ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή Ζώδια τριημέρου

Η Παρασκευή μας θέτει σοβαρά ζητήματα και μας καλεί να είμαστε υπεύθυνοι και συνειδητοποιημένοι ενώ θα αποφασίσουμε ή θα κινηθούμε με γνώμονα το συμφέρον μας . Τόσο ο τρόπος σκέψης, όσο και της αντίληψής μας ή γενικότερα η συμπεριφορά μας θα χαρακτηρίζονται από αυτοσυγκράτηση και θα είναι εντός πλαισίων, τηρώντας το μέτρο και τους κανόνες. Από την άλλη, όμως υπάρχουν και αυτά που θα προκύψουν εκτός προγράμματος. Δουλειές, αγορές, συναντήσεις και μετακινήσεις που θα ανακατέψουν την καθημερινότητά μας. Δεν αποκλείονται επίσης και ξαφνικές ιδέες ή προτάσεις που θα μας ξεσηκώσουν όχι γιατί θα είναι εντυπωσιακές αλλά γιατί παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές για μελλοντική επιτυχία. Όπως και να έχει, μας δίνονται τα εργαλεία για να βελτιωθούμε, να προοδεύσουμε και να ανέλθουμε ιεραρχικά μέσα από γνώσεις και εμπειρία κυρίως στον επαγγελματικό τομέα αλλά και να διευθετήσουμε μια και καλή υποθέσεις που τραβάνε καιρό και είναι μόνιμος βραχνάς μας.

Το Σάββατο, όχι μόνο δε θα είναι χαλαρό, αλλά έρχεται να πυρπολήσει τη ζωή μας, καθώς το ερωτικό κλίμα είναι μάλλον εκρηκτικό. Η σεξουαλικότητα, η δύναμη, αλλά και οι διεκδικητικές τάσεις είναι έντονα, ενώ θα είναι μάλλον απίθανο να είμαστε ήρεμοι και εκλογικευμένοι. Παράφοροι ή κεραυνοβόλοι έρωτες από τη μια, ομηρικοί καβγάδες και χωρισμοί από την άλλη, ζήλεια και ανταγωνισμοί, μαζί με μια δόση επίμονου φλερτ και στενού μαρκαρίσματος έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε, προκειμένου να πάρουμε αυτό το πρόσωπο που θέλουμε, αδιαφορώντας αν είναι σε σχέση ή όχι, αρκεί να επικρατήσουμε. Το σίγουρο είναι ότι το βράδυ μας θα είναι μάλλον συναρπαστικό, αλλά καλό θα ήταν να μην προσδοκούμε ότι θα προκύψει κάτι περισσότερο από μια αρκετά αναζωογονητική περιπέτεια, καθώς το ερωτικό ενδιαφέρον είτε το δικό μας είτε της άλλης πλευράς θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.

Την Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο στον Κριό  που επειδή γίνεται σε αυτό το ζώδιο μας δείχνει μία νέα αρχή μαζί με ένα τέλος που έρχεται να μας δείξει ότι εμείς και μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα με δικές μας αποφάσεις και κυρίως όταν δείξουμε ότι είμαστε σίγουροι για τις αποφάσεις μας και πιστεύουμε στον εαυτό μας… Η αλήθεια είναι ότι μία Πανσέληνος κορυφώνει τις εξελίξεις και μας κάνει πολύ αποφασιστικούς και με αυτή την συγκεκριμένη ένας λόγος παραπάνω να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τις δικές μας επιθυμίες να πραγματοποιούνται αλλά δε θα γίνουν όλα αυτόματα… Θα χρειαστεί η δική μας συμβολή και συμμετοχή στα πράγματα γιατί τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν εμείς δε βάλουμε το χέρι μας και δε θα μας έρθει έτοιμο στο πιάτο!

ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή όλα φαίνονται να βγαίνουν έτσι όπως τα είχατε σχεδιάσει, κάτι που σας διώχνει το άγχος και σας στέλνει να περάσετε ένα ξένοιαστο σαββατοκύριακο. Επιπλέον, οφείλετε να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι και να μην αρνείστε να εξετάσετε νέες προοπτικές, ακόμα και διευρύνοντας τους ορίζοντές σας είτε πρόκειται για επαγγελματικά είτε για προσωπικά θέματα. Το Σάββατο ο έρωτας κάνει απρόσμενα την εμφάνισή του και σας αναστατώνει, που βέβαια αν είστε ελεύθεροι, δε θα αντισταθείτε στο να βιώσετε μια συναρπαστική εμπειρία. Αν όμως είστε σε σχέση, η ζήλεια πιθανόν να σας κυριεύσει και να καταλήξετε τσακωμένοι με τον άνθρωπό σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας έρχεται να εντείνει την κούρασή σας από κάποια επαναλαμβανόμενα φαινόμενα που βιώνετε είτε εξ αιτίας της ανεκτικότητάς σας είτε της άρνησής σας να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα δε χειρίζονται μόνο με τη λογική κι αν δε βρείτε ισορροπία μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού σας δε θα ηρεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με τα του σπιτιού σας, ενώ είναι πιθανή μια ζημιά του εξοπλισμού σας ή τεχνικής φύσης που εκτός του ότι θα κάνει άνω-κάτω τον χώρο σας, θα αναγκαστείτε να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να την αποκαταστήσετε. Από την άλλη, όμως ένα κέρδος, έστω και μικρό κάπως θα ισοφαρίσει την κατάσταση. Το Σάββατο ετοιμαστείτε για καινούργιο επεισόδιο, αφού δεν αποκλείεται μια σφοδρή σύγκρουση με πρόσωπο της οικογένειάς σας, ενδεχομένως και μια επίθεση από την πλευρά του, ενώ θα νιώσετε ότι ο άνθρωπός σας δε σας στηρίζει όσο θα έπρεπε. Αν είστε μόνοι, μπορεί να καταφύγετε για παρηγοριά στην αγκαλιά ενός ατόμου, που όμως από τον ενθουσιασμό θα περάσετε γρήγορα στον εκνευρισμό. Η Πανσέληνος στον 12ο οίκο σας πάντως θα σας βοηθήσει να βάλετε συναισθήματα και σκέψεις σε μια σειρά ή να αποσυρθείτε για λίγο για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σωματικές ή ψυχολογικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Παρασκευή, θα χρειαστεί να παραμείνετε ψύχραιμοι από τις παρεμβολές οικείων προσώπων ή συνεργατών σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπροσανατολιστείτε πλήρως επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα που όμως δεν είναι αναγκαίο να λυθούν τώρα. Επιπλέον ίσως υπάρξουν εμπλοκές και καθυστερήσεις σε μια υπόθεσή σας. Το Σάββατο, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, όσον αφορά στην «κρυφή» ζωή σας, επαγγελματική αλλά ιδίως την ερωτική, καθώς είναι πιθανό κάτι να σας ξεφύγει ή να συμβεί και να φανερωθούν όλα τα μυστικά σας. Με την Πανσέληνο στον 11ο οίκο σας, θα γίνετε ακόμα πιο καχύποπτοι για τις προθέσεις και το σκοπό που σας πλησιάζουν διάφορα πρόσωπα. Μόνο όμως η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν όντως επιδιώκουν κάτι από σας ή απλά ενδιαφέρονται για το άτομό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας δε θα είναι οι αναμενόμενες ενώ μια αλλαγή ίσως δεν είναι προς το συμφέρον σας, κάτι που θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε σοβαρά τις επόμενες κινήσεις σας. Ίσως όμως αποτελέσουν ένα κίνητρο για να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε κι όχι αυτό που πρέπει, ακόμα κι αν δε σας βγει αμέσως. Το Σάββατο, αν καταφέρετε να κρατήσετε τον έλεγχο και να μην παρασυρθείτε από την έντονη έλξη που θα νιώσετε για ένα πρόσωπο, τότε έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Χειριστείτε την κατάσταση έξυπνα και μην προτρέχετε να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Αν είστε σε σχέση, μην τη βάζετε σε κίνδυνο για μια περιπέτεια που δε θα σας προσφέρει παρά στιγμιαία απόλαυση. Με την Πανσέληνο στον 10ο οίκο σας ίσως υποβληθείτε σε έντονη κριτική για ορισμένους άστοχους χειρισμούς σας ή να μετανιώσετε εσείς και να ψάχνετε παρηγοριά ή τρόπο για να επανορθώσετε.

ΛΕΩΝ

Την Παρασκευή, κινείστε σε γνωστά εδάφη, γι’ αυτό και νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση τόσο για τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Εφ’ όσον από τη φύση σας είστε λογικοί, πρακτικοί, σοβαροί και προσγειωμένοι το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ώθηση για να πάρετε μπροστά και ενδεχομένως να επεκταθείτε και σε μέρη που δε γνωρίζετε αλλά είναι εξ ίσου πρόσφορα. Το Σάββατο, από ερωτικής άποψης θα είναι στο κόκκινο είτε γιατί θα αναγκαστείτε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που θέλετε, εξ αιτίας μιας απρόσμενης γνωριμίας που θα ανατρέψει τις ισορροπίες σας είτε με ένα καβγά με το ταίρι σας που θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Το να χάσετε τον έλεγχο είναι θέμα χρόνου. Η Πανσέληνος θα προσπαθήσει να σας φέρει στα συγκαλά σας και να επιστρέψετε στο σωστό δρόμο. Το θέμα όμως είναι ότι δε θα είστε βέβαιοι πλέον για το ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρασκευή η τάση σας για οικονομική ανεξαρτησία αλλά και την αποδέσμευσή σας από διάφορες συμφωνίες, συνεργασίες ή οικογενειακά βάρη θα είναι έντονη, ωστόσο, αν δεν έχετε οργανωθεί και δεν έχετε προετοιμάσει το έδαφος για τη μετάβασή σας από μια κατάσταση σε μια άλλη, η προσπάθειά σας θα αποτύχει. Το Σάββατο μια καινούργια γνωριμία έρχεται να αναστατώσει το είναι σας, δημιουργώντας σας μια σειρά συναισθηματικών αντιδράσεων. Επιπλέον, ίσως εκνευριστείτε με όσα σας αποκαλυφθούν για ένα κοντινό σας πρόσωπο και τον ρόλο του σε μια ερωτική σας υπόθεση που δεν είχε αίσιο τέλος. Η Πανσέληνος, την Κυριακή σας θέλει προσεκτικούς και ελεγχόμενους με τα χρήματά σας. Δεν πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη, αλλά ούτε και να δανείσετε, αν δε γνωρίζετε καλά τον χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων ή αν οι ανάγκες τους είναι υπαρκτές γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Την Παρασκευή η επαφή σας με την πραγματικότητα θα είναι κάπως απότομη κι ενδεχομένως να αναγκαστείτε να αλλάξετε άρδην τα πλάνα σας και να προσαρμοστείτε σε μια άλλη κατάσταση που μπορεί να μη σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αλλά επιβάλλεται. Το Σάββατο, μπορεί να σας σπρώξει σε μια ερωτική περιπέτεια με σύντομη κατάληξη, ωστόσο, όσο θα κρατήσει, θα σας ανανεώσει και θα σας προσφέρει μια δυνατή εμπειρία που θα θυμάστε για πολύ. Αν όμως είστε σε σχέση, προετοιμαστείτε για... ματς με τον άνθρωπό σας, με ζήλιες και ανταγωνιστικές διαθέσεις από την πλευρά του. Την Κυριακή, με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο σας, η σχέση και οι συνεργασίες σας θα μπουν σε πρώτο πλάνο. Θα προσπαθήσετε να πάτε με τα νερά τους, να γίνετε πιο ρεαλιστές και λιγότερο ευαίσθητοι, όμως από τη στιγμή που δεν είναι του χαρακτήρα σας, σύντομα θα επανέλθετε στην πρότερη κατάσταση και ίσως τελικά δεν αποφύγετε την κριτική και τους καβγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Παρασκευή, ενδεχομένως να προκύψουν ξαφνικά δουλειές, τεχνικές εργασίες ή ένα επαγγελματικό ζήτημα που θα σας εκνευρίσει κι εκτός από την ηρεμία σας δεν αποκλείεται να σας στοιχίσουν και οικονομικά. Το σίγουρο είναι ότι κάθε υπόθεσή σας θα πρέπει να χειριστείτε ψύχραιμα και κοιτάζοντας το συμφέρον σας. Το Σάββατο, όση αυτοσυγκράτηση και σύνεση είχατε θα κάνει φτερά και ενδεχομένως να παρασυρθείτε από τον ερωτισμό και τις παρορμήσεις σας, οπότε προσοχή στα πιθανά ατοπήματα, κυρίως αν είστε σε σχέση γιατί δε θα μείνουν κρυφά. Η Πανσέληνος την Κυριακή σας καλεί να διακρίνετε που σταματά η αλήθεια και που ξεκινά το ψέμα κυρίως στη δουλειά σας. Ίσως μάθετε διάφορα που θα σας βάλουν ψύλλους στα αφτιά για έναν συνάδελφό σας, μπορεί όμως και να μην ισχύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή θα γίνει σαφές ότι η μόνη περίπτωση να βελτιώσετε την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή είναι εκτός από γνώσεις και εμπειρία, να διευρύνετε και τον κύκλο σας, να κάνετε συγκεκριμένα ανοίγματα αλλά και τις κατάλληλες επαφές και διασυνδέσεις. Το Σάββατο όμως μια αναστάτωση θα υπάρξει εξ αιτίας είτε κάποιων εργασιών που θα προκύψουν άξαφνα είτε της έντονης λογομαχίας σας με ένα πρόσωπο που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με ερωτικό ζήτημα. Ενδεχομένως να πρόκειται για παρέμβαση συγγενή στην προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος, την Κυριακή, θα προσπαθήσει να σας απαλλάξει από συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος, ώστε να εξετάσετε νέες προοπτικές που θα εμφανιστούν και να επιλέξετε και με τη λογική σας ποια είναι η πιο κατάλληλη για σας. Η δημιουργία οικογένειας και κυρίως παιδιών θα σας απασχολήσει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Παρασκευή σας εγκαλεί στην τάξη ώστε να μπορέσετε να διευθετήσετε οικονομικά σας ζητήματα αλλά και να καλύψετε στις τρέχουσες ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σας. Δεν αποκλείεται επίσης ένα τεχνικής φύσης πρόβλημα στο χώρο σας που θα σας αναγκάσει να τρέχετε να το επιδιορθώσετε. Το Σάββατο, το κλίμα γίνεται άκρως ερωτικό κι αν είστε μόνοι, ενδεχομένως να χάσετε το μέτρο και είτε να κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις, προκειμένου να κατακτήσετε το πρόσωπο που θέλετε είτε να υποκύψετε σε έναν πειρασμό παρασυρόμενοι από το πάθος της στιγμής. Αν στοχεύετε στην απόλαυση της στιγμής, θα τα καταφέρετε, αν ζητάτε μονιμότητα, μάλλον θα απογοητευτείτε. Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σας επαναφέρει θέματα σχετικά με το οικείο περιβάλλον σας και τα πολύ δικά σας πρόσωπα που μονίμως αναβάλλετε, τώρα όμως δεν έχετε τα χρονικά περιθώρια και θα πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή δε θα είναι η πιο ευχάριστη μέρα για σας, αφού ούτε να συνεννοηθείτε θα μπορείτε με το ταίρι σας ή θα νιώθετε ότι δε σας καταλαβαίνει. Κι επειδή το έχετε εύκολο να αρχίσετε τα παράπονα, είναι πιθανό να εισπράξετε μια παγερή ή αδιάφορη συμπεριφορά από την άλλη πλευρά, κάτι που θα προκαλέσει τις κυκλοθυμικές σας τάσεις και ίσως βγείτε στην επίθεση. Το κλίμα θα είναι τεταμένο και το Σάββατο, όπου μπορεί να μπουν σφήνα και επαγγελματικά και το χρόνο που σπαταλά ο άνθρωπός σας στη δουλειά του ή μια προβληματική συνεργασία σας, που δε ξέρετε πώς να την ξεφορτωθείτε. Με την Πανσέληνο στον 3ο οίκο σας είναι σκόπιμο εκτός από τη διαίσθηση να χρησιμοποιήσετε και το μυαλό σας για να βάλετε την καθημερινότητά σας αλλά και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα σε μια τάξη, που μάλλον έχουν ξεχάσει τα όριά τους.

ΙΧΘΥΣ

Την Παρασκευή θα αντιληφθείτε ότι εκτός από σιγουριά και αυτοπεποίθηση, στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να ανέλθετε ιεραρχικά και να κερδίσετε τον σεβασμό, εκτός από γνώσεις και πείρα και συγκεκριμένο σχέδιο, στο οποίο θα χρειαστεί να παραμείνετε εστιασμένοι και να το τηρήσετε μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Το Σάββατο, μια τυχαία γνωριμία μπορεί να σας δημιουργήσει μια αλυσιδωτή συναισθηματική αντίδραση και θα είναι δύσκολο να... κρατηθείτε μακριά από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται μάλιστα η έλξη να προκύψει από μια έντονη διαφωνία μεταξύ σας. Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σας οίκο στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα και σας καλεί να είστε πιο καχύποπτοι με τις «ανάγκες» ορισμένων που σας πλησιάζουν, βάζοντας τις δικές σας πιο πάνω, αλλά και να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε συγκεκριμένες σας επιθυμίες, στο μέτρο βέβαια του εφικτού.

Αγαπημένο