ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου - Ο έρωτας χάνει τη λάμψη του από λάθος σκέψεις και ανασφάλειες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου - Ο έρωτας χάνει τη λάμψη του από λάθος σκέψεις και ανασφάλειες istock

Με τη Σελήνη να συνεχίζει να κινείται στο εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού, η Τρίτη είναι μια ημέρα που από τη μια αισθανόμαστε ανασφαλείς και αναζητούμε την επιβεβαίωση στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους και από την άλλη δεν ακούμε τίποτε από ότι μας λένε οι γύρω μας αφού θεωρούμε πως μόνο εμείς έχουμε δίκιο! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού ( Λέοντες-Σκορπιοί-Ταύροι-Υδροχόοι) που θα πρέπει να περιορίσουν όσο γίνεται την επαναστατική τους διάθεση.

Με το πέρασμα του Δία στον Κριό ξεκινά μια περίοδος μεγαλύτερης εξωστρέφειας και ενθουσιασμού, που μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχίες και πραγματοποίηση των στόχων μας αρκεί να μην χάσουμε την αίσθηση του μέτρου, κάνουμε υπερβολές και στο τέλος δεν καταφέρουμε τίποτε. Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά από τη νέα θέση του Δία είναι κυρίως οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

Κριός

Σήμερα θα  σας απασχολήσει έντονα το θέμα των αξιών που έχει ο κάθε άνθρωπος και πως αυτό επηρεάζει όλες τις ενέργειες του, με αφορμή την συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου μόλις αισθανθεί ότι θίγονται τα συμφέροντα του. Επαγγελματικά, περιορίστε λίγο τη βιασύνη και τον αυθορμητισμό σας που άθελα σας μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Συναισθηματικά, οι κοινωνικές εκδηλώσεις κρύβουν ερωτικές ευκαιρίες, έχετε τα μάτια σας ανοικτά!

 Ταύροι

Αν αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να κάνετε ώστε να είστε εξασφαλισμένοι οικονομικά στο μέλλον (επενδύσεις, αποταμιευτικά προγράμματα) πάρτε τη συμβουλή ενός έμπειρου προσώπου. Επαγγελματικά, μην χάνετε χρόνο με σκέψεις για τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν , όσο και αν μπλόκαραν την εξέλιξη σας. Ασχοληθείτε με τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα ώστε να συναντηθείτε με την επιτυχία. Συναισθηματικά, ο εγωισμός του συντρόφου σας δεν σας αφήνει να κάνετε μια φυσιολογική συζήτηση μαζί του.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να προσφέρετε τη βοήθεια σας σε ένα πρόσωπο από τον ευρύτερο περιβάλλον σας και αυτό θα σας καθυστερήσει από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχετε για σήμερα. Επαγγελματικά, αποφεύγετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με τους συναδέλφους σας κυρίως γιατί πιστεύετε πως δεν μπορούν να τις αντιληφθούν. Συναισθηματικά, δεν είναι τόσο δύσκολο να μιλήσετε στον σύντροφο σας για όσα σας πιέζουν και να τον διαβεβαιώσετε ότι δεν ευθύνεται για την ένταση που έχετε. 

Καρκίνος

Είστε αυτοί που οι άλλοι έρχονται κοντά σας για να σας εξομολογηθούν τα προβλήματα τους και να πάρουν τη συμβουλή σας. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα παρά την προσπάθεια σας να το αποφύγετε. Επαγγελματικά, οι ιδέες που έχετε πάνω στη δουλειά σας θα ακουστούν από τους ανωτέρους σας αν και προς το παρόν δεν θα μπουν σε εφαρμογή. Συναισθηματικά αποφύγετε τις υπερβολές στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας γιατί θα φέρετε σε δύσκολη θέση το ταίρι σας. 

Λέων

Είστε πάντα κοντά στα πρόσωπα της ευρύτερης οικογένειάς σας, πρόθυμοι να τους βοηθήσετε και αυτό θα κάνετε και σήμερα, έστω και αν χρειαστεί να αλλάξετε το δικό σας πρόγραμμα. Επαγγελματικά, σε λίγο καιρό θα μπορείτε να υλοποιήσετε τα πλάνα σας με πολύ μεγαλύτερη άνεση, συνεχίστε λοιπόν ως τότε να κάνετε τη δουλειά σας με τον ίδιο τρόπο. Συναισθηματικά, μπορεί ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να  μην σας δείχνει το ενδιαφέρον του με τον ενθουσιασμό που θα θέλατε αλλά σίγουρα υπάρχει!

Παρθένος

Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στο πρόγραμμα της ημέρας μπορεί αρχικά να σας αγχώσουν αλλά κάπου θα σας κάνουν και να ξεφύγετε από τις συνεχείς υποχρεώσεις και να απολαύσετε λίγες στιγμές χαλαρότητας. Στην προσωπική σας ζωή, η επιθυμία να έχετε χρόνο και για τον εαυτό σας θα σας οδηγήσει σε μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές της καθημερινής σας συμπεριφοράς. Επαγγελματικά, ένα σχέδιο για το οποίο προσπαθούσατε καιρό μπλοκάρει ξαφνικά και απογοητεύεστε.   

Ζυγός

Θα χρειαστεί να προσφέρετε την οικονομική σας στήριξη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και αυτό θα αλλάξει τα σχέδια που είχατε για σήμερα. Αν είστε γονείς, θα ξαφνιαστείτε από μια πληροφορία που αφορά το παιδί σας. Επαγγελματικά, προετοιμάζονται αλλαγές  που θα τις δείτε να ξεδιπλώνονται σταδιακά και θα ευνοήσουν την εξέλιξη σας. Συναισθηματικά, οι διαφωνίες για τα οικονομικά επηρεάζουν τη σχέση σας.

Σκορπιός

Η προσπάθεια σας να τακτοποιήσετε κάποια γραφειοκρατικά θέματα θα συναντήσει  πρακτικά εμπόδια. Επαγγελματικά, βασιστείτε στο ισχυρό σας ένστικτο που σας προειδοποιεί για τις παρασκηνιακές ενέργειες ενός συναδέλφου και μην συζητάτε με κανέναν τις κινήσεις σας. Αισθηματικά, η ένταση που  νιώθετε δεν περνά απαρατήρητη από τον σύντροφό σας  αν και δεν θα καταφέρει να σας ηρεμήσει. 

Τοξότης

Μια μικρή αναποδιά, ένα πρόβλημα εντελώς ασήμαντο θα σας χαλάσει τη διάθεση και θα είστε κάπως μελαγχολικοί σήμερα. Αν θέλετε να διαπραγματευτείτε μια οικονομική συμφωνία, φροντίστε να προετοιμαστείτε πολύ καλά και να έχετε εξετάσει όλα τα δεδομένα πριν κάνετε την συνάντηση, ώστε να μην καταρριφθούν τα επιχειρήματα σας. Αν και τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται ακόμη και με έκτακτες ενισχύσεις που γίνονται από πρόσωπα της οικογένειάς σας , οι δαπάνες και τα έξοδα σας παραμένουν στα ύψη!

Αιγόκερως

Όσο προχωρούμε προς τις γιορτινές μέρες τόσο ασχολείστε με την εμφάνιση σας και προχωράτε σε αλλαγές που σας ανανεώνουν. Τα χρήματα που ξοδεύετε για αυτές τις αλλαγές ίσως είναι περισσότερα από όσα αρχικά είχατε υπολογίσει αλλά δεν τα κάνετε και κάθε μέρα, χαλαρώστε! Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε για λόγους δουλειάς ή να πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας γιατί δεν σας φτάνει ο χρόνος. Στην προσωπική σας ζωή οι απαιτήσεις σας είναι πολλές και ο σύντροφος σας απρόθυμος να τις ικανοποιήσει...

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να στηρίξετε ψυχολογικά ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον και θα το κάνετε με υποδειγματικό τρόπο.  Επαγγελματικά, δεν είναι καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες. Ένας συνάδελφος προσπαθεί να σας υπονομεύσει, έχετε το νου σας. .Συναισθηματικά, η διάθεση του συντρόφου σας να σας αντιμετωπίζει σαν παιδί εναντιώνεται στη δική σας θέληση να κινείστε ανεξάρτητα, σαν ενήλικος άνθρωπος...

Ιχθύες

 Αποστασιοποιημένοι είστε σήμερα από τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και ψάχνετε (μάταια) τρόπο να ξεφύγετε από όλα αυτά. Επαγγελματικά, οι ιδέες ενός νεότερου συναδέλφου σας βάζουν σε σκέψεις για τους στόχους και τα σχέδιά σας και κατά πόσο είναι πραγματοποιήσιμα. Στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να δείτε μια φιλική σας σχέση να αλλάζει μορφή ή αντίθετα, οι δεσμευμένοι να αντιμετωπίζουν τον σύντροφο τους περισσότερο με φιλική διάθεση παρά ερωτική...

Αγαπημένο