ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή Ζώδια τριημέρου

Την Παρασκευή ενδεχομένως να είμαστε κάπως υποτονικοί, αποτραβηγμένοι στον κόσμο μας ή αφηρημένοι, που έχει βέβαια και τα καλά του, αφού ούτε εκνευριζόμαστε, ούτε αγχωνόμαστε, ούτε νιώθουμε κάποια πίεση χρόνου. Συχνά πυκνά θα ονειροπολούμε, το μυαλό μας θα ταξιδεύει αλλού, αλλά θα έχουμε καλή διάθεση και μάλλον αισιόδοξη στάση. Δουλειά και άλλες υποχρεώσεις, έστω για μια μέρα, θα είναι δευτερεύουσας σημασίας, αφού αυτό που θα μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε την εσωτερική μας γαλήνη. Μπορεί να εμψυχώσουμε ή να καλύψουμε, αν χρειάζεται, έναν δικό μας άνθρωπο, να έχουμε μια έμπνευση που θα μας βγει ή αν η διαίσθησή μας, η οποία θα είναι έντονη, μας «πει», να αναβάλουμε ένα ραντεβού για άλλη μέρα, θα την ακούσουμε. Η φαντασία κυριαρχεί και στον έρωτα αφού κατακλυζόμαστε από ρομαντικές σκέψεις και διάθεση να ζήσουμε στιγμές γεμάτες αληθινή αγάπη. Επαγγελματικά, ωστόσο, εκτός του ότι δεν είμαστε παραγωγικοί, καλό θα ήταν να αποφύγουμε οποιαδήποτε δέσμευση ή συμφωνία γιατί σίγουρα κάτι... θα μας ξεφύγει.

Το Σάββατο μας σπρώχνει να ξεχάσουμε ό,τι μας στενοχωρεί ή μας παιδεύει και να ασχοληθούμε με ό,τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Μια βόλτα, μια ωραία συζήτηση, μια προσφορά, μια καλή παρέα θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα μας γεμίσει με θετική ενέργεια. Από την άλλη, αποφεύγουμε να σκεφτόμαστε αρνητικά, να βλέπουμε την κακή πλευρά της ζωής ή να είμαστε ρεαλιστές, όχι γιατί εθελοτυφλούμε, αλλά γιατί όλα αυτά μας δηλητηριάζουν την ψυχή. Θέλουμε να κρατάμε την αισιόδοξη ματιά, να φανταζόμαστε το όμορφο σενάριο, να ελπίζουμε κι ας κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε αφελείς. Ερωτικά, επίσης, παραμένουμε ρομαντικοί κι ονειροπόλοι, είμαστε καλόπιστοι, αισθησιακοί και αγαπησιάρηδες. Πιστεύουμε στην ακατανίκητη αγάπη, περισσότερο γιατί μας φτιάχνει η ιδέα ότι κάπου εκεί έξω βρίσκεται το άλλο μας μισό, με το οποίο θα σμίξουμε και θα είμαστε μαζί ως την αιωνιότητα. 

Το κλίμα της Κυριακής δε διαφέρει από αυτό των προηγούμενων ημερών. Θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε, να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να διατηρήσουμε την ηρεμία στο περιβάλλον μας και να περάσουμε μια γλυκιά και όμορφη μέρα, κάνοντας πράγματα που μας ευχαριστούν. Θα είμαστε, βέβαια, πιο ευαίσθητοι, πιο συμπονετικοί και θα μας αγγίζουν αρκετά τα βάσανα και οι καημοί των άλλων, που θα θέλουμε να συμπαρασταθούμε, να παρηγορήσουμε ή να στηρίξουμε ηθικά. Η καρδιά μας θα είναι βουτηγμένη στο συναίσθημα, θα έχουμε ανάγκη έναν άνθρωπο να βρίσκεται στο πλευρό μας, να μας αγαπά και να μας νοιάζεται. Βγάζουμε μια αθωότητα, μια ευαισθησία και επιθυμούμε να ζήσουμε έναν έρωτα ωραίο, μακριά από πάθη, ζήλειες και αρνητικά συναισθήματα. Ένα κομπλιμέντο, μια ευγενική χειρονομία, μια ζεστή ματιά μπορεί να μας ταξιδέψουν.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά μπορεί να ανακαλύψετε ή να σας μεταφέρουν για τον «ύποπτο» ρόλο κάποιων συναδέλφων ή προϊσταμένων σας στη δουλειά που μπορεί να σας σκάβουν το λάκκο σιγά-σιγά, όμως καλό θα ήταν να τα ερευνήσετε αρκετά πριν τα υιοθετήσετε. Γενικά, να είστε επιφυλακτικοί και να μην αφήνετε να σας επηρεάζουν. Έτσι κι αλλιώς, το να ψάξετε τα γιατί και τα πώς είναι άδικος κόπος αυτές τις μέρες, αφού θα μπλεχτείτε ακόμα περισσότερο. Αφήστε λοιπόν για την ώρα τα πράγματα όπως είναι και μην κάνετε τίποτα. Ερωτικά, είναι άλλο να φαντάζεστε και άλλο να τρέφετε ψευδαισθήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλο το τριήμερο θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να χαλάσει την ηρεμία και την ψυχική σας γαλήνη. Θα διασκεδάσετε χωρίς να σας νοιάζει το αύριο, θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με την παρέα, τον καλό ή την καλή σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά θα κυλήσουν οι μέρες σας δίχως στενοχώριες και προβλήματα. Από την άλλη, θα είστε  βουτηγμένοι στο συναίσθημα, θα ονειρεύεστε να βρείτε τον άνθρωπό σας, που δεν αποκλείεται κιόλας να είναι πιο κοντά σας απ’ ό,τι νομίζετε. Ένα γνωστό ή φιλικό σας άτομο ίσως είναι αυτό που ψάχνετε και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να αναρωτηθείτε κάποια στιγμή το «ποιος κοροϊδεύει ποιον», όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, αφού κι εσείς παίζετε το παιχνίδι σας, αλλά κι οι άλλοι το δικό τους. Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, κάνουν τους ανήξερους, το θέμα είναι πόσο θα τραβήξει αυτή η κατάσταση και αν σας βολεύει. Το σίγουρο είναι ότι το ξεμπρόστιασμα δε θα το τολμήσετε ακόμα. Ερωτικά, μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να προσφέρετε, καλό θα ήταν όμως να το δείξετε με πράξεις κι όχι να λέτε λόγια γιατί πιθανόν μετά να μην καταφέρετε να είστε συνεπείς και να κατηγορηθείτε για εξαπάτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δικαιούστε να ονειρεύεστε το καλύτερο και γιατί όχι; Σε γενικές γραμμές τα πράγματα για σας δεν πάνε άσχημα κι αν επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε και αγνοήσετε ό,τι δεν έχετε, τότε θα είστε μια χαρά. Πάντως, αυτό το τριήμερο, θα έχετε διάφορα πάρε-δώσε με το παρελθόν είτε γιατί θα συναντηθείτε με συγγενικά πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και θα θυμηθείτε τα παλιά είτε γιατί οι αναμνήσεις σας με διάφορες αφορμές θα σας γυρίζουν πίσω σε καταστάσεις που ζήσατε και σας γεννούν νοσταλγία. Από την άλλη, μια τυχαία γνωριμία ίσως καταλήξει σε μεγάλο έρωτα.

ΛΕΩΝ

Θα σας είναι αδύνατο να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, ενδεχομένως γιατί θα ονειρεύεστε με ανοιχτά τα μάτια. Το μυαλό σας θα είναι συνεχώς σε πράγματα που θέλετε να κάνετε ή να αγοράσετε και γενικά οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που θα έπρεπε. Σε γενικές γραμμές πάντως, όλο τριήμερο θα είστε αισιόδοξοι και ευδιάθετοι, αγνοώντας επιδεικτικά ό,τι σας προκαλεί μιζέρια ή στενόχωρη διάθεση και εστιάζοντας στο μέλλον που φαντάζει υπέροχο στα μάτια σας. Ερωτικά, ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε ίσως αγγίξει κάποιες ευαίσθητες χορδές σας και νιώσετε συνεπαρμένοι μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να μάθετε πολλά που θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες για ένα πρόσωπο που ανήκει στο περιβάλλον σας ή ενδιαφέρεστε ερωτικά. Το θέμα βέβαια είναι κατά πόσο ευσταθούν γιατί δεν αποκλείεται τίποτα απ’ όλα αυτά που ακούτε να μην είναι αλήθεια. Γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην πάρετε αποφάσεις. Από την άλλη, κάποιες υποσχέσεις από τον άνθρωπό σας τις έχετε ξανακούσει, αλλά μόλις πέρασε λίγος καιρός ξεχάστηκαν. Φροντίστε να του το επισημάνετε όμως για να ξέρει ότι μπορεί αυτός να μη θυμάται, αλλά εσείς έχετε μνήμη ελέφαντα, οπότε καλό θα ήταν να μην επαναλαμβάνεται.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι καλή, το ίδιο και η αίσθησή σας ότι όλα θα πάνε όπως τα θέλετε. Όσο, δε, τα έχετε καλά με όλους στη δουλειά σας και παραμένετε πρόθυμοι και χαμογελαστοί, τόσο πιο ομαλά θα κυλούν τα πράγματα και θα αποφεύγετε τις κόντρες. Από την άλλη, ο ρομαντισμός σας κάνει να τα βλέπετε όλα όμορφα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι κιόλας. Υπάρχουν πτυχές ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει που δε γνωρίζετε και πιθανόν να είναι τελείως αντίθετες από την εικόνα που βγάζει προς τα έξω, οπότε να κρατάτε τις επιφυλάξεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντελώς συμπτωματικά θα πέσουν στα χέρια σας κάποια στοιχεία ή θα ακούσετε πληροφορίες που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες, ιδίως αν είστε σε διαπραγματεύσεις για μια δουλειά ή συνεργασία. Εφ’ όσον τα διασταυρώσετε και δείτε ότι ισχύουν, κρατήστε τα για να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή. Επίσης, είναι πιθανό ένας συγγενής σας να σας εκμυστηρευτεί ένα οικογενειακό μυστικό. Ερωτικά, ο αισθησιασμός σας είναι εμφανής και εύκολα μπορείτε να ελκύσετε όποιο πρόσωπο επιθυμήσετε. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από εσάς τι θέλετε να το... κάνετε. Το βέβαιο είναι ότι δε θα προβάλλει μεγάλες αντιστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαισθάνεστε ότι αν αρχίσετε να ψάχνετε ένα οικογενειακό σας θέμα, αυτά που θα ανακαλύψετε δε θα σας αρέσουν, οπότε προτιμάτε να αφήσετε τα πράγματα όπως έχουν. Η επιλεκτική... άγνοια μπορεί να σας βολεύει τώρα, αλλά κάποια στιγμή θα εμφανιστούν όλα μπροστά σας και ενδεχομένως να είναι πιο δυσάρεστο για σας. Ερωτικά, νιώθετε την ανάγκη να αγαπηθείτε, να ακούσετε όμορφα λόγια, που θα σας ανεβάσουν το ηθικό και θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Αν έχετε σχέση, ο άνθρωπός σας θα σας προσφέρει όσα ζητάτε, αν είστε μόνοι όμως, ίσως σας πιάσει μελαγχολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα φροντίσετε αυτό το τριήμερο να μαζέψετε τις δυνάμεις σας, να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα μαζί με τον άνθρωπό σας, αλλά και πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος και κυρίως να γεμίσετε θετική ενέργεια και καλή διάθεση. Ενδεχομένως να κάνετε μια παύση και να μη θέλετε να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα για να ηρεμήσει και το κεφάλι σας. Ερωτικά, μια τυχαία γνωριμία ενδέχεται να έχει αρκετά από αυτά που ψάχνετε, όμως, μπορεί να νιώσετε ότι είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Αφήστε τη διαίσθηση κι όχι το μυαλό σας να σας καθοδηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφελείς δεν είστε, απλά δε θέλετε να σκέφτεστε συνεχώς το κακό και το οτιδήποτε μπορεί να γίνεται πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά σας γιατί έτσι δεν θα ηρεμήσετε, ώστε να κάνετε αυτά που θέλετε. Γι’ αυτό προτιμάτε να μη δίνετε σημασία, αφού έτσι κι αλλιώς αν είναι να συμβεί κάτι, θα το μάθετε και τότε θα το αντιμετωπίσετε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας, θα το αγνοήσετε. Ερωτικά, φαίνεται να αναπτύσσεται ένα κρυφό ειδύλλιο, που, τουλάχιστον για την ώρα, καλύπτει μερικές από τις ανάγκες σας. Όμως δε θα αντέξετε για πολύ να κινείστε στα... σκοτάδια.

ΙΧΘΥΣ

Η εικόνα που θα βγάλετε προς τα έξω θα είναι αρκετά γλυκιά και ευγενική, γι’ αυτό και θα γίνεστε αυτόματα συμπαθείς. Όλοι θα μιλούν για σας με τα καλύτερα λόγια, θα σας παινεύουν και θα σας κάνουν να αισθάνεστε μοναδικοί. Αυτό θα σας δώσει το κίνητρο να ξανοιχτείτε, να γνωριστείτε με καινούργιους ανθρώπους και να κάνετε αρκετές ενδιαφέρουσες επαφές. Θα τραβήξετε όμως και το ερωτικό ενδιαφέρον κι ίσως σας γίνει μια πρόταση που θα είναι αρκετά καλή και θα την δεχτείτε σχεδόν αυτόματα . Αυτό το τριήμερο γενικά σας πάει και θα έχετε ευκαιρίες για να πετύχετε πολλά, αν το εκμεταλλευτείτε.

Αγαπημένο