ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 16 Αυγούστου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 16 Αυγούστου Ζώδια_Σήμερα

Η Τρίτη μας προτρέπει κάνουμε κοινωνικά ανοίγματα, να γνωριστούμε με καινούργιους ανθρώπους, που, είτε μας μοιάζουν σε νοοτροπία και απόψεις είτε είναι διαφορετικοί από εμάς, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βρούμε έναν κοινό τόπο δράσης. Το μήνυμα που λαμβάνουμε είναι σαφές: μαζί με άλλους μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, αρκεί να βάλουμε στην άκρη το Εγώ μας. Μας καλεί να είμαστε διαλλακτικοί, συμβιβαστικοί, να αποφύγουμε μεν τις εντάσεις και τις κόντρες, αλλά να υπερασπίσουμε και τα δικαιώματά μας, με όμορφο τρόπο, όχι να κάτσουμε πίσω, προκειμένου να διατηρήσουμε το αρμονικό κλίμα. Από την άλλη, ο ερωτισμός είναι διάχυτος, ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο, μια κίνηση όλο χάρη, θα τραβήξουν την προσοχή μας και θα κάνουν την καρδιά σας να σκιρτήσει. Επαγγελματικά, είμαστε συνεργάσιμοι και συζητήσιμοι γιατί πρωτίστως μας ενδιαφέρει να τηρήσουμε τις υπάρχουσες ισορροπίες και να γεφυρώσουμε χάσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σας θα σας απασχολήσει αρκετά και κυρίως η βελτίωση ή η ανανέωση του ενδιαφέροντος, ενδεχομένως γιατί τα αισθήματά σας έχουν αναζωπυρωθεί και θέλετε να «ξυπνήσετε» ερωτικά και τον άνθρωπό σας ή επειδή νιώθετε την ανάγκη της συντροφικότητας πιο έντονη. Επαγγελματικά, επιμένετε στην αυτονομία σας κι η μόνη περίπτωση να συνεργαστείτε είναι αν διαπιστώσετε ότι δε θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα στόχο σας. Από την άλλη, ένα πρόσωπο έχει αρχίσει να καταλαμβάνει χώρο στην καρδιά σας και το μυαλό σας και έχει τις προδιαγραφές να σας κατακτήσει εξ ολοκλήρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα θα κυλήσει όμορφα, κυρίως όσον αφορά στη δουλειά σας και ενδεχομένως να σας δοθεί η δυνατότητα να λύσετε και τις όποιες διαφορές σας με ένα συνάδελφό σας, εφ’ όσον συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα και βρίσκεστε κι οι δυο στην ίδια θέση, αν βέβαια υπάρχει καλή πρόθεση κι από την πλευρά του. Ερωτικά, είστε αναποφάσιστοι και η στάση του άλλου προσώπου δε σας βοηθά να καταλάβετε, αν υπάρχει ενδιαφέρον, οπότε θα παραμείνετε αδρανείς μέχρι νεωτέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μια ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση και παρότι δοκιμάζεστε... επικοινωνιακά, με διάφορες παρεξηγήσεις, αναβολές ή ακυρώσεις, εσείς επιμένετε και βρίσκετε τρόπους να έρθετε σε επαφή με κάποια πρόσωπα που θεωρείτε σημαντικά για την επαγγελματική σας εξέλιξη ή για να μπείτε σε ένα συγκεκριμένο κύκλο. Ερωτικά, μάλλον έχετε περάσει εσείς σε φάση «ήξεις-αφήξεις» είτε γιατί δυσκολεύεστε λόγω άλλων συνθηκών είτε γιατί απλά δε θέλετε να δεσμευτείτε πουθενά και προτιμάτε να συνεχίσετε την αναζήτηση νέων εμπειριών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να πάτε τα πράγματα εκεί που θέλετε στη δουλειά σας, μέσω διπλωματικής οδού κι όχι προβάλλοντας απαιτήσεις, ωστόσο, αντιλαμβάνεστε ότι όσο εσείς είστε έμμεσοι, τόσο οι άλλοι απέναντί σας είναι φλου και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι ζητάτε. Από την άλλη, δε θα πάρετε θέση σε μια οικογενειακή διαμάχη για να μη φανεί ότι διαλέγετε «στρατόπεδο». Ερωτικά, υπάρχει αλλαγή στην ατμόσφαιρα που σας ωθεί να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να οδηγήσετε την προσωπική σας ζωή εκεί που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε αρκετές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με διάφορα πρόσωπα που μπορούν να σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με τα επαγγελματικά σας ή γνώσεις για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Ό,τι μάθετε, προς το παρόν δε θα το χρησιμοποιήσετε, αλλά θα το κρατήσετε σαν καβάτζα σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη. Ερωτικά, βρίσκεστε σε αναβρασμό. Θέλετε, σας θέλουνε, γενικώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον προς το άτομό σας, αλλά ακόμα όλα είναι στον... αέρα, οπότε ούτε εσείς κάνετε κίνηση, ούτε η άλλη πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς είστε εντάξει σε ό, τι έχετε αναλάβει στη δουλειά σας, αλλά απ’ ό,τι θα φανεί, οι άλλοι, όχι. Μπορεί να μη θίξετε καν το θέμα, όμως θα αλλάξετε κι εσείς στάση, αφού κιόλας δεν έχετε προσωπικό όφελος και θα σταματήσετε να αγχώνεστε. Το ίδιο δεν ισχύει όμως και στα ερωτικά σας, γιατί εκεί θέλετε ό,τι δίνετε να παίρνετε τα ανάλογα για να υπάρχει πλήρης ισορροπία. Αν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν... ανταλλάγματα, θα αρχίσετε να ξεκόβετε, όσο κι αν σας αρέσει το συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Το απαράμιλλο στιλ σας και βέβαια η έντονη γοητεία σας φέρνουν πολλά πρόσωπα κοντά σας, αυξάνοντας έτσι και τις ερωτικές επιλογές σας. Από τη στιγμή μάλιστα που πλέον δεν ταλανίζεστε τόσο από διλήμματα και δισταγμούς, σας φαίνεται πιο εύκολο το να καταλήξετε στο τι θέλετε και πώς το θέλετε, για να είστε ευχαριστημένοι στην ερωτική σας ζωή. Επαγγελματικά, είστε ήρεμοι το ίδιο και οι άλλοι στο περιβάλλον σας κι αυτό το αρμονικό κλίμα σας βοηθά να αποδώσετε περισσότερο ή να σκεφτείτε κάποιες ενέργειες που σχεδιάζετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δε θα έχετε εκείνες τις συναισθηματικές εντάσεις που σας πιάνουν ώρες-ώρες και σας αποσυντονίζουν, αντίθετα, θα είστε πιο χαλαροί, ενδεχομένως και πιο αισιόδοξοι, αφού όλα φαίνονται να πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας θέματα. Ερωτικά, ωστόσο, πιθανόν να σας πιάσει μια αμφιβολία και να αναρωτηθείτε, μήπως παραήσασταν αυστηροί ή άδικοι με ένα πρόσωπο. Μάλιστα, ίσως κάνετε μια έμμεση κίνηση επαναπροσέγγισης, όχι τίποτα, αλλά για να είστε απόλυτα σίγουροι, πριν πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στασιμότητα αλλά κι οι διάφορες επιπλοκές που υπάρχουν στα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σας θέματα, έχουν αρχίσει να σας εκνευρίζουν, αλλά αν τώρα κάνετε παρορμητικές κινήσεις, το πιο πιθανό είναι αργότερα να μετανιώσετε. Δε χρειάζεται όμως να μένετε με σταυρωμένα χέρια. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο για να διερευνήσετε προοπτικές ή να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που είχατε αφήσει στη μέση, προσεγγίζοντας ενδεχομένως και τους κατάλληλους ανθρώπους. Ερωτικά, ίσως ανακαλύψετε τι πήγε στραβά με ένα πρόσωπο και δεν είχατε το αποτέλεσμα που θέλατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας επηρεάζουν κατά πολύ την ψυχολογία σας, οπότε όσο δεν υπάρχουν εντάσεις, ανακατωσούρα κι αλλαγές, τόσο πιο χαλαροί είστε κι εσείς, ώστε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας και σε άλλα ζητήματα της ζωής σας. Στα ερωτικά σας ιδιαίτερα, έχετε καταλήξει ότι θέλετε τα πράγματα να έχουν ένα μέτρο, ούτε πολύ πάθος και να χάνετε τον μπούσουλα, ούτε και πλήρη απάθεια και ό,τι γίνει και θα φροντίσετε να το ξεκαθαρίσετε σε ένα πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σας. Όμως δεν μπορείτε όλα να τα ορίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προς το παρόν παραμένετε ψύχραιμοι, παρατηρώντας συμπεριφορές και κινήσεις που γίνονται στα επαγγελματικά σας, αλλά δεν παρεμβαίνετε. Θέλετε να είσαι σίγουροι για το τι θα κάνετε ή πώς θα αντιδράσετε, όταν έρθει η ώρα. Μπορεί όμως να μιλήσετε για την υπάρχουσα κατάσταση σε κάποια δικά σας άτομα για να ακούσετε και τη δική τους άποψη. Ερωτικά, δεν γίνεται να αποκτήσετε εξοικείωση με κάποιο πρόσωπο, αν επικοινωνείτε μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρειάζεται κι η φυσική επαφή, γι’ αυτό πιέστε για μια συνάντηση.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε κάποιες επιφυλάξεις όσον αφορά σε μια επικείμενη συνεργασία ή συμφωνία σας, αλλά η άλλη πλευρά ενδεχομένως να σας καθησυχάσει. Εν τούτοις, μη στέκεστε σε λόγια που πετούν και χάνονται, αλλά να επιμείνετε σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, για να αποφύγετε δυσάρεστε εκπλήξεις στη συνέχεια. Ερωτικά, τίποτα δε φαίνεται ικανό να χαλάσει τη διάθεσή σας. Νιώθετε όμορφα συναισθήματα να σας πλημμυρίζουν, είστε αισιόδοξοι και όλα αυτά βέβαια γιατί η ανταπόκριση που λαμβάνετε είναι μεγάλη και σας δίνει το δικαίωμα να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες.

Αγαπημένο