ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 29 Μαρτίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 29 Μαρτίου Ζώδια

H Tρίτη μας είναι μία μέρα με αρκετά μποφόρ και μάλιστα θα προκαλέσει αναταραχές στις σχέσεις και την καθημερινότητά μας με απρόσμενα περιστατικά και καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή μας. Από την άλλη κι εμείς με την παραμικρή αφορμή μπορεί να ξεσπάσουμε, να αντιδράσουμε άσχημα ή να εναντιωθούμε σε όσα άτομα θεωρούμε ότι προσπαθούν να μας ελέγξουν, να μας καταπιέσουν, περιορίζουν ελευθερίες μας ή καταστρατηγούν δικαιώματά μας, στο σπίτι, στη σχέση ή τη δουλειά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και ενδεχομένως οριστική ρήξη με ορισμένα από αυτά. Ερωτικά, θα προσελκύουμε ανθρώπους που το ελάχιστο θα είναι ασυνήθιστοι και αντισυμβατικοί και το μέγιστο προκλητικοί, εκκεντρικοί ή με περίεργη συμπεριφορά. Δεν αποκλείεται, επίσης, να κάνουμε στροφή στα θέλω μας, να χάσουμε το ενδιαφέρον μας για ένα πρόσωπο, να προτιμήσουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας, μένοντας μακριά από δεσμεύσεις και δεσμούς.

ΚΡΙΟΣ

Η υπομονή δε θα σας χαρακτηρίζει και είναι πιθανό να εξεγερθείτε σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποια δικά σας άτομα σας λένε ψέματα ή δειλιάζουν να κάνουν το άλμα και να απελευθερωθούν από καταστάσεις που τους καταπιέζουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να τσακωθείτε τόσο πολύ με ένα φίλο ή μια φίλη σας και να διακόψετε οριστικά τις σχέσεις σας. Και στον ερωτικό τομέα όμως μια επαφή που έχετε κάνει πρόσφατα μπορεί να σας εκνευρίσει με την απότομη αλλαγή στάσης απέναντί σας και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω, να δώσετε τέλος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλιώς έχετε προγραμματίσει την ημέρα σας και αλλιώς θα γίνει, αφού απρόσμενες επιπλοκές, ανατροπές και γεγονότα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας είναι πολύ πιθανά και ενδεχομένως όχι απλά να σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά να σας βγάλουν και από τα όριά σας. Εκτός αυτού, μπορεί από να επηρεαστείτε και οικονομικά και να αναγκαστείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη διαχείρισή σας. Προσπαθήστε, ωστόσο, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να σκεφτείτε τρόπους να ξεπεράσετε την όποια κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, αλλά και τις επαφές σας καθώς βλάβες και παρεξηγήσεις παραμονεύουν. Μη βιάζεστε και κυρίως μην προκαλείτε ούτε την τύχη σας, ούτε ανθρώπους γιατί ο εκνευρισμός σας θα είναι έκδηλος και μπορεί δημιουργηθεί χαμός από το τίποτα. Δεν αποκλείεται, εντελώς απρόσμενα να πέσετε σε ένα πρόσωπο που θα σας εξάψει την περιέργεια, το θέμα όμως είναι ότι μάλλον δε θα έχετε την αναμενόμενη ανταπόκριση. Επίσης, πιθανόν να γίνει γνωστή μια παρατυπία σας στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα έκτακτο έξοδο σας βγάζει τελείως προγράμματος, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα ή υποχρέωση που αφορά και σε τρίτους και θεωρούσατε ληγμένη που θα σας δημιουργήσει άγχος. Στον ερωτικό τομέα είναι πιθανό να ελκύετε ένα αλλοπρόσαλλο πρόσωπο ή να βρεθείτε αντιμέτωποι και μια κατάσταση που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ενδεχομένως μάλιστα να σας γίνει πια απρόκλητη επίθεση και να εκτοξευτούν διάφορες κατηγορίες εναντίον σας στα καλά του καθουμένου.

ΛΕΩΝ

Το κλίμα θα είναι τεταμένο και δεν αποκλείεται να αναστατωθούν οι σχέσεις σας, επαγγελματικές ή ερωτικές, με ξεσπάσματα, διαφωνίες και τσακωμούς, ακόμα και για ασήμαντες φαινομενικά αιτίες. Προκλητικές ή και επιθετικές συμπεριφορές θα δοκιμάσουν την υπομονή σας και είναι πιθανή η οριστική διάσπαση. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να δημιουργηθεί αμοιβαία αντιπάθεια με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε ή εξ αιτίας της άρνησής σας σε μια πρότασή του να βγάλει μια ανάρμοστη –τουλάχιστον- στάση απέναντί σας που σας προσβάλλει βάναυσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αναστάτωση στη δουλειά είναι πολύ πιθανή είτε από μια επιθετική προς εσάς συμπεριφορά συναδέλφου ή υπαλλήλου σας είτε από ένα δικό σας ξέσπασμα, επειδή θα φορτωθείτε ξαφνικά με ορισμένα καθήκοντα ενός άλλου και θα επαναστατήσετε. Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια της αντοχής σας γιατί μπορεί λόγω έξτρα πίεσης ή άγχους να παρουσιάσετε προσωρινά, αλλά έντονα περιστατικά στην υγεία σας. Είναι απαραίτητο να δείτε τα πάντα υπό το πρίσμα της λογικής και της ψυχραιμίας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας δε θα ... μπει καλά καθώς μια ανατροπή είτε στο οικονομικό είτε στο ερωτικό σας... καθεστώς θα σας γεμίσει άγχος και προβληματισμό. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ζημιά ή ένα έκτακτο έξοδο που θα τινάξει στον αέρα... τον ισολογισμό σας ενώ τα ωραία να τελειώσουν ξαφνικά με ένα πρόσωπο, πάνω που θεωρούσατε ότι είχατε βρει τον «άνθρωπό» σας. Δεν αποκλείεται όμως να αφορά και σε μια επανασύνδεση που έγινε πρόσφατα, πιστεύοντας ότι άξιζε να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία, που τελικά δεν έπιασε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα στη δουλειά ή το οικείο περιβάλλον σας θα είναι τεταμένη, με τις σχέσεις με συνεργάτες ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα να περνούν κρίση, εξ αιτίας μιας παλιάς υπόθεσης που θα ανακύψει ξαφνικά. Από την άλλη, είναι πιθανή μια εμπλοκή με ένα ακίνητο, όπως, επίσης, κάποιες ζημιές, αναγκαστικές αλλαγές, ακόμα και μια απρόσμενη μετακόμιση που λογικό είναι να σας αναστατώσουν. Δεν αποκλείεται όμως κι εσείς να εκνευριστείτε από τις παρεμβάσεις στο δεσμό σας ή την ερωτική σας ζωή και να βγάλετε επίθεση προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια αναταραχή στην καθημερινότητά σας είναι πολύ πιθανή κι ενδεχομένως να βγείτε τελείως εκτός προγράμματος είτε με μια βλάβη στο μέσο μεταφοράς ή επικοινωνίας σας είτε με μια ακύρωση ενός επαγγελματικού ραντεβού που ήταν σημαντικό. Επίσης, μπορεί να ξαναέρθει στο προσκήνιο ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που θεωρούσατε τελειωμένο ή ένα μικροατύχημα από βιασύνη ή εκνευρισμό. Επιπλέον, δεν αποκλείεται η σχέση σας με κάποιο στενό σας συγγενή να περάσει μια κρίση και για ένα διάστημα να διακόψετε τις επαφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο οικονομικός σας προγραμματισμός θα ανατραπεί, καθώς θα χρειαστεί να καλύψετε έκτακτες ανάγκες και να κάνετε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Από την άλλη, θα αναγκαστείτε να υπερασπίσετε τα κεκτημένα ή τα δικαιώματά σας από μια «εξωτερική» απειλή. Στον ερωτικό τομέα, το μόνο δεδομένο είναι ότι τίποτα δεν είναι... δεδομένο, οπότε είναι πιθανή μια κρίση ζήλειας, όπως επίσης μια ιστορία που είχε ξεκινήσει με καλές προδιαγραφές να τελειώσει απότομα ή και κάποιο άτομο που δεν περιμένατε να εμφανιστεί μπροστά σας και να σας αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελείτε υπό σύγχυση και είναι πολύ πιθανό να βάλετε μπουρλότο στα θεμέλια της προσωπικής σας ζωής. Ίσως πάρετε ξαφνικά αποφάσεις ή κάνετε μια στροφή ανατρέποντας τα δεδομένα, αν νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο περιορισμό ή καταπίεση ή δεν έχετε αισθήματα πλέον για έναν άνθρωπο και δεν μπορείτε να προσποιείστε. Δεν αποκλείεται να μην ξεπεράσετε τα όρια, να γίνετε αντιδραστικοί, προκλητικοί και απότομοι ακόμα και με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Ερωτικά, θα κάνετε αψυχολόγητες ενέργειες ή θα ρισκάρετε, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Σκάνδαλα αλλά και αποκαλύψεις που αφορούν στη δουλειά σας θα σας αναστατώσουν κι ίσως σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψετε το πλοίο αφού οι αντοχές σας έχουν μειωθεί και θεωρείτε αδύνατο να συνεχίσετε να προσφέρετε κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν αποκλείεται όμως να σας βγει ξαφνικά και μια μαχητικότητα και να αντεπιτεθείτε, βάζοντάς τα με όλους και με όλα προκειμένου να βρείτε το δίκιο σας κι ενδεχομένως αυτό να είναι προτιμότερο. Όπως και να έχει όμως μην αποφασίσετε τίποτα εν θερμώ.

Αγαπημένο