ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή - Συναίσθημα, πάθος και απρόοπτες συναντήσεις από το παρελθόν!

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή - Συναίσθημα, πάθος και απρόοπτες συναντήσεις από το παρελθόν! Istock

Η Παρασκευή 16/12 είναι μια ημέρα που-με την Σελήνη μέχρι αργά το βράδυ να κινείται στην Παρθένο-επιμένει να ασχοληθούμε με τα επαγγελματικά μας και με ότι συμβαίνει γύρω από αυτόν τον τομέα της ζωής μας. Οι καθυστερήσεις συνεχίζουν να μπλοκάρουν τις εξελίξεις και ο εκνευρισμός μας είναι θεμιτός, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις που θα είναι δύσκολο να διορθωθούν αργότερα. Υπάρχουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που επείγει να τακτοποιηθούν και απαιτούν να εργαστούμε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση, τη στιγμή που η διάθεση μας είναι να τα μεταφέρουμε όλα για την Δευτέρα. Στο τέλος η λογική θα επικρατήσει, οι δουλειές που είναι να γίνουν θα γίνουν και εμείς, ελεύθεροι από έγνοιες και σκοτούρες θα απολαύσουμε το κλείσιμο της εβδομάδας διασκεδάζοντας συντροφιά με τον αγαπημένο ή τους στενούς μας φίλους.

Το Σάββατο 17/12 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού δημιουργεί πρωτοποριακές ιδέες, χαρίζει έμπνευση και φαντασία, μας οδηγεί να αντιμετωπίσουμε συντηρητικές καταστάσεις με μοντέρνες συμπεριφορές ενώ ευνοεί αγορές που έχουν να κάνουν με τη σύγχρονη τεχνολογία. Προς το μεσημέρι το μόνο που θέλουμε είναι να ασχοληθούμε με την εμφάνιση μας, να κερδίσουμε τον θαυμασμό των γύρω μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάθε είδους υπερβολή προκειμένου να το πετύχουμε. Τα ζώδια που κυρίως επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι και Αιγόκεροι! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και από αυτή τη θέση μας παροτρύνει να ασχοληθούμε με τις σχέσεις και την προσωπική μας ζωή. Το βράδυ, με το τρίγωνο Σελήνης-Άρη να ενώνει το συναίσθημα με το πάθος μπορούμε να περιμένουμε ερωτικές συγκινήσεις αλλά και την εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν.

Η Κυριακή 18/12 είναι μια μέρα που δεν θα ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε.. Οι προσκλήσεις που δεχόμαστε μας ξεσηκώνουν και μας αρέσει η ιδέα να βρεθούμε με ανθρώπους που περνάμε όμορφα κάθε φορά που είμαστε μαζί, αλλά θέλουμε και το χρόνο μας για να μείνουμε μόνοι, τα τακτοποιήσουμε τις σκέψεις μας, να κάνουμε τα σχέδια μας για την εβδομάδα που ξεκινά. Δεν είναι κακή ιδέα να πάμε για ψώνια, αγορές και δώρα, δεν θέλουμε όμως να ξοδέψουμε πολλά χρήματα γιατί ανησυχούμε και για τα οικονομικά μας. Είναι η Σελήνη που συνεχίζει να κινείται στον Ζυγό που μας βάζει αυτά τα διλλήματα, και αν δεν υπάρχει κοντά μας ένας δυναμικός χαρακτήρας να μας ενεργοποιήσει, θα χάσουμε το χρόνο μας άσκοπα, μη κάνοντας τίποτε απολύτως!

Κριός

Την Παρασκευή θα καταφέρετε να λύσετε διάφορα θέματα της καθημερινότητας σας και να νιώσετε πιο ξένοιαστοι. Το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην προσωπική σας ζωή και στο πως θα περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται με τον άνθρωπο σας. Εχετε διάφορες ιδέες και προτάσεις διασκέδασης, σίγουρα κάποια από όλες θα έχει την αποδοχή του. Ξαφνικά έξοδα και διαρροές αναστατώνουν την οικονομική σας κατάσταση. Αν το επιδιώξετε και έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους θα μπορέσετε να βρείτε μια παράλληλη ή μια πρόσκαιρη απασχόληση που θα βελτιώσει το εισόδημα σας.

Ταύρος

Ευχάριστα γεγονότα, χαρούμενες ειδήσεις, συναντήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από όσα συμβαίνουν στο εργασιακό σας περιβάλλον διαμορφώνουν ένα τριήμερο πολύ ενδιαφέρον. Όσοι είστε γονείς θα νιώσετε υπερήφανοι για τα παιδιά σας, είτε μέσω μιας κοινωνικής εκδήλωσης στην οποία θα ξεχωρίσουν, είτε λόγω των τρόπων και της συμπεριφοράς τους. Αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του για εσάς και τώρα περιμένει μια κίνηση από πλευράς σας. Τα έξοδα συνεχίζουν να σας πιέζουν.

Δίδυμοι

Την Παρασκευή τελειώστε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σας ώστε το Σαββατοκύριακο να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα. Έχοντας στο πλάι σας αγαπημένα πρόσωπα που στηρίζουν τις επιλογές σας θα μπορέσετε να λύσετε ένα πρόβλημα που σας έχει δυσκολέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Καταστρώστε μαζί με το ταίρι σας τα πλάνα για τις ημέρες των εορτών και κάντε από τώρα ότι χρειάζεται από πρακτικής πλευράς ώστε να τα απολαύσεστε όταν έρθει η ώρα χωρίς απρόοπτα. Στα επαγγελματικά σας μπορεί να υπάρχουν ακόμη ζητήματα που καθυστερούν αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Καρκίνος

Η Παρασκευή προσφέρεται για να έρθετε σε επαφή με κοντινά σας πρόσωπα, να συζητήσετε μαζί τους, να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την πίεση της καθημερινότητας. Ελέγξτε την ροπή σας για υπερβολές είτε στο φαγητό είτε στο ποτό. Τα σχέδια που κάνετε για την επαγγελματική σας πορεία θα βοηθηθούν από ένα φιλικό σας πρόσωπο, είτε μέσω κάποιων χρήσιμων επαφών που έχει είτε χάρη στις κατάλληλες συμβουλές που θα σας δώσει. Συναισθηματικά, δεν πρέπει να αφήνετε τη σχέση σας να βουλιάζει στην πλήξη ή την αρνητικότητα γιατί εσείς ασχολείστε με άλλα πράγματα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, αφήστε τις ανασφάλειες και διεκδικήστε μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή!

Λέων

Τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται την Παρασκευή, με κάποια χρήματα να εισρέουν στο πορτοφόλι σας αλλά αυτό δεν είναι λόγος να ξεκινήσετε τις σπατάλες και τις υπερβολές. Το Σαββατοκύριακο δρομολογούνται εξελίξεις στα επαγγελματικά σας κυρίως γιατί εσείς το έχετε προσπαθήσει πολύ, μέσα από κατάλληλες επαφές, ιδέες και προτάσεις που επικοινωνήσατε αλλά και τη δημιουργικότητα που εκδηλώσατε. Ακόμη και όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας έχετε αυτό το διήμερο την τύχη με το μέρος σας. Συναισθηματικά, δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και μάλλον δεν έχετε και μεγάλη διάθεση να κάνετε κάτι για να αλλάξει η κατάσταση.

Παρθένος

Μπορεί να έχουν βελτιωθεί αρκετά τα διάφορα ζητήματα που σας πίεζαν το τελευταίο διάστημα αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί τίποτε δεν έχει λυθεί οριστικά. Το Σαββατοκύριακο ευνοούνται οι επικοινωνίες κάθε είδους ενώ η επαφή σας με πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό μπορεί να σας δώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που θα τις αξιοποιήσετε και στην εργασία σας. Στη συναισθηματική σας ζωή, το κάνετε ένα -έστω μικρό-ταξίδι με τον σύντροφό σας δεν θα είναι καταστροφικό για τα οικονομικά σας ενώ θα δώσει νέα δυναμική στη σχέση σας.

Ζυγός

Η Παρασκευή σας βρίσκει αρκετά αγχωμένους με τα επαγγελματικά σας κυρίως γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα για τα οποία δεν ενημερώνεστε και αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον. Δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από μια ίωση ή ένα μικρό πρόβλημα υγείας που σύντομα θα ξεπεραστεί. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και όλοι θέλουν να είναι κοντά σας και να παίρνουν χαρά από την παρουσία σας. Το ίδιο και ο σύντροφός σας που μπορεί να εκνευριστεί από τα τηλέφωνα και τις προσκλήσεις που έρχονται, καθώς θέλει την αποκλειστική προσοχή σας!

Σκορπιός

Αφήστε τις σκέψεις για επενδύσεις ή ρίσκα οικονομικά γιατί η ημέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Αντίθετα μπορείτε να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας, να τα δουλέψετε ως την τελευταία τους λεπτομέρεια και να τα βάλετε σε εφαρμογή την κατάλληλη στιγμή. Εξακολουθούν να σας απασχολούν ζητήματα κοντινών σας προσώπων και τους προσφέρετε τη βοήθεια σας όποτε τη ζητήσουν αλλά δεν θα πρέπει να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή για να είστε συνεχώς δίπλα τους. Το Σαββατοκύριακο σας φέρνει σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό τρόλο στη ζωή σας αργότερα. Θα εντυπωσιαστεί από τον χαρακτήρα και τα προσόντα σας και θα στηρίξει σημαντικά τα σχέδια σας.

Τοξότης

Την Παρασκευή, οι επαγγελματικές συναντήσεις που θα έχετε θα πάνε γενικά καλά, και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με τον τρόπο που εκθέτετε τις απόψεις σας αλλά μην βιαστείτε να πιστέψετε όλα όσα σας υποοσχεθούν. Δεν είναι ότι θέλουν να σας εξαπατήσουν, απλά οι συγκυρίες θα φέρουν έτσι τα πράγματα. Αντίθετα το Σαββατοκύριακο είναι πολύ βοηθητικό για τα επαγγελματικά σας και την εξέλιξη τους αλλά θα πρέπει και εσείς να προσπαθήσετε για αυτό. Κάντε τις επαφές σας, στείλτε τα μηνύματα σας, κυκλοφορήστε σε μέρη που θα συναντήσετε ανθρώπους από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και κάντε μια χαλαρή κουβέντα μαζί τους. Συναισθηματικά, τόσο εσείς έχετε πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας και δεν συγχωρείτε λάθη, και το ταίρι σας δεν ανέχεται πολλά-πολλά...

Αιγόκερως

Αρκετά πιο αισιόσοξοι για το μέλλον, κάνετε κινήσεις που σε φυσιολογικές συνθήκες ούτε θα τις σκεφτόσασταν, αλλά δεν πρέπει να φτάνετε σε υπερβολές που θα μετανιώσετε αργότερα. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μιλά για εύνοια και ευκαιρίες, κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί μέσα από κάτι απλό, στη ροή της καθημερινότητας, να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα μπεί στη ζωή σας και θα τη γεμίσει χαμόγελο. Ενδεχομένως να προκύψει μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να ταραχτείτε...

Υδροχόος

Ανυσηχείτε υπερβολικά για ένα οικογενειακό ζήτημα, αλλά μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής θα σας δώσει τη λύση που ψάχνετε! To Σαββατοκύριακο, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, οι σκέψεις σας θα είναι γύρω από την εργασία και τα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να θελήσετε να αλλάξετε είτε εργασιακό περιβάλλον είτε αντικείμενο εργασίας, αν στις τωρινές συνθήκες νιώθετε να πνίγεστε. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστούν πρακτικά προβλήματα στο σπίτι σας και για να τα τακτοποιήσετε θα χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα που δεν σας περισσεύουν.

Ιχθύες

Το τριήμερο αυτό βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε, αλλά να έχετε στο μυαλό σας πως μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή τον κοινωνικό σας κύκλο θα μπορέσετε να προωθήσετε τους στόχους και τις βλέψεις σας για το μέλλον. Ότι έχει να κάνει με μετακινήσεις, ταξίδια, βελτίωση των γνώσεων σας και την ένταξη σας σε μια ομάδα ευνοείται επίσης. Μην αφήνετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη! Και η αισθηματική σας ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, κυρίως γιατί εσείς προσπαθείτε πολύ για αυτό!

Αγαπημένο