ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 3 Ιανουαρίου- Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, προσοχή στις διαφωνίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 3 Ιανουαρίου- Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, προσοχή στις διαφωνίες Photo/Istock

Τα ξημερώματα της Τρίτης η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και ως τις 27/1 που θα βρίσκεται εκεί η προσωπική μας ελευθερία, οι φιλικές σχέσεις και  η επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές απόψεις και ιδανικά γίνεται η προτεραιότητα μας. Όσοι ανήκουν στα ζώδια του Αέρα ( Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι) αλλά και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες)  είναι αυτά που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη θέση της Αφροδίτης.

Η Σελήνη σήμερα αλλάζει ζώδιο και περνά στους επικοινωνιακούς Διδύμους δημιουργώντας μας την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, φίλους και στενούς συγγενείς  και μέσα από  τις επαφές αυτές να αντλήσουμε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Και οι επαγγελματικές επαφές ευνοούνται σήμερα, ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με τον χώρο του εμπορίου και της επικοινωνίας. Το βράδυ, οι προσωπικές μας σχέσεις κινδυνεύουν από αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη να επαναφέρει στο προσκήνιο δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ

Η επιτυχία της ημέρας στηρίζεται στην καλή επικοινωνία που θα έχετε ως το μεσημέρι με φίλους, συνεργάτες και πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος ενώ και εσείς θα εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με άνεση. Από το απόγευμα όμως υπάρχει μια νευρικότητα και μια βιασύνη στην ατμόσφαιρα που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλύτερα να κάνετε τις επαφές,  τις επικοινωνίες και τυχόν οικονομικές διαπραγματεύσεις ως μεσημέρι που έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε αυτές. Το απόγευμα δεν θα είναι τόσο εύκολο να συνεννοηθείτε ή να γίνουν κατανοητές οι απαιτήσεις σας και καθώς δεν θα βλέπετε άμεσο αποτέλεσμα να παρατήσετε εντελώς την προσπάθεια.  Αισθηματικά δεν είναι ώρα για πειραματισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και σε θετικές όψεις το πρωί με Δία και Αφροδίτη είστε γεμάτοι δυναμισμό και απαιτήσεις τόσο από το περιβάλλον σας όσο και από εσάς τους ίδιους. Δουλειές και υποχρεώσεις που σας φέρνουν σε επαφή και με άλλους ολοκληρώστε τες ως το μεσημέρι, γιατί από εκεί και μετά γίνεστε νευρικοί, επιθετικοί και απόλυτοι και αυτό δεν θα έχει καλά αποτελέσματα στις συναλλαγές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μυστικότητα και πραότητα απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς, με τη Σελήνη να αναστατώνει τον ψυχισμό σας και να σας οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις που ευτυχώς δεν θα επαληθευτούν. Επαγγελματικά σχέδια και στόχους καλύτερα να μην τα μοιραστείτε με κανέναν σήμερα, ειδικά με πρόσωπα από το χώρο της εργασίας σας, Κάποιοι δεν είναι τόσο ειλικρινείς απέναντι σας και σας σχολιάζουν αρνητικά.

ΛΕΩΝ

Ρίξτε τους τόνους σήμερα και μην έχετε πολλές απαιτήσεις από το περιβάλλον σας, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την επικοινωνία ή  τις επαγγελματικές σας επαφές φαίνεται να καθυστερεί. Αν είστε σε συζητήσεις με φίλους και κοντινά σας πρόσωπα για να οργανώσετε μια εκδρομή στο άμεσο μέλλον μη ζητήσετε οριστικές απαντήσεις το απόγευμα γιατί θα απογοητευτείτε...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη να κινείται στον χώρο των επαγγελματικών και της καριέρας σας, θα είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι γύρω από αυτά τα θέματα και το πώς θα πρέπει εσείς να τα χειριστείτε ενόψει της νέας χρονιάς. Προσέξτε, η ημέρα κρύβει καθυστερήσεις ακόμη και ματαιώσεις σημαντικών ραντεβού, ενώ δεν αποκλείονται προς το απόγευμα εντάσεις στο χώρο της δουλειάς που θα επηρεάσουν τη διάθεση σας.

ΖΥΓΟΣ

Περισσότερο συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνετε και αυτά που επιδιώκετε σας θέλει η σημερινή ημέρα, με τη Σελήνη στους Διδύμους κα τις όψεις που σχηματίζει να σας γεμίζουν ενθουσιασμό και υπεραισιοδοξία. Προς το απόγευμα αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα, ειδικά αν αφορούν μια νομική υπόθεση που σας συνδέει. Εύκολα η συζήτηση μπορεί να παρεκτραπεί σε διαφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα απαιτεί προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους να κάνετε οικονομίες και γενικότερα να εξοικονομήστε χρήματα. Το απόγευμα μην εμπλακείτε σε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας για το αν η αξία σας αναγνωρίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί μόνο θα εκνευριστείτε με τις παρεμβάσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σήμερα απέναντί σας και την Αφροδίτη να μετακινείται στον φιλικό σας Υδροχόο η επικοινωνία με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένους γίνεται πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική! Και η προσωπική σας ζωή ευνοείται ιδιαίτερα από τη αυτή τη θέση της Αφροδίτης δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ  και νέες γνωριμίες. Το απόγευμα, με τη Σελήνη να συναντά τον Άρη στους Διδύμους ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα συνάδελφο ή συνεργάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα τρέχοντα ζητήματα της δουλειάς και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας που δεν θα σας αφήσουν χρόνο για τίποτε άλλο. Προς το απόγευμα ίσως εμφανιστεί ένα μικρό πρόβλημα υγείας (κρυολόγημα, ενόχληση στα δόντια) για κάποιους από εσάς αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς είναι απολύτως παροδικό. Από το μεσημέρι φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, με την η ένταση στο χώρο της δουλειάς να ανεβαίνει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάτε την ημέρα σας προσπαθώντας με τη συμπεριφορά σας να κάνετε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας να χαμογελάσουν, να τους μεταδώσετε τη θετική τους ενέργεια και αισιοδοξία! Βέβαια εσείς, με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σας ζώδιο έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι και να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή!  Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση σας  αυτή η περίοδος είναι η πιο ευνοϊκή για τέτοιες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτη ημέρα δουλειάς μετά τις γιορτές για τους τυχερούς από εσάς κι οι υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της δουλειάς να μην σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Δείξτε κατανόησης τα παράπονα που ίσως ακούσετε από πρόσωπα της οικογένειας σας και ειδικά από το απόγευμα αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις μαζί τους. Έχετε την τάση να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και αυτό θα φέρει συγκρούσεις.

Αγαπημένο