας ώστε να αποφύγουμε ταλαιπωρίες και λάθη.

Η Αφροδίτη στις 10/12 μετακινείται στον Αιγόκερω και επιδιώκουμε την βελτίωση της κοινωνικής μας εικόνας και την επαγγελματική μας καταξίωση. Για το λόγο αυτό αναζητούμε ή ακόμη και δημιουργούμε τις ευκαιρίες εκείνες που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτούς τους στόχους μας.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτή τη θέση, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

Ο Δίας στις 20/12 εισέρχεται στον Κριό και από τη θέση αυτή μας βοηθά να κάνουμε τις κινήσεις εκείνες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική μας ζωή.

Ο Ήλιος στις 21/12 περνά στον Αιγόκερω και όλη μας η ενέργεια κατευθύνεται στην εργασία μας με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σε αυτόν τον τομέα να αυξάνονται.

Τα φεγγάρια του μήνα

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 8/12 στο ζώδιο των Διδύμων. Η συναισθηματική έξαρση που προκαλεί η συνάντηση της με τον ανάδρομο Άρη στο ίδιο ζώδιο, φέρνει εντάσεις και παρεξηγήσεις, υπερβολικές απαιτήσεις αλλά και θυμωμένες αντιδράσεις.

Στις 23/12 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω και γεννά σκέψεις για αλλαγές και καινούργια βήματα στα επαγγελματικά μας. Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε μια τάση υπερ-αισιοδοξίας, αλλά και υπερβολικής πίστης στον εαυτό μας (λόγω Δία στον Κριό) και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που θα μας εκθέσουν.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 

Κριός

Ο Δεκέμβριος θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σας και θα φροντίσετε να κάνετε ξεκάθαρα τα όρια σας. Να είστε προσεκτικοί σε κάθε είδους συζητήσεις που θα κάνετε, για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια σας. Ερωτικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, με τις επαφές και τις συναντήσεις, τις καινούργιες γνωριμίες, τις μετακινήσεις, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα να δίνουν στη ζωή σας μια ιδιαίτερη ζωντάνια! Αρκετοί θα ασχοληθείτε με μια ιστορία του πρόσφατου παρελθόντος που τελείωσε πριν σχεδόν αρχίσει αλλά δεν έπαψε να σας ενδιαφέρει… Επαγγελματικά, μετά τις 10 του μήνα θα μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες που έχετε για την βελτίωση της εργασία σας. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε δεύτερες σκέψεις για τις ως τότε κινήσεις σας, και μέσα από αναθεωρήσεις και εκ νέου αξιολογήσεις των μελλοντικών σας σχεδίων θα χαράξετε τους στόχους της νέας χρονιάς.

Ταύρος

Και αυτό το μήνα θα σας απασχολήσουν οι οικονομικές σας εκκρεμότητες, που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ρυθμίσετε. Ειδικά τις ημέρες γύρω στην Πανσέληνο (8/12) αποφύγετε οπωσδήποτε έξοδα και σπατάλες! Με το πέρασμα του Δία στον Κριό (20/12) ξεκινά ένα διάστημα που θα κάνετε την αυτοκριτική σας, θα αποδεχθείτε τα λάθη σας και θα ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας για το μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να είστε καλά στην προσωπική σας ζωή και το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε μαζί της. Οι δεσμευμένοι, θα μιλήσετε ειλικρινά με το σύντροφο σας και θα ξεπεράσετε δυσαρέσκειες και παράπονα, ενώ ένα ταξίδι θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας. Μια παλιά ιστορία έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για τους αδέσμευτους και αυτή τη φορά είστε αποφασισμένοι να την κάνετε να πετύχει! Επαγγελματικά, μέχρι την Πανσέληνο (8/12) φροντίστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν καιρό και απαιτούν πολύ προσοχή στη διαχείριση τους. Προτάσεις που θα έρθουν γύρω στα μέσα του μήνα απαιτούν προσεκτική αξιολόγηση για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας δυσκολέψουν. Αποφύγετε να δημιουργήσετε εντάσεις στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους.

Δίδυμοι

Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου νιώθετε να μη σας φτάνει ο χρόνος αφού ασχολείστε ταυτόχρονα με δεκάδες πράγματα προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις αγαπημένων προσώπων και οικογένειας, καριέρας και κοινωνικής ζωής! Ρίξτε τους τόνους αν δεν θέλετε να καταρρεύσετε και προσπαθήστε, όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, σε αρκετά δυσαρμονικό κλίμα. Θα αντιμετωπίσετε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με αγαπημένους και συνεργάτες, ενώ και η δική σας ένταση και νευρικότητα δεν βοηθά καθόλου την εκτόνωση της κατάστασης. Μετά τις 10 του μήνα και όσο απομακρυνόμαστε από την επιρροή της Πανσελήνου θα θελήσετε να εστιάσετε στα δικά σας θέλω και τις δικές σας ανάγκες παραμερίζοντας υποχρεώσεις και ευθύνες που τόσο σας έχουν κουράσει. Το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από τα συναισθήματα σας και να μπλέξετε σε διπλές καταστάσεις και απιστίες είναι πολύ ισχυρό, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και τις συνέπειες των πράξεων σας. Οι θετικές εξελίξεις ή όχι στα επαγγελματικά σας εξαρτώνται από τον τρόπο που επικοινωνείτε. Αν είστε νευρικοί και απότομοι τότε οι προοπτικές για μια καλή συνεργασία εξανεμίζονται, και παραμένετε στάσιμοι. Το πέρασμα του Δία στον Κριό (20/12) φέρνει ευκαιρίες και εύνοια στην πραγματοποίηση των στόχων σας αρκεί να έχετε οργανωθεί σωστά.

Καρκίνος

Ζείτε μια απαιτητική καθημερινότητα που οι υποχρεώσεις της δεν αφήνουν καθόλου χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Τις ημέρες γύρω στην Πανσέληνο (8/12) όλο αυτό θα σας πιέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά το να αφεθείτε στη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις δεν θα σας βοηθήσει. Από τα μέσα του μήνα και μετά νιώθετε καλύτερα και μπορείτε να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση. Η κούραση που αισθάνεστε επηρεάζει και την προσωπική σας ζωή και καλό είναι να μιλήσετε στον σύντροφο σας για όσα συμβαίνουν ώστε να κατανοήσει τη συμπεριφορά σας. Διαφορετικά, η απόσταση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σας θα είναι δύσκολο να καλυφθεί. Από τα μέσα του μήνα, με την Αφροδίτη απέναντί σας, θα μπορέσετε να ανανεώσετε τη σχέση σας και οι αδέσμευτοι να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι ημέρες γύρω στα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα ερωτικές! Επαγγελματικά, όσο και αν σας έχει απογοητεύσει η εξέλιξη μιας συνεργασίας θα πρέπει να δείξετε υπομονή για λίγο ακόμη διάστημα. Μετά τις 23/12 οι καταστάσεις γυρίζουν υπέρ σας και αν θέλετε να αλλάξετε επαγγελματικό περιβάλλον φροντίστε να κάνετε τότε τις κατάλληλες κινήσεις.

Λέων

Οι δυσκολίες του προηγούμενου μήνα δεν σας επέτρεψαν να τακτοποιήσετε οριστικά κάποιες υποθέσεις σας και τώρα θέλετε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε, ο Δεκέμβριος είναι πολύ βοηθητικός για ότι σας απασχολεί και θα τα καταφέρετε περίφημα! Το πέρασμα του Δία στο Κριό (20/12) σας βοηθά να απολαύσετε την πιο ευχάριστη πλευρά της ζωής, ενώ οι μετακινήσεις, οι γνωριμίες με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ή ένα μακρινό ταξίδι σας προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα υπόσχεται τα καλύτερα για την ερωτική σας ζωή, με καινούργιες γνωριμίες, φλερτ και κοσμικές συγκεντρώσεις να σας ενθουσιάζουν. Ακόμη και η Πανσέληνος είναι ευνοϊκή για εσάς, με την ερωτική σας διάθεση να χτυπά κόκκινο! Αν είστε δεσμευμένοι ωστόσο θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, αν δεν θέλετε η σχέση σας να διαλυθεί. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι τα επαγγελματικά σας αυτά που σας απασχολούν καθώς οι ευθύνες και οι απαιτήσεις αυξάνουν σε αυτόν τον τομέα όπως και η κούραση. Να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να θεωρείτε πως αξίζετε ειδική μεταχείριση.

Παρθένος

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ακολουθεί το μοτίβο του προηγούμενου, με ζητήματα οικογενειακά ή πρακτικά θέματα του σπιτιού να ζητούν τη λύση τους. Η επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους δεν θα είναι εύκολη αυτό το διάστημα, ενώ δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις των λόγων σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί τουλάχιστον εσείς, και μετά τις 10/12 όλα θα είναι πιο εύκολα. Η συναισθηματική σας ζωή ζωντανεύει, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω να φέρνει τους δεσμευμένους πιο κοντά στον άνθρωπό τους και να μοιράζονται όμορφες στιγμές. Για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα, σημαντική γνωριμία, αρκεί το μυαλό τους να μην είναι κολλημένο στο παρελθόν. Επαγγελματικά οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας δείχνουν να μην τελειώνουν και εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε σε αυτούς τους ρυθμούς για όλο τον Δεκέμβριο! Όμως, από τα μέσα του μήνα και μετά, θα οργανωθείτε καλύτερα και θα ανταπεξέρχεστε στις ευθύνες της εργασίας σας με μεγαλύτερη ευκολία. Με το πέρασμα του Δία στον Κριό (20/12) θα έχετε ορισμένες ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά πριν βιαστείτε να τις υιοθετήσετε, αναρωτηθείτε πόσο σίγουροι είστε για την εντιμότητα του προσώπου που σας τα προτείνει.

Ζυγός

Ένας επικοινωνιακός μήνας είναι ο Δεκέμβριος για εσάς, με πολλές επαφές αλλά και μετακινήσεις με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα να σας δίνουν χαρά. Τις ημέρες γύρω στην Πανσέληνο (8/12) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συζητήσεις που κάνετε για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια σας και μπλέξετε σε διαφωνίες. Για τα ερωτικά σας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ ευνοϊκό για να ξεπεράσετε μέσα από τη συζήτηση τυχόν προβλήματα στη σχέση σας. Επίσης, οι κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας σάς φέρνουν ακόμη πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι, αναρωτιέστε αν αξίζει να προσπαθήσετε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Επαγγελματικά είναι από τα μέσα του μήνα και μετά που θα δείτε τις προσπάθειες σας να αναγνωρίζονται Τις ημέρες γύρω από τα Χριστούγεννα ένα απρόσμενο γεγονός στην εργασία σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά! Με τον Δία να περνά απέναντί σας (20/12)θα νιώσετε αρκετά δυνατοί να επιδιώξετε μια συνεργασία που θα ξεκινήσει διστακτικά στην αρχή αλλά θα αποδώσει στο μέλλον.

Σκορπιός

Η αλήθεια είναι οτι το προηγούμενο διάστημα περάσατε μεγάλες αναστατώσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας οι οποίες μπορεί να μην έχουν λήξει εντελώς αλλά τουλάχιστον τώρα τις αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πολύ προσεκτικοί με τα χρήματά σας θα πρέπει να είστε γύρω στην Πανσέληνο (8/12) και να κρατηθείτε μακριά από έξοδα και σπατάλες. Μετά τις 10/12 θα νιώσετε πολύ πιο ήρεμοι, πιο κατασταλαγμένοι, και θα μπορέσετε να αξιολογήσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Δρομολογήστε για μετά τις 15/12 επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν το επαγγελματικό σας μέλλον. Ακόμη και αν δεν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα. Το πέρασμα του Δία στον Κριό (20/12) θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους πραγματικούς σας στόχους και θα σας δώσει τη δύναμη να τους κυνηγήσετε. Σκέψεις διάφορες έχετε για την ερωτική σας ζωή, και μπορεί να θελήσετε να γυρίσετε σε ένα πρόσωπο που είχε αποδείξει τα συναισθήματά του για εσάς, αλλά εσείς τότε είχατε άλλες προτεραιότητες. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί έχετε και τις ανασφάλειες σας, έχετε και τις αμφιβολίες σας για το αν η σχέση σας αξίζει να υπάρχει. Ότι και αν αποφασίσετε τώρα, στο τέλος του μήνα θα το ξανασκεφτείτε...

Τοξότης

Μέχρι την Πανσέληνο απέναντί σας(8/12) η αλήθεια είναι ότι δεν θα περνάτε και τόσο καλά, μιας και θα έχετε να τακτοποιήσετε πολλά πρακτικά θέματα, με κάποια από αυτά μάλιστα να σας μπλέκουν σε περίεργες καταστάσεις που θα σας επιβαρύνουν και οικονομικά. Έχετε πολύ ενέργεια που πρέπει να εκτονώσετε με κάποιο τρόπο, αλλά μην διαλέξετε τους καυγάδες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας. Προτιμήστε κάποιο σπορ. Επαγγελματικά, υποβόσκει μια ένταση, η οποία αν και δεν αφορά ή δεν προέρχεται από εσάς επηρεάζει άμεσα και τη διάθεση και την απόδοση σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι, ήρεμοι και συνεργάσιμοι και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Οικονομικά από τα μέσα του μήνα και μετά έρχεται μια μικρή ενίσχυση που πολύ σας ικανοποιεί! Συναισθηματικά ετοιμαστείτε για αλλαγές και ανακατατάξεις μιας και τίποτε δεν σας ικανοποιεί. Ωστόσο το πνεύμα των Χριστουγέννων θα κάνει το θαύμα του και στη δική σας περίπτωση, λύνοντας κάθε παρεξήγηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Η επιστροφή στο παρελθόν είναι ένα δυνατό σενάριο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας. Με τον Δία να περνά στον Κριό (20/12) και την γοητεία σας να αυξάνει, απλά κινηθείτε στο γιορτινό κλίμα της πόλης και ο έρωτας θα έρθει να σας βρει!

Αιγόκερως

Βαθιές σκέψεις, κρυμμένα συναισθήματα, φοβίες και άγχη, όλα μαζί γίνονται ένα κουβάρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που όσο και να προσπαθείτε δεν θα καταφέρετε να το ξεμπερδέψετε. Μερικές φορές το πιο σωστό για την ψυχική μας ηρεμία και γαλήνη είναι να αφήνουμε τα πράγματα όπως είναι και να προχωρούμε μπροστά. Οι ημέρες ειδικά γύρω στην Πανσέληνο θα σας πιέσουν πολύ και συναισθηματικά και με ένα ζήτημα της καθημερινότητας. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται κατά πολύ μετά τις 10/12 που Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, κάνοντας σας πιο εξωστρεφείς και συζητήσιμους. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στο σύντροφό σας η περίοδος από τα μέσα του μήνα και μετά είναι η πιο ευνοϊκή. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι μπορεί να ενδιαφερθείτε ερωτικά για ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά. Επαγγελματικά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα προστατευτείτε από τις ύπουλες ενέργειες πίσω από την πλάτη σας ενός συναδέλφου. Αργότερα θα μπορέσετε να τον βάλετε στη θέση του. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό ανοίγει καινούργιες προοπτικές στην καριέρα σας.

Υδροχόος

Ο Δεκέμβριος έρχεται για να βάλει σε καινούργιες βάσεις τη ζωή σας, ξεκινώντας στην αρχή του από τις φιλικές σας σχέσεις και στην πορεία και στα εργασιακά σας. Όσο και να σας ενοχλεί θα δεχθείτε ότι με ένα φιλικό σας πρόσωπο δεν σας συνδέει πλέον τίποτε άλλο από κάποιες όμορφες αναμνήσεις και τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο (8/12) θα έρθει και η οριστική ρήξη ανάμεσα σας. Μετά τις 10 του μήνα που Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Αιγόκερω θα έχετε αρκετούς προβληματισμούς για τον τρόπο που χειρίζεστε όλες τις καταστάσεις της ζωής σας και για κάποιες ημέρες θα θελήσετε να απομονωθείτε για να ταξινομήσετε μέσα σας όλα όσα σας βαραίνουν. Επαγγελματικά, να έχετε στο νου σας οτι θα υπάρχουν σύντομα καινούργια δεδομένα και ανακατατάξεις στην εργασία σας που προς το παρόν παραμένουν στο παρασκήνιο. Με τη νέα θέση του Δία στον Κριό, το μυαλό σας θα είναι μια μηχανή παραγωγής ιδεών! Συναισθηματικά, πιέζεστε από αυτά που έχετε μέσα σας και θέλετε να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας αλλά δεν βρίσκετε τα κατάλληλα λόγια. Ωστόσο, γύρω στα Χριστούγεννα, θα καταφέρετε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση που θα βοηθήσει πολύ την σχέση σας.

Ιχθύες

Χαλαρά ξεκινά ο Δεκέμβριος για εσάς αγαπητοί Ιχθύες, με ευχάριστα γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή, συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που σας δείχνουν μια άλλη πλευρά της ζωής. Ωστόσο, η Πανσέληνος που ακολουθεί (8/12) ανατρέπει αυτό το κλίμα καθώς φέρνει νεύρα και εντάσεις, προβλήματα συνεννόησης με τους αγαπημένους σας ανθρώπους αλλά και ανατροπές στις οικογενειακές σας σχέσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να λύσετε τα θέματα σας με ψυχραιμία και διπλωματικές κινήσεις. Στα ερωτικά σας είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι, κυρίως γιατί με τις δυσκολίες και την πίεση που είχατε στους άλλους τομείς της ζωή σας δεν είχατε το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε και με τα προσωπικά σας θέματα. Όμως, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στον Αιγόκερω η ερωτική σας ζωή αλλάζει επίπεδο. Οι εκμυστηρεύσεις των πιο βαθιών σας επιθυμιών σάς φέρνει κοντά με τον σύντροφό σας και το πάθος φουντώνει! Επαγγελματικά, τόσο ο φόρτος εργασίας που έχετε όσο και ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα στους συναδέλφους σας κάνει καχύποπτους και επιφυλακτικούς. Ωστόσο, μετά τις 15 του μήνα, οι καταστάσεις εξομαλύνονται και δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε και μια φιλική σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης με έναν συνάδελφο σας. Αποχαιρετάτε τον Δία από το ζώδιο σας που μετακινείται στον Κριό (20/12) και αυτό σημαίνει πως μια καινούργια εποχή ξεκινά για τα οικονομικά σας.

Αγαπημένο