ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου Ζώδια σήμερα

Μια όμορφη Τρίτη προβλέπεται η σημερινή και από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα, οπότε θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικά ανοίγματα, ευκαιρίες για επέκταση, αύξηση κερδών ή των προσωπικών μας εσόδων, επίτευξη στόχων και αυξημένη δημοτικότητα, πραγματοποίηση πλάνων αλλά και καλοπέραση, βοήθειες από το πουθενά και κυρίως αισιόδοξο πνεύμα θα είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Μπορεί να προβούμε σε διάφορες αγορές ή να ξοδέψουμε χρήματα για τον καλλωπισμό σας ή για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη. Και στα ερωτικά η εύνοια θα είναι μάλλον σκανδαλιστική σε κάποιες περιπτώσεις. Καινούργιες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες, με καλές προδιαγραφές για μελλοντική αποκατάσταση, θετική τροπή ή ευτυχή κατάληξη σε μια υπάρχουσα σχέση. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρα μας και να δραστηριοποιηθούμε για να αποκομίσουμε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

ΚΡΙΟΣ

Αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν αφήσετε να σας καταλάβει ο ενθουσιασμός ή η ανυπομονησία γιατί δε γίνονται τα πράγματα με την ταχύτητα που θέλετε εσείς, οι εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ή καθαρά εργασιακό σας θέμα θα είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Γι’ αυτό κάντε αυτά που είναι απαραίτητα και μην βιαστείτε να αποδεχτείτε προτάσεις που ενδεχομένως να σας προσφέρουν προσωρινό κέρδος και όχι διαρκείας. Από την άλλη μπορεί να εκπληρωθούν κάποια όνειρα ή επιθυμίες σας, που αφορούν στα ερωτικά σας γιατί θα βρεθείτε στον σωστό τόπο, την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε από τους πιο ευνοημένους της σημερινής μέρας, καθώς μπορεί, μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να σας έρθει μια βοήθεια που δεν περιμένατε ή ένας άνθρωπος που θα γνωρίσετε να τακτοποιήσει μια υπόθεσή σας που σας είχε παιδέψει. Από την άλλη όμως, ίσως χάσετε την υπομονή σας γιατί θα βρείτε τις απαιτήσεις του συντρόφου σας ή ενός συνεργάτη σας υπερβολικές. Αν είστε μόνοι, όλα φαίνονται να λειτουργούν υπέρ σας και αν δεν μείνετε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια αλλά πιέσετε ένα πρόσωπο για συγκεκριμένες δεσμεύεις, τότε η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στα εργασιακά σας, ενώ ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζατε με το σπίτι την οικογένειά σας θα διευθετηθεί και έτσι θα ηρεμήσετε. Δεν αποκλείεται επίσης να σας γίνει μια πρόταση ή να προχωρήσετε σε μια συμφωνία που θα σας αποφέρει κάποια επιπλέον χρήματα που έχετε ανάγκη για να καλύψετε συγκεκριμένες σας υποχρεώσεις. Ερωτικά, αν αποσκοπείτε στο να περάσετε καλά, χωρίς δεσμεύσεις ή περιορισμούς και δε νοιάζεστε για το αύριο, τότε οι προοπτικές είναι θετικές. Αν ωστόσο θέλετε κάτι περισσότερο μάλλον θα συναντήσετε επιπολαιότητα από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οφείλετε να χρησιμοποιήσετε όσα στοιχεία και πληροφορίες έχετε στη διάθεσή σας για να κρίνετε και να αποφασίσετε, αν και κατά πόσο αξίζει να προχωρήσετε σε μια συνεργασία ή να αποδεχτείτε μια πρόταση που θα σας γίνει κι αν δεν τα έχετε, τότε να ψάξετε να τα βρείτε. Να ξέρετε, επίσης, ότι για να αποκτήσετε κάτι ενδεχομένως να χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι άλλο. Αν ο στόχος σας είναι ερωτικός συγκεντρώνετε πολλές περισσότερες πιθανότητες για να το κατακτήσετε, αρκεί βέβαια να κάνετε το βήμα σας . Μια γνωριμία πάντως θα είναι τόσο καλή που θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Ούριος άνεμος φυσά για σας όσον αφορά στα οικονομικά θέματα, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις, αφήνοντας εντυπωσιασμούς και υπερβολικές συμπεριφορές στην άκρη, ώστε να εξασφαλίσετε τα περισσότερα που μπορείτε. Από την άλλη, θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως βρείτε και λύση για ένα ακίνητο, όμως αποφύγετε μια αγορά για το σπίτι αν είναι μεγάλη ή ακριβή γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ερωτικά, ένα φλερτ από άτομο που κινείται στο περιβάλλον σας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα και, μέσα στο κλίμα χαλαρότητας που επικρατεί, θα ανταποκριθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας ευνοεί σε αρκετούς τομείς και θα την χαρείτε, μάλιστα σας δίνεται η δυνατότητα να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό, να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να έχετε θετική ανταπόκριση από αρκετά άτομα. Επιπλέον, ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις για μια γραφειοκρατική σας υπόθεση, όπως επίσης και οι ειδήσεις που θα λάβετε και αφορούν σε εσάς ή σε ένα δικό σας πρόσωπο. Ακόμα, μια επαγγελματική πρόταση θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ερωτικά, ένα άτομο που θα γνωρίσετε, συγκεντρώνει αρκετά από τα προσόντα που ψάχνατε καιρό, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να πειραχτείτε από μια συμπεριφορά ενός ανθρώπου της οικογένειάς σας που ίσως τη θεωρήσετε και άδικη, μάλλον όμως θα την πάρετε πιο... βαριά απ’ ό,τι είναι. Δεν αποκλείεται δε να «ανοίξετε πληγές» με μια αλλαγή ή τεχνική εργασία στο σπίτι που μπορεί να επιφέρει κι άλλες, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε το κόστος και να ξεμπερδεύετε οριστικά. Ίσως μάλιστα πάρετε και χρήματα που δεν περιμένατε. Από την άλλη, η εύνοια στα ερωτικά σας είναι μεγάλη, οπότε είναι πιθανό να βιώσετε μια όμορφη εμπειρία ή να σας γίνει μια εξομολόγηση που θα σας συγκινήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την τύχη να σας ξαναχτυπά την πόρτα είναι λογικό να είστε χαρούμενοι, αφού όποια επιθυμία ή στόχος σας μπορεί να πραγματοποιηθεί, σε προσωπικό, επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο και χωρίς να κοπιάσετε ή να πιέσετε ιδιαίτερα. Οι ευκαιρίες για να επεκταθείτε, να μπείτε σε έναν κύκλο, να αποκτήσετε χρήσιμες προσβάσεις, επαφές και συνεργασίες, αλλά και να επιχειρήσετε κάτι δικό σας με την αμέριστη στήριξη ενός ισχυρού ατόμου είναι πολλές. Ερωτικά, θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα είναι αντάξιος των προσδοκιών σας, κάνοντας την καρδιά σας να χτυπήσει έντονα και μάλιστα το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι, καθώς μια προσπάθεια ή επαγγελματική σας πρωτοβουλία θα στεφθεί με επιτυχία και νιώσετε ότι οι κόποι σας απέδωσαν καρπούς. Ωστόσο, δεν πρέπει να σταματήσετε να δουλεύετε και να το ρίξετε στο σορολόπ, για να εδραιώσετε μια κατάσταση και να μην ξαναπέσετε από την κορυφή. Πάντως, είναι καλός λόγος για να το γιορτάσετε παρέα με τα δικά σας άτομα. Ερωτικά, έχετε αρκετές προτάσεις και εξαρτάται καθαρά από σας και τη φάση που βρίσκεστε το πώς θα κινηθείτε. Πιθανόν το ζητούμενό σας να είναι να περνάτε καλά αλλά έχετε ευκαιρίες και για περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν πιστεύετε ιδιαίτερα στην τύχη, αλλά τη σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια, ωστόσο, σήμερα κατά κάποιο τρόπο θα διαπιστώσετε ότι έχετε εύνοια και σε ερωτικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάθε πρωτοβουλία ή ενέργειά σας θα βγει, ενώ θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν πρώτα απ’ όλα το συμφέρον σας. Λογικό είναι να κάνετε πιο μεγάλα σχέδια, αφού με την οργάνωση, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά σας μπορείτε να τα υποστηρίξετε. Μια γνωριμία ίσως αλλάξει προς το θετικό την ερωτική σας κατάσταση και μάλιστα να νιώσετε ότι βρήκατε επιτέλους τον άνθρωπό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία για να επεκταθείτε, να γνωριστείτε με καινούργιους ανθρώπους και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και μια πρόταση, που όμως χρειάζεται προσοχή για να μην αναλάβετε κάτι που είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε ή γιατί τα ανταλλάγματα που θα σας ζητηθούν είναι υψηλά. Μια ανακάλυψη ή αποκάλυψη μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε και σε οικονομικό επίπεδο ή θα πάρετε μια κρυφή βοήθεια. Ένας έρωτας πιθανόν να σας συναρπάσει, ίσως όμως στη συνέχεια το συγκεκριμένο άτομο να ζητήσει πράγματα που δεν σας είναι εύκολο να δώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Θα βάλετε στην άκρη άγχη και προβλήματα και θα φροντίσετε να βρεθείτε με φίλους, συγγενείς ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Θα αστειευτείτε, θα γελάσετε, θα μάθετε ειδήσεις και κουτσομπολιά και θα περάσετε ένα όμορφο βράδυ, ενώ το κέφι του ανθρώπου σας θα είναι μεταδοτικό, κάνοντάς σας να ξεχάσετε διάφορα ζητήματα της σχέσης σας. Αν είστε μόνοι, θα ελκύσετε ένα πρόσωπο, οπότε δεν αποκλείεται και μια ερωτική επιτυχία που θα σας ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Καλό θα ήταν όμως να σκέφτεστε πώς θα απολαύσετε το τώρα κι όχι να κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το αύριο.

Αγαπημένο