ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή Ζώδια

Παρασκευή και Πρωτομηνιά  έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Κριό που θα μας προκαλέσει έντονες εσωτερικές πιέσεις και συναισθηματική φόρτιση. Η ανάγκη μας για αγάπη, ασφάλεια, προστασία, φροντίδα και κάλυψη θα μεγαλώσει και θα μας σπρώξει ενδεχομένως σε σπασμωδικές αντιδράσεις ή θα δημιουργήσει έντονες εναλλαγές στη διάθεσή μας. Ωστόσο, για να αποκτήσουμε όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να τελειώσουμε με τις «πληγές», τα αρνητικά βιώματα και τα λάθη του παρελθόντος και αυτό δεν είναι εύκολο, ούτε απλό γιατί οφείλουμε πρώτα να συνειδητοποιήσουμε τα πάντα και μετά να προβούμε σε αλλαγές, ακόμα και της δικής μας αντίληψης και του τρόπου που λειτουργούμε στις οικογενειακές, ερωτικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Κάποιες από αυτές ίσως χρειαστεί να διακοπούν, αν τις κρατάμε από συνήθεια ή φόβο κι είναι προτιμότερο να πάρουμε εμείς τις πρωτοβουλίες να το κάνουμε ώστε να έχουμε τον έλεγχο και να μην ακολουθήσουμε απλά τις εξελίξεις. Ένα τέλος είναι απαραίτητο για να γίνει μια καινούργια αρχή, ώστε να απαλλαγούμε από όλα όσα μας βαραίνουν. Ας μην ξεχνάμε ότι μια δυνατή μπόρα είναι καλύτερη από την καθημερινή βροχή για να έχουμε κάποια στιγμή λιακάδα στη ζωή μας.

Ο ενθουσιασμός, η χαλάρωση κι η χαρά δεν έχει θέση στο Σάββατο που μας θέλει σοβαρούς, ώριμους, αλλά και προσγειωμένους. Μας καλεί με ρεαλισμό και υπευθυνότητα να αντιμετωπίσουμε τα θέματά μας και να μην αφήσουμε το συναίσθημα να κυριαρχήσει στις όποιες αποφάσεις μας. Η αίσθηση του καθήκοντος, τα πρέπει και οι υποχρεώσεις προηγούνται της διασκέδασης κι αυτή -αν υπάρξει- θα είναι μέσα σε λογικά πλαίσια. Ακόμα και στα ερωτικά, αν δε λειτουργήσουμε και με το μυαλό, μάλλον θα απογοητευτούμε από το αποτέλεσμα. Μια μικρή πάντως πικρία ή στενοχώρια είναι πιθανή, εκτός αν έχουμε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή και συνέπεια, γιατί τότε θα δούμε τους κόπους μας να ανταμείβονται. Η μέρα σαφώς δεν είναι κατάλληλη για έρωτες της μιας βραδιάς και ασύστολο φλερτ, αλλά για να βάλουμε ένα πετραδάκι στη δημιουργία μιας σχέσης, ανθεκτικής στο χρόνο. Επίσης, ευνοούνται αυτές με διαφορά ηλικίας ή των αμοιβαίων συμβιβασμών ή εξυπηρετήσεων. Επαγγελματικά, πρέπει να έχουμε επίγνωση της πραγματικότητας και να μην τρέφουμε προσδοκίες ή να έχουμε παράλογες απαιτήσεις.

Ο ενθουσιασμός, η θετική ενέργεια, η ζωντάνια και η αισιοδοξία μας θα επανέλθουν κι έτσι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μια όμορφη ανοιξιάτικη Κυριακή. Η πληθωρική παρουσία και το μεγάλο ταμπεραμέντο μας θα τραβά τα βλέμματα πάνω μας, θα εντυπωσιάσουμε με την εμφάνισή μας, θα έχουμε τα κέφια μας και θα ξεχάσουμε κάθε μίζερη και στενόχωρη κατάσταση. Άλλωστε, προχωράμε στην καρδιά της άνοιξης , οπότε δε μας μένουν πολλά περιθώρια για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Και στο ερωτικό παιχνίδι αναμένονται νίκες, αφού δε διστάζουμε καθόλου, λόγω της μεγάλης αυτοπεποίθησης, να προσεγγίσουμε ή να ανταποκριθούμε στα «καλέσματα». Επαγγελματικά, έχουμε σιγουριά και αποφασιστικότητα που βοηθά σε επαφές αλλά και στο να παρουσιάσουμε ιδέες και προτάσεις. Το βράδυ, ωστόσο, οι τόνοι θα πέσουν και θα εστιάσουμε την προσοχή μας σε πρακτικά ή εργασιακά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν, από την επόμενη γι’ αυτό, θα αρχίσουμε να συμμαζευόμαστε και να οργανωνόμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα καταλάβετε ότι δε γίνεται από τη μία να γκρινιάζετε και να στενοχωριέστε για όσα σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή και μόλις ξεθυμάνετε, να ξαναγυρνάτε στην ίδια κατάσταση. Οφείλετε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις και να τις τηρήσετε, όσο κι αν σας πονάει, προκειμένου να δείτε την άσπρη μέρα που θέλετε. Απεμπλακείτε συναισθηματικά από το παρελθόν και ό,τι σας κρατάει πίσω γιατί αν δεν το κάνετε από μόνοι σας, θα το κάνει η ίδια η ζωή. Το Σάββατο θα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με τον άνθρωπό σας ή ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε έρθει κοντά, ενώ την Κυριακή θα ξεφύγετε κάπως από το μέτρο είτε ερωτικά είτε οικονομικά, αν και μετά θα προσπαθήσετε να το μαζέψετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σας σπρώξει σε μια απομάκρυνση από τη δράση με σκοπό να βρείτε την ηρεμία σας αλλά και να κάνετε ένα μικρό απολογισμό των μέχρι τώρα δεδομένων σας στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας. Ίσως νιώσετε μια ανασφάλεια, ανεπάρκεια ή πίεση, το θέμα είναι όμως να βρείτε λύσεις κι όχι να πέσετε ψυχολογικά. Μπορεί να ήρθε η ώρα να αφήσετε κάποια πράγματα πίσω σας και να πάτε για άλλα. Το Σάββατο, αν εξαιρέσετε κάποιο προβληματισμό που θα αφορά στα της δουλειάς σας ή ένα έργο που έχετε αναλάβει, σε γενικές γραμμές θα κυλήσει ομαλά. Ερωτικά, πάντως όσο πιο χαμηλών τόνων είστε, τόσο πιο εύκολα θα προσελκύσετε το αντίθετο φύλο. Η Κυριακή θα σας απογειώσει και μέχρι το βράδυ θα δώσετε ρεσιτάλ κεφιού και καλής διάθεσης, ενώ θα κάνετε και πολλές καρδιές να χτυπήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη αλλάζει τα δεδομένα στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις ή τουλάχιστον αυτές που ήταν τυπικές ή «δημόσιες» και δεν υπήρχε συναισθηματικό δέσιμο. Στη φάση αυτή, προτιμάτε να πλαισιώνεστε από λίγα άτομα και καλά παρά από πολλά που δε σας προσφέρουν τίποτα γι’ αυτό και θα απομακρυνθείτε. Ενδεχομένως πάντως ένα γεγονός που θα συμβεί σε κάποιο πρόσωπο που νοιάζεστε να σας στενοχωρήσει. Το Σάββατο όλα θα τα αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά και ούτε λίγο, ούτε πολύ θα καταλήξετε ότι οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε σας ταλαιπωρεί θα τα βάζετε στο περιθώριο. Μια γνωριμία ωστόσο, θα σας εμπνεύσει την εμπιστοσύνη. Την Κυριακή θα αποσυρθείτε από τη δράση για να ξεκουραστείτε και να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας, αλλά θα είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα θέλατε να το βάλετε στα πόδια και να μην σας νοιάζει κανείς και τίποτα, παρά μόνο η καλοπέρασή σας, όμως η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σας δε θα σας αφήνει να πάτε πουθενά. Αντίθετα, θα σας σπρώξει να αναλάβετε ευθύνες και να λύσετε επαγγελματικά σας θέματα. Η πίεση που θα υποστείτε θα είναι μεγάλη, αλλά, το να τα παρατήσετε όλα και να μη δώσετε τη μάχη σας, αν δεν έχετε εναλλακτική δεν είναι σοφό. Αν έχετε, μην παιδεύεστε άλλο. Το Σάββατο ίσως νιώσετε μοναξιά ή μελαγχολία αλλά η καλύτερη λύση είναι να το ρίξετε στις δουλειές για να ξεσπάσετε. Η Κυριακή όμως σας θέλει έξω, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα περάσετε όμορφα, θα γελάσετε και θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας από τα φλερτ που θα σας γίνουν και τα κομπλιμέντα που θα εισπράξετε.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη σας καλεί να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και όσον αφορά στα πρόσωπα που επιτρέπετε να σας πλησιάζουν περισσότερο και τις προτάσεις που σας γίνονται, βασιζόμενοι σε συγκεκριμένα κριτήρια κι όχι μόνο στα συναισθηματικά. Επίσης, από τη στιγμή που έχετε ισχυρό ένστικτο καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε παντού κι όχι μόνο στα επαγγελματικά σας. Μια επαφή πάντως θα είναι καθοριστικής σημασίας. Το Σάββατο μέσω του κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα κάνετε μια γνωριμία που μπορεί να εκτός από χρήσιμη να είναι και... ωραία. Η Κυριακή θα είναι από τις πιο ήσυχες που έχετε περάσει, διανθισμένη με όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, αν και ένα επαγγελματικό θέμα θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σας το οποίο θα πρέπει να επιληφθείτε άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε αρκετά περιορισμένοι με τη Νέα Σελήνη και δεν έχετε τις καλύτερες αντιδράσεις. Οικονομικά θέματα του παρελθόντος ενδέχεται να ξαναβγούν στην επιφάνεια, αλλά το θέμα είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να βρείτε διεξόδους κι εναλλακτικές γιατί οι σπασμωδικές κινήσεις θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα. Ερωτικά, βιώνετε έντονες καταστάσεις και δύσκολα θα έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Το Σάββατο θα συνειδητοποιήσετε ότι όσο καθυστερείτε, τόσο περισσότερα προβλήματα θα μαζεύονται και πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε την Κυριακή ή μια επαφή που θα κάνετε θα σας φτιάξει τη διάθεση. Ίσως πάτε και κάπου με φίλους ή συγγενείς για να ξεσκάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σας θα βάλει τις σχέσεις σας σε προτεραιότητα και θα απαιτήσει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να λύσετε θέματα που λόγω του ότι συνεχώς ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας τα έχετε παραμελήσει. Και η ερωτική σας ζωή θα είναι κάτι που θα σας απασχολήσει, αφού ευκαιρίες έχετε, όμως οι ευθύνες, κάποια παλιά υπόθεση ή η δική σας ανασφάλεια δε τις αφήνουν να ευδοκιμήσουν. Το Σάββατο καλό θα ήταν να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με ένα πρόσωπο που έχετε έρθει κοντά και να βάλετε τα όριά σας όσο είναι νωρίς. Η Κυριακή θα κυλήσει πολύ ευχάριστα και μάλιστα κάτι που θα σας εξομολογηθούν θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας. Επιπλέον ίσως έχετε μια θετική οικονομική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σας εφιστά την προσοχή στα εργασιακά σας και σας θέλει μέχρι την τελευταία στιγμή που θα φύγετε στις επάλξεις προκειμένου να μην αφήσετε εκκρεμότητες και να λύσετε θέματα που ενδεχομένως να αναβάλετε εδώ και καιρό. Από την άλλη, προσέξτε την υγεία σας και μην την επιβαρύνετε με καταχρήσεις και κόπωση γιατί θα ταλαιπωρηθείτε. Το Σάββατο μπορεί να σας γίνει μια ερωτική εξομολόγηση που θα σας εκπλήξει, αν και κάτι είχατε υποψιαστεί αλλά δεν ήσασταν σίγουροι. Η Κυριακή θα έχει μια υπερβολική βαβούρα για τα δεδομένα σας, όμως θα περάσετε όμορφα με τον άνθρωπό σας, ενώ αν είστε μόνοι μπορεί να έχετε μια πρόταση που θα εκτιμήσετε αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον ερωτικό σας τομέα και ενδεχομένως να σας βγάλει πολύ... δουλειά. Καλείστε να κάνετε αξιολογήσεις, να κρίνετε σωστά τις επιλογές σας και να αποφασίσετε με ηρεμία το τι είναι το κατάλληλο για σας. Σαφώς, ως συναισθηματικά όντα, δεν θα είναι εύκολο, όμως αν θέλετε να ευτυχήσετε, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Ίσως απαλλάξετε τον εαυτό σας από την παρουσία ενός προσώπου που σας πιέζει. Το Σάββατο μια έντονη διαφωνία με το ταίρι σας θα χαλάσει προς στιγμή τη διάθεσή σας και πιθανόν να υποχωρήσετε, παρότι θα έχετε δίκιο. Την Κυριακή θα ασχοληθείτε με το νοικοκυριό και άλλες δουλειές, ενώ δεν αποκλείεται να αισθανθείτε και μια ενόχληση στην υγεία σας και να αναζητήσετε την ηρεμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη να επηρεάζει τον 4ο οίκο σας τα θέματα που θα σας απασχολήσουν ως επί τω πλείστων είναι του σπιτιού και τα οικογενειακά και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις θα φτάσετε στα όριά σας ή θα νιώθετε ότι δεν έχετε τις απαιτούμενες αντοχές για να τα βγάλετε πέρα. Όμως, το να γυρίσετε την πλάτη σας, μόνο κακό θα κάνει, αφού θα επιστρέψουν δριμύτερα. Το Σάββατο πάντως θα βάλετε το μυαλό σας κάτω να σκεφτεί το συμφέρον σας και πώς μπορείτε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα συνειδητοποιήσετε κιόλας ότι αν δεν είστε συνεπείς και σταθεροί, τίποτα δε θα καταφέρετε από αυτά που σχεδιάζετε. Η Κυριακή πάντως θα σας βρει με θετική, αλλά και ερωτική διάθεση και μάλιστα ίσως προκύψει κάτι καλό που θα σας κάνει να χαρείτε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σας δημιουργεί μεν κάποια προβλήματα στην καθημερινότητά σας, όσον αφορά στις μετακινήσεις και τις επαφές σας, ωστόσο, σας εξοπλίζει και με αρκετή υπομονή και επιμονή για να πετύχετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Αν, πάντως, σας υποδειχτεί μια καινούργια κατεύθυνση, καλό θα ήταν να την ακολουθήσετε κι ας κοντραριστείτε με συγγενείς ή γνωστούς σας. Το Σάββατο καλείστε να κρίνετε, να αξιολογήσετε και ύστερα να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Είναι πιθανό να προκύψει κι ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αν είστε εκτός πόλης δε, είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία με άτομο που θα σας ταιριάζει. Την Κυριακή θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως έχετε και καλεσμένους ή σας καλέσουν για φαγητό.

ΙΧΘΥΣ

Όσο σφυρίζετε αδιάφορα ή ασχολείστε με θέματα άλλων, τόσο μαζεύονται τα δικά σας και παραμένουν σε εκκρεμότητα. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη σας καλεί να σοβαρευτείτε και να ξεκινήσετε ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης και στα οικονομικά ή επαγγελματικά και τα ερωτικά σας. Ίσως τεθεί και το κατά πόσο οι επιλογές σας έχουν κάποιο όφελος ή γίνονται με προχειρότητα και μετά σας βγαίνουν προβληματικές. Το Σάββατο θα χρειαστεί να συνδράμετε οικονομικά ή να αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας, βοηθώντας ένα μέλος
Αγαπημένο