ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου Ζώδια σήμερα

Η Τρίτη ξεκινά με κάπως πιο βαριά διάθεση, βγάζοντάς μας μια εσωστρέφεια και επιφυλακτικότητα. Προσέχουμε μην εκτεθούμε, μην ξανοιχτούμε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται, ενώ αντίθετα δεν ξεφεύγει τίποτα από την προσοχή μας. Δεν είναι ημέρα χαβαλέ και πλάκας, ούτε και χαλαρών επαφών. Λειτουργούμε μεθοδευμένα και με συγκεκριμένο σκοπό, οπότε το κάθε τι έχει ιδιαίτερη σημασία. Από την άλλη, το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο και δε μας αφήνει να ηρεμήσουμε. Έντονα πάθη, πόθοι και επιθυμίες μας προκαλούν εσωτερική φόρτιση και μας σπρώχνουν να βρούμε τρόπους να τα ικανοποιήσουμε. Είμαστε απόλυτοι, η κτητικότητα μας σιγοψήνει και η αποκλειστικότητα είναι προαπαιτούμενο. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα έρχεται ο Ερμής στο Ζυγό να μας δώσει μία ώθηση να σκεφτόμαστε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους. Μας ωθεί σε μία επικοινωνία πιο συλλογική και γενικά να σκεφτόμαστε με περισσότερη σύνεση, χωρίς αυτό να μας αποτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Είναι η ώρα που θα δούμε πολλά θέματα να λύνονται και μάλιστα με έναν τρόπο που θα γινόμαστε πιο αποδεκτοί από τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Και οικονομικά και ερωτικά φαίνεται ότι από σας εξαρτάται η εξέλιξη και το πόσο αποφασισμένοι είστε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Δεδομένου, δε, ότι το έδαφος είναι στρωμένο, δεν έχετε παρά να απλώσετε το χέρι σας και να πάρετε ό,τι επιθυμείτε, βάζοντας στην άκρη τις ανασφάλειές σας. Από την άλλη, ο Ερμής στον 7ο οίκο σας σηματοδοτεί μια περίοδο όπου καλείστε μέσω συζητήσεων να λύσετε διάφορα θέματα στις σχέσεις σας. Όμως η κάθε σας απόπειρα για υπεκφυγές, δικαιολογίες και διπλωματικές απαντήσεις, θα γίνει αντιληπτή και θα εκληφθεί σαν ανειλικρίνεια και προσπάθεια να αποφύγετε να πάρετε σαφή θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σίγουροι, αποφασιστικοί, πειστικοί, με έντονο προσωπικό μαγνητισμό και κυρίως ξέρετε τι θέλετε στην προσωπική σας ζωή για να νιώσετε ικανοποιημένοι, οπότε το να μην το πάρετε θα είναι απίθανο. Ευκαιρίες έχετε και αν τις συνδυάσετε με το ισχυρό σας ένστικτο αλλά και την ικανότητά σας να εκμεταλλεύεστε τις συγκυρίες, χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη, τότε κτυπήσετε κορυφή. Από την άλλη, ο Ερμής στον 6ο οίκο σας θέτει εργασιακά ζητήματα επί τάπητος και πολλές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε γύρω από αυτά. Ακόμα, θα δώσετε περισσότερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να παρακολουθείτε τα πάντα, χωρίς να μιλάτε, είναι δύσκολο, ιδιαίτερα αν αφορούν στη δουλειά σας και κάποιους ανθρώπους που προσπαθούν να σας χειριστούν ή σας ανταγωνίζονται. Όμως έτσι, μαζεύετε περισσότερα στοιχεία, οπότε, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα είστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε. Ο Ερμής, από την άλλη, μπαίνει στον 5 οίκο των ερώτων σας και των παιδιών σας κι αν έχετε, θα ασχοληθείτε αρκετά μαζί τους, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα αρχίσετε να κάνετε το φλερτ... επιστήμη, αφού θα αναζητάτε την ανανέωση, τη φρεσκάδα και τις συναρπαστικές στιγμές, ενώ με μεγάλη ευκολία θα εκφράζετε τα θέλω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από πλευράς κοινωνικών επαφών, έχετε καταφέρει να τις διευρύνετε και μάλιστα αρκετοί άνθρωποι πίνουν νερό στο όνομά σας, επαινώντας τις ικανότητες αλλά και την αξιοπιστία σας, κάτι που καθιστά αρκετά εύκολο το να επιχειρήσετε, ακόμα και επαγγελματικά ανοίγματα ή τουλάχιστον να ξέρετε ότι ανά πάσα στιγμή έχετε κάπου να απευθυνθείτε. Ο Ερμής στον 4ο οίκο σας, από την άλλη, βάζει στο τραπέζι των συζητήσεων οικογενειακά και θέματα με το σπίτι σας ή ενός ακινήτου και σας ζητά να ξεκαθαρίσετε όσο πιο σύντομα την κατάσταση. Μην ελπίζετε, ωστόσο, ότι θα βρείτε τους πάντες σύμφωνους και θα αποδεχτούν με τη μία τις θέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Επειδή όλα στη ζωή είναι πάρε – δώσε, μην έχετε την εντύπωση ότι κάτι που σας προσφέρεται σήμερα, δε θα απαιτήσει το ανάλογο τίμημα αύριο, ιδιαίτερα αν πρόκειται για τα επαγγελματικά, όπου τίποτα δε χαρίζεται. Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις ή απαιτήσεις, καλύτερα να το πείτε από την αρχή. Ο Ερμής στον 3ο οίκο σας πάντως θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άμεσα τις απόψεις σας, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι θα δυσαρεστήσουν. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σας θα αυξηθούν, το ίδιο κι οι επαφές με συγγενείς σας, ενώ θα κινήσετε και γραφειοκρατικές υποθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να χάνετε που και που την επαφή σας με την πραγματικότητα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι όταν θέλετε, δεν αντιλαμβάνεστε κιόλας τι γίνεται. Πολλά θα υποπέσουν στην αντίληψή σας όσον αφορά στο χαρακτήρα ή τις προθέσεις κάποιων ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε, ενώ κι η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει, ακόμα και για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να καταλήξετε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Ο Ερμής από την άλλη στον 2ο ηλιακό σας οίκο σας καλεί να ξεκινήσετε σύντομα τις... διαδικασίες, ώστε να καλύψετε συναισθηματικές και υλικές σας ανάγκες. Μια συμφωνία ή πρόταση θα έρθει την κατάλληλη στιγμή για να σας ξεσηκώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας έρχεται να σας κινητοποιήσει και να σας ξαναβάλει στο παιχνίδι, ωθώντας σας να τρέξετε πλέον υποθέσεις σας, καθώς τόσο καιρό αδρανούσατε. Αποφάσεις, ενέργειες και ξεκαθαρίσματα είναι απαραίτητα και εσείς πλέον δε θα χασομερήσετε καθόλου. Αντίθετα, θα ξεπετάτε το ένα μετά το άλλο τα θέματά σας, κυρίως προσωπικά και σχέσεων, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις και με μόνο σκεπτικό ότι κάποια πράγματα έπρεπε να τα είχατε κάνει από... χθες και ήδη χάσατε αρκετό χρόνο με τις αμφιβολίες σας. Αυθορμητισμό και αμεσότητα θα έχετε και στις ερωτικές προσεγγίσεις σας, μην αφήνοντας περιθώρια για παρερμηνείες των προθέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα στις σχέσεις σας θα είναι κάπως τεταμένο, αφού θα έρθετε αντιμέτωποι με φαινόμενα ζήλειας από τον άνθρωπό σας ή μια καχυποψία αναίτια από ένα συνεργάτη σας, προκαλώντας τις αντιδράσεις σας. Και εσείς όμως μπορεί να μην εμπιστεύεστε ξαφνικά κανέναν, οπότε προθέσεις και σχέδιά σας θα τα κρατήσετε κρυφά. Ερωτικά το ενδιαφέρον ενός ατόμου προς το πρόσωπό σας θα είναι τόσο έντονο που δε θα σας αφήνει περιθώρια αντίστασης. Από την άλλη ο Ερμής στο 12ο οίκο σας εκτός του ότι σας κάνει να βγάζετε τα εσώψυχά σας στη φόρα, θα φέρει και κάποιες μυστικές συναντήσεις που σχετίζονται με τα εργασιακά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα απορροφήσουν εργασιακά θέματα και μάλιστα ως άλλοι ντετέκτιβ θα βαλθείτε να ανακαλύψετε τι κρύβουν κάποιες συμπεριφορές συναδέλφων σας ή αν παίζεται κάτι πίσω από την πλάτη σας. Ενδεχομένως όμως να είναι η δική σας αίσθηση και τίποτα από αυτά που υποψιάζεστε να μην ισχύει. Από την άλλη, ο Ερμής στον 11ο πλέον οίκο σας θα σας φέρει σε επαφή με πολλά καινούργια πρόσωπα, ίσως και νεαρότερης ηλικίας, τα οποία θα σας κινητοποιήσουν με τον τρόπο τους να κάνετε πράγματα, δεν αποκλείεται όμως κι ένα από αυτά να σας προκαλέσει και ερωτικά σκιρτήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ το ενδιαφέρον σας φαίνεται να μονοπωλούν ερωτικά κυρίως θέματα και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις το μόνο που θέλετε είναι να αποκτήσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα είναι μόνο δικό σας και θα βιώσετε μοναδικές στιγμές ο Ερμής στον 10ο οίκο της καριέρας και των επαγγελματικών σας στρέφει την προσοχή σας εκεί και μάλιστα σταδιακά θα κάνετε ένα διάλειμμα για να ασχοληθείτε αποκλειστικά μαζί τους. Αρκετές συζητήσεις και διαφωνίες θα υπάρξουν ανάμεσα σε σας και σε ανωτέρους σας, αποφάσεις που θα παρθούν απότομα ίσως σας θορυβήσουν ενώ θα σας γίνουν και κάποιες προτάσεις όμως θα χρειαστεί να καταλήξετε σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ μπορεί να βγουν και διάφορα στην επιφάνεια που δε γνωρίζατε, τα οποία θα σας δυσαρεστήσουν. Από την άλλη θα θέλετε να «κρυφτείτε» στο σπίτι σας, να μην έρθετε σε επαφή με κανέναν, καθώς επίσης και να κάνετε κάποιες αλλαγές σε ένα χώρο σας και να ξεφορτωθείτε ό,τι δε θέλετε πια. Από την άλλη, ο Ερμής στον Κριό σας προτρέπει να ξανοιχτείτε, να κυνηγήσετε περισσότερες ευκαιρίες και επαφές και να δικτυωθείτε, ακόμα και με άτομα από το εξωτερικό. Επιπλέον, να μάθετε πράγματα ή να κάνετε ένα ταξίδι ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΣ

Η παρατηρητικότητα και η ικανότητά σας να ερευνάτε και να καταγράφετε τα πάντα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια σαφή άποψη για το χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να αποκτήσουν στενότερες επαφές μαζί σας. Πάντως θα είστε εσωστρεφείς και θα προτιμήσετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, παρά να πείτε τη γνώμη σας. Η είσοδος του Ερμή στον 8ο οίκο σας συγκεντρώνει την προσοχή σας στα σεξουαλικά αλλά και τα οικονομικά σας και ίσως δέχεστε προτάσεις και για τους δύο τομείς που θα σας βάλουν σε πειρασμό. Πιθανόν κάποιες τις αποδεχτείτε χωρίς πολύ σκέψη.

Αγαπημένο