ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 28 Μαΐου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 28 Μαΐου Ζώδια

Η Τρίτη μας κρατά σε εγρήγορση και ενδεχομένως να μην μας πειράξει αυτό αφού είμαστε σε εγρήγορση και γενικά νιώθουμε ότι κάτι περιμένουμε. Μας καλεί όμως να το «ρίξουμε στην τρελή», να βγάλουμε την ιδιαιτερότητά μας, να μην αφήσουμε να μας καταπιεί η ρουτίνα, οπότε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό ή απλά να αδιαφορήσουμε για τα αφεντικά ή τους ανωτέρους μας στη δουλειά και να μην πάρουμε στα σοβαρά τίποτα από αυτά που λέγονται ή γίνονται. Αρκετοί ίσως έχουμε μια πιο πειρακτική και προκλητική ή επαναστατική διάθεση, ενώ οι περισσότεροι θα θέλουμε να κάνουμε του κεφαλιού μας και χωρίς να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Ερωτικά μας βγαίνει περισσότερο φιλελευθερισμός, αυθορμητισμός και ειλικρίνεια και αρνούμαστε πεισματικά να υποκύψουμε σε τακτικές και κόλπα για να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Πιθανόν να τσακώσουμε τον εαυτό μας να ελκύεται από το διαφορετικό ή το ασυνήθιστο και αν έχουμε τα... κότσια, να υποστηρίξουμε με σθένος την επιλογή μας.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας με ξεχωριστά πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε την ίδια νοοτροπία και αντιλήψεις σας ενώ δεν αποκλείεται κιόλας να κάνετε μια καινούργια φιλία ή να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, που όμως, μπορεί να μην τη συνεχίσετε αργότερα. Ερωτικά, έχετε τις κατακτήσεις σας, όχι όμως και την απαιτούμενη υπομονή, για να περιμένετε λίγο να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, κάτι που συχνά σας ξαναρίχνει στο δρόμο της αναζήτησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη στιγμή που έχετε εύνοια το να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους ή να δοκιμάσετε μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας δεν θεωρείται παράτολμο. Ίσως, μάλιστα, σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα. Από την άλλη, οι λύσεις που σας προτείνονται δεν είναι συνηθισμένες, οπότε στο χέρι σας είναι να αποδεχτείτε κάποια ή επιστρέψετε στα γνωστά από φόβο, μιας και δεν την έχετε ξαναχρησιμοποιήσει. Ερωτικά, αισθάνεστε ότι δεν έχετε αντίπαλο και καλά κάνετε αφού όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας..

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξυπνάδα αλλά και το ταλέντο σας στην επικοινωνία θεωρούνται δεδομένα και αυτά θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε μια ιδέα, που αν και δεν είναι συνηθισμένη, θα έχει θετική ανταπόκριση. Επίσης δεν αποκλείεται ένα μικρό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή σχετικούς με ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Ερωτικά, υπάρχει μια δυστοκία στη συνεννόηση ή διαφορές στις αντιλήψεις και νιώθετε ότι εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν. Πάντως αδιάφοροι δεν περνάτε κι αυτό έχει σημασία.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε το συναίσθημα απέξω, αν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Το να διατηρείτε ορθή και αντικειμενική κρίση σας βοηθά να βλέπετε το σύνολο της εικόνας και πού είναι το συμφέρον σας. Επίσης μπορείτε να πάρετε ένα μικρό ρίσκο, από τη στιγμή που έχετε εξασφαλίσει όσα θεωρείτε απαραίτητα για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ερωτικά, οι ανάγκες σας είναι πολλές, αλλά αν δεν ξεφορτωθείτε κάποια ταμπού ή ανασφάλειές θα παραμείνουν ακάλυπτες.

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας θα απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε, χωρίς όμως να πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ όσο είναι. Έχετε πάντως την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα και αν δε βγάλετε εγωισμό ή να έχετε υπερβολικές αντιδράσεις σε κάποια παράλογα που πιθανόν να ακούσετε, θα τα καταφέρετε θαυμάσια. Από την άλλη, αν είστε μόνοι, οι επιλογών σας είναι αρκετές και έτσι μπορείτε ελεύθερα να παίξετε και να διαλέξετε το πρόσωπο που σας ταιριάζει περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μάλλον οι αργίες σας αποσυντόνισαν, με αποτέλεσμα να νιώθετε κάπως έξω από τα νερά σας στη δουλειά και να μην μπορείτε να πιάσετε τους γρήγορους ρυθμούς σας. Από την άλλη και κάποια περιστατικά ή συμπεριφορές συναδέλφων θα σας δημιουργήσουν... πονοκέφαλο και τη διάθεση να βγάλετε τη μέρα όπως-όπως και να επιστρέψετε στη γαλήνη του σπιτιού σας. Και στα ερωτικά όμως τα πράγματα φαίνονται να έχουν κολλήσει ή να μην εξελίσσονται όπως θέλετε κι αυτό σας προβληματίζει για τη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μπει στην αναμονή και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να βγείτε και να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω στα επαγγελματικά σας, αλλά δεν είστε αδρανείς. Κάνετε τις επαφές σας, τις ανάλογες δημόσιες σχέσεις και οι καρποί που μαζεύετε είναι ενθαρρυντικοί. Ερωτικά, θα σας ενθουσιάσει τόσο μια γνωριμία που θα κάνετε, που ενδέχεται να πιστέψετε ότι επιτέλους βρήκατε έναν άνθρωπο που σας καταλαβαίνει και θέλει τα ίδια με σας. Όμως, μην προτρέχετε γιατί ακόμα δεν διαφαίνεται σταθερότητα στο συγκεκριμένο τομέα, οπότε πολλά μπορεί να αλλάξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια οικογενειακή αναστάτωση, ενδεχομένως εξ αιτίας κάποιων αψιμαχιών μεταξύ των μελών που έχουν διαφορετική προσέγγιση σε ένα σημαντικό θέμα, θα σας χαλάσει τη διάθεση, ενώ οι απόπειρές σας να επαναφέρετε την ισορροπία θα πέσουν στο κενό. Αυτό ίσως σας εκνευρίσει και αναγκαστείτε να αποστασιοποιηθείτε και να τους αφήσετε να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Όσον αφορά στα ερωτικά σας, συναναστρέφεστε με αρκετά άτομα, διαφορετικά μεταξύ τους κι ενίοτε εντυπωσιακά, όμως μάλλον δεν έχετε βρει ακόμα κάποιο που να διατηρεί στο κόκκινο το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαφές σας και οι μετακινήσεις σας θα αυξηθούν είτε γιατί είστε σε συζητήσεις για κάτι καινούργιο που ετοιμάζετε είτε γιατί θα χρειαστεί να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις σας. Επίσης, θα σας δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και ίσως βρείτε κάποιους υποστηρικτές ή πρόθυμους να σας προωθήσουν στους κατάλληλους ανθρώπους . Ερωτικά είστε ανοιχτοί σε προσεγγίσεις, αλλά μια θέλετε μια σταθερή κατάσταση και μια την ελευθερία σας κι αυτό το διχασμό τον βγάζετε και προς τα έξω και μπερδεύετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκπέμπετε έντονο ερωτισμό, οπότε λογικό είναι να γίνεστε πόλος έλξη του αντίθετου φύλου. Το θέμα είναι ότι «τραβάτε» και πρόσωπα που δε θεωρείτε ότι είναι τα πλέον κατάλληλα για σας, είτε επειδή είναι διαφορετικά από σας ή έχουν τελείως διαφορετικές επιδιώξεις. Ίσως όμως κι εσείς κολλάτε πολύ στο τι μέλλον θα έχει μια ενδεχόμενη σχέση, που χάνετε το παρόν. Επαγγελματικά αλλά και οικονομικά γνωρίζετε μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πειραματίζεστε και δεν τα ξεπερνάτε, μήπως και αλλάξετε τα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε μια καλή περίοδο έντονης κοινωνικότητας και με τη γοητεία και τη συμπάθεια που εκπέμπετε μονοπωλείτε το ενδιαφέρον. Αρκετά πρόσωπα θέλουν να σας γνωρίσουν περισσότερο και όχι μόνο για ερωτικούς λόγους, αλλά γιατί σας βρίσκουν ξεχωριστούς και με ιδιαίτερη προσωπικότητα, που φυσικά σας αρέσει αλλά οφείλετε να το εκμεταλλευτείτε κιόλας για να πετύχετε κάτι καλύτερο για τη ζωή σας. Επαγγελματικά αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε ή ότι το αντικείμενο που ασχολείστε δεν σας εκφράζει, οπότε θα αρχίσετε την αναζήτηση για μια αλλαγή, μια διαφορετική κατάσταση που θα σας αυξήσει τη διάθεση δημιουργίας.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως σας χρειάζεται να μείνετε για λίγο μόνοι, μακριά από τα φώτα και τη βαβούρα, έτσι ώστε να ξαναπάρετε τα πάνω σας και να δείτε τα πράγματα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σας από ένα άλλο πρίσμα. Προσπαθήστε να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας και να βρείτε αυτό που σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και καταπιαστείτε με κάτι που σας αρέσει και το είχατε παρατήσει για να αναζωογονήσετε τόσο το μυαλό, όσο και το πνεύμα σας.

Αγαπημένο