ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 4 Μαΐου

Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα;
3
'
ζώδια σήμερα προβλέψεις Shutterstock

Ωραιότατη μέρα η σημερινή που επανέρχεται η καλή μας διάθεση και όσο αυτή αυξάνεται τόσο προσελκύει και κάτι καλύτερο στη ζωή μας… Έχει και την εξής ιδιομορφία είναι 4 του μήνα και γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά.. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και δίνει όλη του την αγάπη αλλά και προτρέπει σε σωστή δράση ώστε η μέρα να κυλήσει ρολόι και μάλιστα με εντελώς καινούργια μπαταρία …

Ερωτικά, η μέρα είναι αυθόρμητη σε σημείο που να υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές ωστόσο και αυτές δεν είναι χαραγμένες βαθιά και θέλουν να μετατοπιστούν για να αφήσουν χώρο αλλά και να νιώθουμε άνεση… Επαγγελματικά, έχουμε σωστή κρίση και ευτυχώς παίρνουμε καλές αποφάσεις και είμαστε σίγουροι ότι κάναμε το σωστό… Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους δείγμα ότι οι περιορισμοί απομακρύνονται και οι μετακινήσεις είναι αυτές που θα μας αναζωογονήσουν!

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Μέρα που για εσάς είναι σημαντική γιατί ανακαλύπτετε ότι οι φίλοι σας είναι αυτοί που σας βοηθούν να κάνετε την αυτοκριτική σας και να σας υποδείξουν τα λάθη σας ή το λάθος τρόπο σκέψης σας πολύ εύκολα και με συνοπτικές διαδικασίες… Ερωτικά, ξέρετε να κάνετε υπομονή ειδικά αν εμπλέκονται και οικογενειακά θέματα μέσα σε αυτά… Πάντως, σας εκπλήσσει ευχάριστα η εξωτερίκευση συναισθημάτων… Επαγγελματικά, μία δική σας ιδέα, μπορεί να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα που έχει επαγγελματικές σκοτούρες αλλά που ξεπερνιέται εύκολα… Αυτό που θέλετε να δείτε είναι αν σας στηρίζουν σε όλα και χωρίς να χρειάζεται να εξηγείτε κάθε φορά... Σας δίνουν το πράσινο φως πάντως να σκέφτεστε πιο ολοκληρωμένα και κυρίως να προτείνετε αυτά που έχετε σκεφτεί… Ερωτικά, έχετε μία αμφιβολία για ένα θέμα… Αλλά, σήμερα δε θα πάρετε απάντηση… Επαγγελματικά, όλο και πιο εύκολο σας φαίνεται κάτι να μετατεθεί για αργότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία μέρα για εσάς με καλή διάθεση που ξεκινάει και δε σας φεύγει ως το τέλος της γι’ αυτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου… Αν δεν έχετε ένα λόγο να είστε χαρούμενοι, δεν έχετε όμως και κανέναν να είστε και στεναχωρημένοι…. Ωστόσο, σήμερα, επειδή μπορείτε να πείσετε τους πάντες, μην το κάνετε αν δεν έχετε όφελος… Ερωτικά, νιώθετε τυχεροί έστω και διαισθητικά… Αυτό που σας συμφέρει να κάνετε σήμερα είναι μακρινές αποδράσεις χωρίς να κοιτάτε το ρολόι σας και χάσετε τις στιγμές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αυξημένες ευαισθησίες σήμερα και είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί σε όλες σας τις εκδηλώσεις… Ερωτικά αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά είναι η αυτοπεποίθηση που νιώθετε και ίσως και μία γλυκιά προσμονή για κάτι καλύτερο ακόμα και αν δεν έχετε ισχυρές ενδείξεις για το πότε θα πραγματοποιηθεί… Επαγγελματικά, σας αγχώνει το οικονομικό σκέλος μίας συμφωνίας που ενώ την έχετε προτείνει δεν έχετε λάβει απάντηση!

ΛΕΩΝ

Μέρα με πολλές συνεργασίες και από αυτές που μπορείτε να κάνετε ακόμα και με ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος και να σας δώσουν ικανοποίηση αν και δεν είστε σίγουροι πόσο αυτό μπορεί να έχει συνέχεια… Ερωτικά, θέλετε περισσότερη κοινωνική ζωή και θα βρείτε τον χρόνο να το κάνετε, αλλά δε θα είχατε πρόβλημα να το κάνετε και μόνοι σας… Πάντως τον συζητάτε τον έρωτα ακόμα και αν δεν είναι απόλυτα παρόν στην παρέα… Επαγγελματικά, παίρνετε μία ανάσα αισιοδοξίας και αυτό σας βοηθάει γενικότερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς είναι μία μέρα που έχει αρκετά σε θέμα συντονισμού και οι πρωινές ώρες είναι καλύτερες από τις βραδινές για να το κάνετε και να το τελειώσετε ευκολότερα… Ερωτικά, ξέρετε ότι θέλετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας χωρίς να σημαίνει ότι θα τον αξιοποιήσετε σε εξόδους…. Ίσως και να θέλετε να μείνετε μόνοι σας γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις προτεραιότητές σας… Επαγγελματικά, η δική σας οπτική γωνία είναι διαφορετική από των άλλων και αυτό δε σας βοηθάει στην εκτέλεση!

ΖΥΓΟΣ

Μέρα που για εσάς έχει σαφή ερωτικά μηνύματα και καλό είναι να τα επιστρέψετε με το ανάλογο περιεχόμενο αφού είναι ενδιαφέροντα και αξίζουν τον κόπο να δείξετε και εσείς ότι συμμετέχετε ενεργά… Μην παρεξηγείστε σήμερα γιατί έχετε ακαθόριστη απαίτηση που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή.. Επαγγελματικά, ανησυχείτε για κάτι που ξεκίνησε με ενθουσιασμό, και τώρα πάγωσε ή δεν έχει τη δυναμική που θα περιμένατε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα για εσάς είναι με καλά μηνύματα από την οικογένειά σας και σωστούς αποδέκτες των όσων εσείς λέτε ώστε να υπάρχει πλήρη συνεννόηση…. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα επανέλθουν θέματα προς συζήτηση που σας απασχολούν αυτές τις μέρες στο άμεσο μέλλον και κοντά στις γιορτές… Επαγγελματικά, δεν ανησυχείτε γιατί νιώθετε ότι ελέγχετε τα πράγματα …. Ερωτικά, παίρνετε ένα ακόμα στοιχείο για να πιστέψετε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα που για εσάς έχει πολλές επικοινωνίες και είτε τις προκαλείτε εσείς, είτε τις προκαλούν άλλοι το αποτέλεσμα είναι καλό στο τέλος… Ίσως βέβαια να περιέχει ασάφειες και να μην υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο… Αν δεν είναι διαθέσιμοι οι άλλοι, φτιάξτε το εσείς και παρουσιάστε το έτοιμο αν αφορά επαγγελματικό και πιστεύετε ότι θα κερδίσετε χρόνο… Ερωτικά, μην περιμένετε ότι όλα θα γίνονται με πρωτοβουλίες άλλων, γιατί πρέπει και εσείς να βάλετε το χέρι σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλο και καλύτερα εξελίσσονται τα ερωτικά σας και βαδίζετε με περισσότερη σιγουριά αλλά είστε και χαρούμενοι γι΄αυτό… Βασικά, νιώθετε πιο δυνατοί και έτοιμοι να υποδεχτείτε τα πάντα με καλό τρόπο και καλή διάθεση… Σήμερα, ωστόσο οι οικονομικές σας δοσοληψίες είναι σε πρώτη ζήτηση και εσείς καλά κάνετε και ασχολείστε… Μην πληρώσετε κάτι που δεν έχετε ελέγξει την αξιοπιστία του… Και κυρίως μην κάνετε περιττά έξοδα… Επαγγελματικά, σε αυτό που υπερτερείτε, φαίνεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα για εσάς με έντονες διαθέσεις και ξεκινάτε από το πρωί να ασχολείστε με τα πάντα και μάλιστα ταυτόχρονα… Το καλό είναι ότι βρίσκετε ανταπόκριση οπότε όλα είναι καλά… Τα ερωτικά ίσως να είναι σε καλύτερη μοίρα από τα επαγγελματικά σας και αυτό δεν είναι αρνητικό… Δώστε και εσείς σημασία σε αυτά… Επαγγελματικά αν βιάζεστε εσείς, δεν βιάζονται οι άλλοι.. Τουλάχιστον για το ίδιο πράγμα… Οπότε αφού είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες μην πιέζετε!

ΙΧΘΥΣ

Μέρα που έχει για εσάς εσωτερικές αναζητήσεις που προέρχονται είτε από αναμνήσεις είτε λόγω των ημερών θέλετε να είστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους αν και όχι με τη φυσική σας παρουσία τουλάχιστον επικοινωνείτε συχνότερα μαζί τους… Ερωτικά, σίγουρα λαμβάνετε ένα καλό νέο που σας δείχνει ότι υπάρχει και αμοιβαιότητα, αφού σας σκέφτονται με τον τρόπο που θέλετε… Επαγγελματικά, είστε κοντά σε μία απόφαση πιο ήπια λόγω του ότι σκέφτεστε ότι πρέπει να το κάνετε σταδιακά και όχι απότομα!

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!