ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου Ζώδια σήμερα

Η Τρίτη έχει κέφι και ξεγνοιασιά και μας κάνει να βλέπουμε τα πάντα από τη θετική τους πλευρά, ανάλαφρα και ανέμελα, με τα αστεία και τα γέλια να δημιουργούν μια ευχάριστη, διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Θα μιλήσουμε, θα συναντηθούμε με αρκετούς ανθρώπους, θα κάνουμε ψώνια ή τις βόλτες μας και θα ξεχάσουμε κάθε καημό και πρόβλημα. Φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, πληροφορίες που μας χρειάζονταν, γνωριμίες, προσβάσεις και διασυνδέσεις που μπορεί να μας βοηθήσουν επαγγελματικά ενώ δεν αποκλείεται και να προχωρήσουμε σε μια συμφωνία, να μας γίνει μια πρόταση που δείχνει συμφέρουσα ή να κάνουμε μια αγορά που θα αποδειχθεί αρκετά καλή. Ωστόσο, επειδή επικρατεί και μια υπερβολή, ενθουσιασμός ή επιπολαιότητα, είναι σκόπιμο να κρατήσουμε και μια επιφύλαξη και να μη δώσουμε μεγάλη σημασία σε υποσχέσεις, κομπλιμέντα και σχόλια για την εμφάνισή μας ή όμορφα μηνύματα γιατί πολλά από αυτά είναι πιθανό να μεγαλοποιούνται, να εκφράζουν το συναίσθημα της στιγμής και σύντομα θα ξεχαστούν ή δε θα πραγματοποιηθούν.

ΚΡΙΟΣ

Οι επιτυχίες σας είναι αρκετές, εσείς κολακεύεστε από το ενδιαφέρον που λαμβάνετε, αλλά αν δεν κάνετε κάποια κίνηση να σιγουρέψετε μια κατάσταση, δε θα υπάρξει αλλαγή. Σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε όσα νιώθετε, να λειτουργήσετε λίγο πιο χαλαρά, να απολαύσετε μοναδικές στιγμές, ακόμα και να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο για σας, αν δεν το έχετε, οπότε μη χάνετε χρόνο. Οικονομικά ευνοείστε και ίσως παρουσιαστεί μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σας, όμως θα χρειαστεί να έχετε τον έλεγχο και να μην εξανεμίσετε τα χρήματά σας σε αχρείαστες αγορές ή άλλα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση είναι πολύ πιθανό να σας παρουσιάζεται ιδανική ή το πρόσωπο που επιδιώκει συνεργασία μαζί σας να μην είναι και τόσο αξιόπιστο. Παρ’ όλα αυτά μην την αρνηθείτε, αν πρώτα δεν την ερευνήσετε. Ενδέχεται, μάλιστα, να βρεθεί μια λύση που θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε άμεσα ένα ζήτημα που σας απασχόλησε. Επιπλέον, ίσως κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας, σας δωρίσουν κάτι ή αποκτήσετε ένα αντικείμενο που θέλατε. Ερωτικά, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία είτε με τον άνθρωπό σας είτε με ένα άτομο που θα γνωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αισιόδοξοι και πιστεύετε ότι τα δύσκολα σιγά-σιγά περνούν και μόνο καλά θα είναι τα πράγματα από δω και πέρα, τόσο στα εργασιακά, όσο και τα προσωπικά σας. Ωστόσο, κάποιες αποκαλύψεις που θα σας γίνουν θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα, καθώς υπάρχουν ορισμένα άτομα που σας ανταγωνίζονται και λένε διάφορα πίσω από την πλάτη σας που δεν ισχύουν. Ερωτικά, μια περιπέτεια μπορεί να σας αναζωογονήσει, όμως μην περιμένετε να προκύψει κάτι σοβαρότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανεμελιά και η χαλαρότητα, σε σημείο επιπολαιότητας θα σας επηρεάσουν και μάλιστα ίσως παρασυρθείτε και διεκδικήσετε κάτι παραπάνω ή ξεφύγετε από τα οικονομικά όριά σας με κάποιες αγορές ή άλλα έξοδα που θα κάνετε, που μεν θα σας κάνουν να νοιώσετε μια χαρά, είναι πιθανό όμως αργότερα να το μετανιώσετε, όταν δείτε τα χρήματά σας να μειώνονται. Ερωτικά, διανύετε μια περίοδο αρκετών φλερτ και προτάσεων, αλλά, αν και προς το παρόν κάτι ουσιαστικό δεν έχει προκύψει, σας κρατούν σε φόρμα και με ανεβασμένο ηθικό. Σύντομα όμως θα δείτε φως!

ΛΕΩΝ

Θετικές φαίνονται κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας που θα σας ανεβάσουν κατά πολύ τη διάθεση, όμως αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη δέσμευση, μη μεγαλοπιάνεστε και κάνετε σχέδια. Θα έχετε πάντως μια σημαντική επαφή που θα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεση συνεργασία. Από την άλλη, μην υπόσχεστε να ικανοποιήσετε κάποιες απαιτήσεις της οικογένειάς σας γιατί πιθανόν να μην τα καταφέρετε. Ερωτικά, είναι εύκολο να κερδίσετε την προσοχή, κάτι που αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας. Αν χρησιμοποιήσετε σωστά τα πλεονεκτήματά σας, θα έχετε μια επιτυχία, αλλιώς, από την πολύ σιγουριά, μπορεί να εκτεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αισιόδοξοι γιατί βλέπετε ότι σταδιακά όλα στρώνουν στα προσωπικά σας και σας ενισχύεται η ελπίδα ότι σύντομα θα συμβούν κι άλλα ωραία σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Ερωτικά, όλα είναι με το μέρος σας. Αν κάνετε σωστή διάκριση σε πρόσωπα και καταστάσεις και δεν παρασυρθείτε από όμορφα λόγια κι υποσχέσεις, πολλά καλά μπορεί να προκύψουν. Μια είδηση που θα λάβετε, ενδεχομένως από το εξωτερικό ή μια άλλη πόλη από αυτή που ζείτε θα ενισχύσει την πεποίθησή σας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κινήσεις στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε εξωστρεφείς και ευδιάθετοι, ενώ δεν αποκλείεται, εκτός από φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία θα περάσετε όμορφα, να έρθετε σε επαφή και με άτομα που θα σας γνωρίσουν σε σημαντικούς ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική ή κοινωνική σας ανέλιξη ή να σας βάλουν σε μια ομάδα ή έναν συγκεκριμένο κύκλο. Επίσης, είναι πιθανό να σας γίνει μια αξιόλογη πρόταση, να προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ερωτικά, ίσως επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις, όμως όσο εύκολο είναι να γίνει κάτι, άλλο τόσο είναι να ξεθυμάνει σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, οπότε έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις. Ωστόσο και παρά την εύνοια που έχετε, δεν πρέπει να χαλαρώνετε την προσοχή σας, αφού μια επιπόλαιη κίνηση ή ένα άνοιγμα μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένους. Εκμεταλλευτείτε τις βοήθειες που λαμβάνετε ή τα καλά μιας συνεργασίας, ακόμα κι αν δεν έχει κλειστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ερωτικά πάντως, συνεχίζεται το σερί σας, σας γίνονται προτάσεις, το σεξαπίλ σας είναι έντονο, ελκύετε και τίποτα πλέον δε φαίνεται ικανό να ανακόψει την ανοδική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα παρουσιάσετε τον καλύτερο εαυτό σας, εξασφαλίζοντας την αποδοχή του περίγυρού σας και έτσι θα σας πλησιάσουν και καινούργιοι άνθρωποι που θα θέλουν να σας γνωρίσουν περισσότερο. Με το χιούμορ και την επικοινωνιακή σας άνεση θα κερδίσετε τα θετικά σχόλια κι ίσως κάνετε τις προσεγγίσεις σας και σε επαγγελματικό επίπεδο. Συζητήσεις αλλά και μια συνάντηση είναι πολύ πιθανή, όπως επίσης και μια είδηση που αφορά σε υπόθεσή σας. Ερωτικά, ευνοείστε στο να έρθετε αρκετά κοντά με ένα πρόσωπο και να ξεκινήσετε να μιλάτε ή να έχετε τα τυχερά σας σε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πράγματα, τουλάχιστον στον ερωτικό σας τομέα, φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς ασκείτε έντονη έλξη και σας παρουσιάζονται ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να αποκτήσετε όσα ποθείτε. Πιθανόν τώρα να μην πάρετε κάτι περισσότερο από μια γνωριμία πέρα από κομπλιμέντα ή υποσχέσεις, αλλά υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές για το άμεσο μέλλον. Ακόμα, μια οικονομική πρόταση ή προσφορά δείχνει συμφέρουσα γι’ αυτό μπορεί να πείτε το «ναι», ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε πιο σίγουροι και να κυνηγήσετε περισσότερο την τύχη σας ή να ψάξετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο τα πράγματα στη σχέση σας έχουν ξαναβρεί την ισορροπία τους, έστω και αν είναι εύθραυστη, οπότε κι εσείς είστε πιο χαλαροί και μπορείτε να ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας που λόγω εποχής ή διάθεσης είχατε βάλει λίγο στην άκρη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας δοθεί η δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, με πρόσωπα που έχουν αρκετές προσβάσεις ή μια ισχυρή θέση, ώστε να προωθήσετε την καριέρα σας. Όμως, φροντίστε να «δέσετε» όσα ειπωθούν. Ερωτικά, είστε πολύ κοντά σε μια καινούργια γνωριμία, αλλά όσο πιο... χαμηλές προσδοκίες έχετε, τόσο περισσότερο προφυλάσσεστε από πιθανή απογοήτευση.

ΙΧΘΥΣ

Το κλίμα στην εργασία σας είναι ανάλαφρο κι ενδεχομένως να πάρετε τα εύσημα για το συναδελφικό ή επαγγελματικό σας πνεύμα ή να συζητηθεί ακόμα και μια μικρή άνοδος σας. Όμως μη χαλαρώνετε και πιέστε με τον τρόπο σας για να μη μείνουν μόνο στα λόγια οι υποσχέσεις που θα σας δοθούν, αλλά να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις στο άμεσο χρονικό διάστημα, αλλιώς θα μείνετε με τη... χαρά. Ερωτικά, η επαφή σας με ένα άτομο είναι όλο και πιο συχνή, κάτι που σας δίνει το δικαίωμα να ελπίζετε σε κάτι περισσότερο.

Αγαπημένο