ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- Πάθος και ένταση την ημέρα της Πρωτοχρονιάς!

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- Πάθος και ένταση την ημέρα της Πρωτοχρονιάς! Photo/Istock

Αν και συνηθίζεται τις τελευταίες ημέρες κάθε χρόνου να κάνουμε τον απολογισμό μας και να βάζουμε νέους στόχους για το μέλλον, αυτή τη φορά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μας κάνει να εστιάζουμε περισσότερο στο παρελθόν, να νοσταλγούμε πρόσωπα και καταστάσεις που κάποτε ήταν πολύ σημαντικά στη ζωή μας, να αναθεωρούμε σκέψεις και συμπεριφορές. Καθυστερήσεις και ασυνεννοησία δημιουργούν προβλήματα στις μετακινήσεις και θα πρέπει να είμαστε πολύ τυπικοί και ακριβείς στην επικοινωνία μας. Η Παρασκευή και το Σάββατο ως το μεσημέρι έχουν αρκετό τρέξιμο  και άγχος για να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά και στο σπίτι. Από το απόγευμα του Σαββάτου όμως και την Πρωτοχρονιά η ατμόσφαιρα αλλάζει, τα πνεύματα ηρεμούν και το μόνο που επιθυμούμε είναι να απολαύσουμε τον ερχομό της καινούργιας χρονιάς παρέα με πρόσωπα αγαπημένα. Καλή Χρονιά!

Κριός

Αποχαιρετάτε τη χρονιά με πολύ καλή διάθεση και τους ανθρώπους που αγαπάτε γύρω σας, έτοιμους να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία! Από τις οικογενειακές συγκεντρώσεις  κρατήστε τις συμβουλές που θα ακούσετε από ένα μεγαλύτερο και εμπειρότερο πρόσωπο και θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Την Πρωτοχρονιά αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα καθώς τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι εύθραυστα!

Ταύρος

Τελειώνει μια χρονιά που σας ταλαιπώρησε και σας κούρασε, αλλά το κλείσιμο της είναι πολύ πιο ευχάριστο για εσάς, με την αλλαγή του χρόνου να την περνάτε με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, απολαμβάνοντας  την παρέα τους σε συνδυασμό με καλό φαγητό! Την Πρωτοχρονιά εκφράζετε τις απόψεις σας με μεγάλη ένταση και ίσως εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα. Αποφύγετε κάθε τι δυσάρεστο και εστιάστε στην ελπίδα που φέρνει αυτή η μέρα!

 Δίδυμοι

Ακόμη και αν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν εξελιχθεί όπως την είχατε σχεδιάσει, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να υποδεχθείτε την καινούργια χρονιά με χαρά και καλή διάθεση! Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, συζητήσεις με στενούς συγγενείς γύρω από την οικονομική σας κατάσταση και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα χρήματα σας εκνευρίζουν και ίσως είστε πολύ απότομοι στη συμπεριφορά σας προσπαθώντας να βάλετε τέλος στη συζήτηση.

Καρκίνος

Προσπαθείτε να ρυθμίσετε πολλά θέματα μαζί και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους, αλλά έτοιμους να περάσετε καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, με την επιτυχία της βραδιάς να οφείλεται κυρίως στις δικές σας προσπάθειες! Η πρώτη ημέρα του χρόνου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε τα απωθημένα σας στο σύντροφο ή τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Η ένταση που θα προκαλέσετε δεν ξέρετε τι αντιδράσεις θα προκαλέσει, και πόσο εύκολα θα χαλάσει το  ευχάριστο κλίμα αυτής της σημαντικής ημέρας!

Λέων

Ακόμη και αν δεν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι, τελευταία στιγμή θα  θελήσετε να αλλάξετε παραστάσεις και ίσως ανατρέψετε τα σχέδια που είχατε για την παραμονή του καινούργιου χρόνου. Ωστόσο, ο σύντροφος ή η παρέα σας ίσως χρειάζονται περισσότερο χρόνο, δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας και σας πιάσει ανυπομονησία. Αν τελικά δεν καταφέρετε να κάνετε αυτό που σκέπτεστε, μην περάσετε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς γκρινιάζοντας, αλλά απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας και την προσοχή που σας δείχνουν!

Παρθένος

Αφήστε για λίγο στην άκρη κανόνες, τυπικότητες και προγράμματα, αποχαιρετώντας το 2022 με έναν τρόπο ανατρεπτικό και ασυνήθιστο για εσάς! Βγείτε με την παρέα σας σε μαγαζιά που δεν έχετε ξαναπάει, ξενυχτήστε χωρίς να σκέπτεστε το δέρμα σας, δοκιμάστε ένα καινούργιο ποτό. Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι αυτή, απολαύστε τη! Η πρώτη μέρα της καινούργιας χρονιάς είναι ιδιαίτερα ερωτική, με το πάθος  να ανανεώνει σχέσεις που είχαν ρουτινιάσει, ενώ υπόσχεται έναν παθιασμένο έρωτα για τους αδέσμευτους!  

Ζυγός

Είστε έτοιμοι να περάσετε μια υπέροχη παραμονή πρωτοχρονιάς μαζί με όσους είναι πραγματικά σημαντικοί για εσάς, προτιμώντας είτε το σπίτι σας είτε έναν ήσυχο και εκλεπτυσμένο χώρο που θα ταιριάζει στην αισθητική σας.  Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας μπλέξει λίγο με μικρές καθυστερήσεις αλλά και πάλι θα υποδεχθείτε την νέα χρονιά όπως της αξίζει. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς κρατηθείτε μακριά από τοξικούς ανθρώπους που χαίρονται να γκρινιάζουν!

Σκορπιός

Θέλετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες πριν τελειώσει η χρονιά, όμως απρόοπτα γεγονότα ή καθυστερήσεις δεν θα σας το επιτρέψουν. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια βραδιά έντονα ερωτική που σας  αποζημιώνει συναισθηματικά , με τη γοητεία σας να μην αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο! Η Πρωτοχρονιά συνεχίζει στην ίδια ερωτική διάθεση, με μόνη ένσταση την υπερβολή και  το πάθος στον τρόπο που εκφράζεστε όταν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει.

Τοξότης

Μπορεί τα οικονομικά σας να είναι πιο περιορισμένα από άλλες χρονιές αλλά δεν θα αφήσετε αυτή τη λεπτομέρεια να σας χαλάσει τη διάθεση και να μην χαρείτε τον ερχομό της καινούργιας χρονιάς! Όπου και αν καταλήξετε, σπίτι με λίγους φίλους ή κάπου έξω με πολύ κόσμο γύρω σας το σίγουρο είναι πως θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς καταπιεστικές και χειριστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση, φροντίστε να τις αποβάλλετε...

Αιγόκερως

Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου ασχολείστε με ζητήματα της εργασίας σας ή προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που θα δώσουν χαρά στην οικογένειά σας. Έχετε κάνει όμως τα πλάνα σας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανυπομονείτε. Ίσως όμως τα σχέδια σας αλλάξουν τελευταία στιγμή ή κάποιοι από την παρέα να ακυρώσουν. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση και υποδεχθείτε την νέα χρονιά με χαμόγελο! Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες αναμνήσεις ή ματαιώσεις του παρελθόντος να χαλάσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα!

Υδροχόος

Δεν σας αρέσουν τα προγράμματα και μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρετε πως θα υποδεχθείτε το νέο χρόνο! Εξάλλου έχετε φροντίσει από την Παρασκευή να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς και να δώσετε τις ευχές σας. Ακόμη και σπίτι να μείνετε μόνο με την οικογένεια σας δεν σας ενοχλεί καθόλου μιας και για εσάς το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που είναι κοντά σας. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, οι προβληματισμοί σας για το αύριο επηρεάζουν τη διάθεση σας. Αφήστε τις

Ιχθύες

Η Παρασκευή απαιτεί μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, αφού μπροστά στο να κάνετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους χαρούμενους δεν υπολογίζετε δαπάνες και έξοδα. Υποδεχθείτε το καινούργιο χρόνο παρέα με πολύ κοντινούς σας ανθρώπους (σύντροφο, αδέλφια, γονείς, στενοί συγγενείς)  που κοντά τους νιώθετε άνετα, είστε σίγουροι για την αγάπη τους και είναι σίγουρο πως θα περάσετε όμορφα! Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς αφιερώστε την στον σύντροφο σας, ενώ για τους αδέσμευτους προτεραιότητα έχουν οι φίλοι, χωρίς να αποκλείεται ένα φιλικό πρόσωπο να αποκτήσει ξαφνικά ερωτικό ενδιαφέρον!

 

Αγαπημένο