ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Παθιασμένες γνωριμίες, επεισοδιακοί χωρισμοί

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Παθιασμένες γνωριμίες, επεισοδιακοί χωρισμοί istock

Το πρώτο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι εκρηκτικό τόσο σε διάθεση όσο και σε γεγονότα, με την Πανσέληνο της Κυριακής να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Προσοχή σε επαναστατικές συμπεριφορές, νεύρα και επιπόλαιες αρχικά διαφωνίες που μπορεί να εξελιχθούν σε οριστικές ρήξεις. Το πάθος είναι μια συναισθηματική κατάσταση που μπορεί να εκφραστεί τόσο με δημιουργικό τρόπο όσο και με καταστροφικό και είναι δική μας ευθύνη να αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά.

Την Παρασκευή 3/2, χωρίς  να λείψουν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις, είναι μια ημέρα που θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε με σχετική ευκολία αρκεί να δεχθούμε ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις από τις δικές μας και να δεχόμαστε να τις ακούσουμε. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση ενώ η φαντασία μπορεί να γίνει πολύ δημιουργική, αρκεί να της αφήσουμε πεδίο να εκφραστεί.

Το Σάββατο 4/2, η Σελήνη περνά το μεσημέρι στο ζώδιο του Λέοντα απομακρύνοντας τις απαισιόδοξες σκέψεις και την ανασφάλεια που επηρέαζαν νωρίτερα τη διάθεση μας. Στη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν απρόοπτα γεγονότα που θα μας αναγκάσουν τα αλλάξουμε το πρόγραμμα μας, ενώ η αμφισβήτηση παγιωμένων απόψεων και ενεργειών θα είναι φανερή σε κάθε μας εκδήλωση. Το βράδυ προσφέρεται για διασκέδαση και ψυχαγωγία, για ευχάριστες παρέες και συναναστροφές αλλά και για συναισθηματικές υπερβολές!  

Την Κυριακή 5/2, πραγματοποιείται η σημαντική Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, με την επιρροή της να απλώνεται ως το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας, ενώ συνοδεύεται από την «φιλική» συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο. Οι ανατροπές που φέρνει η συμμετοχή του Ουρανού περιορίζει το πάθος, τη γενναιοδωρία και τη δοτικότητα αυτού φεγγαριού και μεγεθύνει τις εντάσεις, τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις!

Παράλληλα και ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που επηρεάζει κυρίως τις προσωπικές και ερωτικές μας σχέσεις. Σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και είναι ακόμη ζωντανές συναισθηματικά, αυτό που θα πρέπει να προσέξουν είναι η καχυποψία και η ζήλια που προκαλεί  εντάσεις, νεύρα και διαφωνίες να αναστατώνουν σημαντικά τις προσωπικές μας σχέσεις, χωρίς να λείψουν και επεισοδιακοί χωρισμοί. Από την άλλη, είναι μια όψη που ξυπνά το ερωτικό πάθος αλλά και τη ζήλια, την καχυποψία και το θυμό, όταν το πάθος αυτό δεν βρει την ανάλογη ανταπόκριση…

ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι σημαντικός για την επίτευξη των σχεδίων και των στόχων σας, μεγάλη προσοχή λοιπόν την Παρασκευή σε συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα που επηρεάζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Το Σάββατο μαθαίνετε για οικονομικές κινήσεις κοντινών σας προσώπων που δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν και τώρα ζητούν την στήριξη σας. Ωστόσο, με την επιρροή της Πανσελήνου να εστιάζει ακριβώς στα οικονομικά σας και τη διαχείριση τους θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση. Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθεια τους. Προσέξτε την υγεία σας και τις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις έχει για εσάς η Παρασκευή, τόσο με πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σας (αδέλφια, κοντινοί συγγενείς, γείτονες) όσο και με φιλικά σας πρόσωπα που σας βοηθούν να αποφορτιστείτε από την κούραση της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να έχετε ειδήσεις σε σχέση με το εξωτερικό. Το Σαββατοκύριακο της Πανσελήνου, πέρα από το ότι θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τις υποχρεώσεις του, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα θέμα οικονομικό που θα προκύψει σε σχέση με συλλόγους, ομάδες, οργανισμούς ή ακόμη και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Η διαφωνία και η ένταση μάλιστα που θα προκύψουν από αυτό το ζήτημα ίσως σας οδηγήσει στην απόφαση να απομακρυνθείτε οριστικά από αυτά τα πρόσωπα. Σε σχέση με τη φιλία κάποιων προσώπων απαιτείτε πλέον να σας την αποδείξουν με πράξεις και να μη μένουν στα λόγια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο διάστημα, το άγχος και οι ανησυχίες για την πορεία των επαγγελματικών σας είναι μόνιμο, και σε αυτό έρχεται να προστεθεί την Παρασκευή και ο προβληματισμό σας για την οικονομική συμπεριφορά του συντρόφου ή ενός πολύ στενού συγγενικού σας προσώπου. Διαφωνείτε με τις κινήσεις του και το δείχνετε ξεκάθαρα. Αν σας απασχολούν υποθέσεις σε σχέση με το εξωτερικό ή ένα νομικό ζήτημα  η Πανσέληνος θα φέρει σημαντικές εξελίξεις. Αν είστε αδέσμευτοι είναι σχεδόν βέβαιο πως τις ημέρες αυτές θα προκύψει μια ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον που θα σας συνεπάρει με το πάθος της αλλά η διάρκεια της είναι αμφίβολη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή, χωρίς μια σημαντική αιτία, θα έχετε μια νευρικότητα και μια ένταση που θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με το σύντροφο ή τους συναδέλφους σας. Γενικότερα, στον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να κινείστε με αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και μην κάνετε έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Επίσης, έρχονται στο φως κάποιες οικονομικές κινήσεις που έχετε κάνει και ίσως σχετίζονται με το εξωτερικό, και θα προτιμούσατε να μείνουν κρυφές. Ίσως αφορούν ένα ταξίδι, θέματα σπουδών ή μια νομική υπόθεση.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ορισμένες αποκαλύψεις στον επαγγελματικό σας χώρο που θα σας αναστατώσουν και θα σας απογοητεύσουν αφού αφορούν σε κινήσεις συναδέλφων  πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν οφείλετε χρήματα σε κάποιο πρόσωπο τακτοποιείστε το άμεσα για να μην έχετε γκρίνιες. Αν πάλι πρόκειται για ένα μεγαλύτερο ποσό που σχετίζεται με το δημόσιο, φροντίστε να το ρυθμίσετε και σε κάθε περίπτωση μην το αμελείτε. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο ενεργοποιώντας κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο κάποια σχέδια ή στόχους επαγγελματικούς που είχαν ξεκινήσει στο παρελθόν αλλά δεν είχαν ολοκληρωθεί. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε με αυτά, και αν ακόμη σας εκφράζουν. Σε προσωπικό επίπεδο προχωράτε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα αφήνοντας οριστικά πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή σας στεναχωρούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρασκευή, μέσα από φιλικές συζητήσεις και ξαφνικές εμπνεύσεις προκύπτουν  ερεθίσματα για να εκφράσετε κάποιο ταλέντο σας, να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό να αποκτήσετε ένα χόμπι. Το Σάββατο έχει ένταση τόσο σ επαγγελματικό -για όσους εργάζεστε- όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού ψάχνετε κάποιον να ξεσπάσετε τον εκνευρισμό που νιώθετε. Ρίξτε τους τόνους και δώστε προβάδισμα στη συνεννόηση και τη συνεργασία και όχι στην αντιπαράθεση. Αν δεν προσέξετε, οι σχέσεις σας θα κινδυνέψουν σοβαρά από σημαντικές ρήξεις. Η Πανσέληνος της Κυριακής φέρνει στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις σας που είχατε παραμελήσει και πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί την Παρασκευή να αφιερώσετε μεγάλο μέρος της ενέργειας σας για να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Επίσης, ένα  μέλος της οικογένειάς σας θα χρειαστεί τη στήριξη σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να λύσετε θέματα της καθημερινότητας, ενώ δεν θα λείψουν οι οικογενειακές συζητήσεις για ένα θέμα που σας αφορά όλους. Η Πανσέληνος της Κυριακής, επηρεάζει τους στόχους και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να τα εγκαταλείψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καλύτερη ημέρα του τριημέρου για εσάς είναι η Παρασκευή, με ξαφνικές θετικές εξελίξεις να προκύπτουν σε ένα σημαντικό ζήτημα που σας απασχολεί. Το Σάββατο, είστε από τα λίγα ζώδια που ευνοείστε από  το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, διασκέδαση με φίλους αλλά και ερωτικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους είναι αυτά που πρέπει να περιμένετε να συμβούν. Προσέχετε συναισθηματικές υπερβολές και σπατάλες. Η Πανσέληνος της Κυριακής σας ζητά να είστε περισσότερο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στα απρόοπτα και τις ανατροπές που μπορεί να παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Σε τυχόν διαφωνίες με μέλη της οικογένειάς σας αποφύγετε να ανεβάσετε τους τόνους για να μην διαταραχθούν αυτές οι τόσο σημαντικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας των οικονομικών και τα έξοδα που δεν σταματούν να εμφανίζονται είναι ότι σας απασχολεί την Παρασκευή και ψάχνετε τρόπου ή να βελτιώσετε τα εισοδήματα σας ή να μειώσετε τις δαπάνες σας. Το Σάββατο, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ανεκτικότητα και την καλοσύνη που σας χαρακτηρίζει για να αποφύγετε σημαντικές εντάσεις με τα μέλη της οικογένειας ή τον σύντροφο σας μιας και δοκιμάζουν την υπομονή σας με τις απαιτήσεις τους. Η Πανσέληνος της Κυριακής επηρεάζει έντονα την επικοινωνία με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα, γονείς και αδέλφια και η ένταση που θα υπάρξει το πιο πιθανό είναι να προέρχεται από τις διαφορετικές αντιλήψεις που έχετε μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Παρασκευή, είναι ο τρόπος που εκφράζεστε και οι απαιτήσεις που δηλώνετε είναι οι λόγοι που συνάδελφοι, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα διαφωνούν μαζί σας και δημιουργείται ένταση μεταξύ σας. Το Σάββατο θα χρειαστεί να λύσετε δυναμικά και άμεσα κάποια πρακτικά ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας σας, ενώ δεν θα λείψουν ειδήσεις και νέα από κοντινά σας πρόσωπα που δεν θα σας ικανοποιήσουν και τόσο. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε συζητήσεις που δεν σας αφορούν. Η Πανσέληνος της Κυριακής επηρεάζει οικονομικά θέματα που εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα, με το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν… ίσως παρουσιαστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν και σας διεκδικήσει εκ νέου αλλά θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει μια ρευστότητα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και συνεχείς αλλαγές που σας αναστατώνουν και σας αγχώνουν. Την Παρασκευή,  αποστασιοποιημένοι από όσα συμβαίνουν γύρω σας, θα στραφείτε μέσα σας προσπαθώντας να βρείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να κινηθείτε. Το Σάββατο ετοιμαστείτε για απρόοπτα έξοδα και δαπάνες που όμως θα σας προσφέρουν χαρά, ίσως γιατί θα καλύψετε τις ανάγκες ενός πολύ δικού σας προσώπου. Η Πανσέληνος της Κυριακής πραγματοποιείται απέναντί σας, φωτίζοντας ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε στα επαγγελματικά σας και τις αποφάσεις αυτές να τις βάλετε άμεσα σε εφαρμογή. Ένα οικογενειακό ζήτημα ή ένα πρακτικό θέμα στο σπίτι σας θα αναστατώνει τη ροή της ημέρας και θα κουραστείτε για να το ρυθμίσετε. 

ΙΧΘΥΕΣ

Την Παρασκευή θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες συναντήσεις και επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη θα υπάρξουν εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας που εν μέρει θα οφείλονται και στις συμβουλές ενός δικού σας ανθρώπου. Το Σάββατο ωστόσο, έχει νεύρα, θυμό και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειας σας, ίσως και λόγω κάποιων παλαιότερων υποθέσεων που δεν έχετε ρυθμίσει και τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να σας το θυμίσουν. Προσπαθήστε-όσο μπορείτε- να μείνετε ήρεμοι. Η Πανσέληνος της Κυριακής σας ζητά να δυναμώσετε, να πιστέψετε περισσότερο στις ικανότητες σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Και στη συναισθηματική σας ζωή είναι η στιγμή να αποφασίσετε αν η σχέση που έχετε σας καλύπτει συναισθηματικά ή όχι και να διεκδικήσετε ότι σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους.

Αγαπημένο