ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Λίτσα Πατέρα: Όλα όσα είπε για το μέλλον της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Ανέλυσε τον αστρολογικό τους χάρτη!
09.03.2021
3
'
Μέγκαν Χάρι Λίτσα Πατέρα Shutterstock

Τον αστρολογικό χάρτη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανέλυσε στο Πρωινό την Τρίτη η Λίτσα Πατέρα. Η αστρολόγος προέβλεψε δύσκολες στιγμές για το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που ίσως φτάσει και στον χωρισμό έως το 2023. Παράλληλα είπε πως ίσως ο Χάρι αναγκαστεί να απομακρυνθεί από τα παιδιά του.

«Κάποια στιγμή είχα πει πως μια λιονταρίνα θα αναστατώσει τον κόσμο. Λιοντάρι είναι η Μέγκαν. Ίσως εκεί να είναι το λάθος τους. Εγώ δυστυχώς, παρά το γεγονός πως θα κάνουν κι άλλο παιδάκι, δεν πιστεύω πως θα περάσει το 2023 χωρίς να υπάρχουν μεγάλοι τριγμοί, έως και χωρισμός.

Και μάλιστα από το ωροσκόπιο του Χάρι φαίνεται πως θα έχει και απόσταση από τα παιδιά του. Αυτό είναι το χειρότερο όλων. Η δε Μέγκαν, που είναι Λιοντάρι, αλλά έχει Άρη στον Καρκίνο, δρα λιγάκι παρασκηνιακά και περίεργα. Ο Χάρι όχι πολύ μακριά, στα δύο επόμενα χρόνια, βγαίνει πάρα πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος.

Νομίζω πως η Μέγκαν έχει πάρει στον λαιμό της τον Χάρι και νομίζω πως είχε σχέδιο. Ήξερε πως θα πάει στο παλάτι» είπε, μεταξύ άλλων, η Λίτσα Πατέρα, αναφερόμενη στην συνέντευξη που έδωσαν πρόσφατα.

Δες το βίντεο με τα όσα είπε η Λίτσα Πατέρα για το μέλλον της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, στο FTHIS.gr
 

Αγαπημένο