ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 6 Ιουλίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 6 Ιουλίου Ζώδια

Η Τετάρτη μας κάνει πιο εσωστρεφείς, πιο σοβαρούς και μυστηριώδεις και δεν έχουμε διάθεση για πολλά αστεία, γέλια και γλύκες. Περισσότερο μας ενδιαφέρει το εσωτερικό μας κομμάτι, το να ψάξουμε και να βρούμε πλευρές του εαυτού μας, που είναι κρυμμένες και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας που θα γιγαντωθούν. Το ερωτικό στοιχείο είναι κυρίαρχο στην ατμόσφαιρα, τα συναισθήματά μας έντονα και οι επιθυμίες μας πολλές, που, αν τις αφήσουμε, θα πάρουν τον έλεγχο. Θέλουμε να ζήσουμε συγκλονιστικές εμπειρίες, απόλυτους και παθιασμένους έρωτες και δεν είναι εύκολο να ηρεμήσουμε. Από την άλλη, μπορεί να γίνουμε ζηλιάρηδες, απαιτητικοί, δύσπιστοι, ανικανοποίητοι, να προσπαθήσουμε να κοντρολάρουμε τις καταστάσεις και να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Κάπως έτσι θα λειτουργήσουμε και στα επαγγελματικά μας. Όμως έχουμε τακτική, είμαστε αφοσιωμένοι στους στόχους μας, με θέληση, αποφασιστικότητα και πείσμα να πετύχουμε τον σκοπό μας.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι εύκολο να αποκτήσετε ξανά τον αυτοέλεγχό σας, όμως θα το κάνετε, αφού έτσι μόνο μπορείτε να ερευνήσετε περισσότερο κάποιες πτυχές στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα και να πετύχετε τον σκοπό σας. Η θέληση και το πείσμα δε σας λείπει, όμως ό,τι επιχειρήσετε θα πρέπει να το μεθοδεύσετε σωστά για να μην υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας. Από την άλλη, ελκύετε αρκετά και δύσκολα θα κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς, όμως θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε και μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρχει μια υπερβολή όσον αφορά στη σχέση σας κι ενδεχομένως κάποιες κρίσεις ζήλειας του ανθρώπου σας, μάλλον αναίτιες, θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, καθώς θα τις θεωρήσετε άδικες. Και σε μια συνεργασία σας, επίσης, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει δυσπιστία από την άλλη πλευρά που δε δικαιολογείται. Ερωτικά, ευνοείστε και σε συνδυασμό με το πείσμα και την υπομονή που σας διακρίνει, η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Ωστόσο, σε μια κρούση που θα σας γίνει, παρά την αμοιβαία έλξη που θα δημιουργηθεί, φροντίστε να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κατάσταση στη δουλειά σας δε σηκώνει πολλά-πολλά, καθώς διαισθάνεστε μια αλλαγή κλίματος που δε σας επιτρέπει να είστε χαλαροί κι αυθόρμητοι. Μπορεί και να οφείλεται σε συγκεκριμένα γεγονότα που καλό είναι να προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε για να γλιτώσετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Από την άλλη, κάποια μικρή ενόχληση στην υγεία σας θα σας αναγκάσει στο να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας. Ερωτικά, ένα φλερτ δε θα το προχωρήσετε, αν το άτομο σχετίζεται με τον εργασιακό σας χώρο για να αποφύγετε προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε θολωμένοι και το μόνο που σας νοιάζει είναι να γευτείτε δυνατές ερωτικές εμπειρίες που όμοιές τους δεν έχετε ξαναζήσει. Η διαίσθησή σας είναι έντονη, εύνοια υπάρχει και αν τα παίξετε όλα για όλα, μπορεί να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Αρκεί βέβαια να τολμήσετε και να μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να σας καταλάβουν. Ωστόσο, από την αρχή μέχρι το τέλος θα πρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Η επαφή με ανθρώπους που έχουν τα μέσα ή θέσεις-κλειδιά είναι απαραίτητη για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά σας.

ΛΕΩΝ

Οι πολλές απαιτήσεις κάποιων δικών σας προσώπων ή τα έξοδα για να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού σας θα είναι η αιτία του εκνευρισμού σας, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις οφείλετε να αναλάβετε να ηνία και να ξαναπάρετε τον έλεγχο της κατάστασης που έχει ξεφύγει. Ερωτικά, ένας στόχος σας είναι αρκετά υψηλός και μάλλον δύσκολος να τον κατακτήσετε. Όμως αυτό δε φαίνεται να σας φρενάρει. Ίσα-ίσα κολλάτε περισσότερο κι είστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα και κόλπα μπορείτε για να τα καταφέρετε. Αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρατηρητικότητα και η επιμονή σας να ελέγχετε την κάθε λεπτομέρεια σας εμποδίζει να πιαστείτε «κορόιδα», όμως σας κάνει και καχύποπτους εκεί που μπορεί να μη χρειάζεται. Μαζί με τα στοιχεία, χρησιμοποιήστε και το ένστικτό σας για να βγάλετε σωστές κρίσεις και αποφάσεις. Επίσης, θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε με ένα πρόσωπο γιατί νιώθετε ότι μπορείτε να το εμπιστευτείτε. Ερωτικά, το να είστε ειλικρινείς και σαφείς ως προς τις προθέσεις σας από την αρχή, σας γλυτώνει από τον κόπο των ξεκαθαρισμάτων αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να γίνετε πιο επίμονοι και διεκδικητικοί για να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται πρώτα να έχετε καταλήξει στο τι πραγματικά σας είναι απαραίτητο. Αν νιώθετε σίγουροι, τότε δεν έχετε παρά να οργανώσετε ένα σχέδιο δράσης και να το ακολουθήσετε πιστά μέχρι να καταφέρετε το σκοπό σας. Ερωτικά, οι σεξουαλικές σας επιθυμίες είναι έντονες και ίσως σας σπρώξουν σε ενέργειες που δε συνηθίζετε, όμως, μην κάνετε το λάθος να τις μπερδέψετε με τη... σχέση, η οποία, αν είναι, θα έρθει μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη από τη μια, η θέληση κι η αποφασιστικότητά σας από την άλλη κάνουν πολύ εύκολο το έργο σας να πετύχετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι πιθανότητες να τα σαρώσετε όλα είναι μεγάλες, αφού θα βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό και με τον μαγνητισμό που διαθέτετε δύσκολα θα ακούσετε το «όχι». Αν ελέγξετε τα πάθη σας και δεν θεωρήσετε ότι σας ανήκουν όλα, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Μια γνωριμία που θα κάνετε δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε έρωτα σφοδρό, αν πιέσετε τα πράγματα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε κάπως ανήσυχοι και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, ώστε να κάτσετε με τον εαυτό σας και να ψαχτείτε περισσότερο ως προς το τι θέλετε ή πού βαδίζετε. Στη δουλειά σας, παρά το ότι θα δείχνετε απορροφημένοι από ό,τι κάνετε, δε θα σας ξεφεύγει τίποτα για να διαπιστώσετε, μήπως γίνονται ενέργειες ή λέγονται διάφορα πίσω από την πλάτη σας για να μη βρεθείτε προ απροόπτου. Ερωτικά, δε σας πάνε και πολύ τα κρυφά και τα... παράνομα, οπότε κρατηθείτε μακριά, όσο και αν σας τραβούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσον αφορά στο κοινωνικό κομμάτι, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή αλλά και θετικά σχόλια από ανθρώπους που η γνώμη τους μετράει πολύ και ενδεχομένως να μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους σε περίπτωση ανάγκης. Από την άλλη, ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας εκμυστηρευτεί κάτι που θα είναι δύσκολο αλλά θα το κρατήσετε μυστικό. Ερωτικά, μόνο το ένστικτό σας μπορεί να σας πει αν ένα άτομο αξίζει τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Αν συμφωνεί, ανάψτε το πράσινο φως για να προχωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα, ιδίως στον επαγγελματικό χώρο κι αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα και να μη σταθείτε μόνο σε αυτά που θα πάρετε, αλλά και αυτά που θα κληθείτε να δώσετε. Αν, λοιπόν, διαπιστώσετε ότι κάποιες δεσμεύσεις είναι για σας δυσβάστακτες και δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε, μην προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή συνεργασία, με το σκεπτικό ότι θα τις αλλάξετε στην πορεία. Ερωτικά, έχετε αρκετές επιλογές, όμως μάλλον θα κολλήσετε στη μία που σας βάζει δύσκολα γιατί σας εξιτάρει γιατί τη βλέπετε σαν πρόκληση.

ΙΧΘΥΣ

Παρότι δύσκολο για το χαοτικό μυαλό σας, θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε, μόνο και μόνο για να ξενοιάσετε και να μην τρώνε πια το χρόνο σας. Επίσης, κάποιες συζητήσεις θα είναι πολύ βοηθητικές γιατί θα πάρετε επιπλέον πληροφορίες αλλά και θα μάθετε πράγματα για πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν. Ίσως, μάλιστα, σας φέρει σε επαφή με τα συγκεκριμένα άτομα ένας συγγενής σας. Ερωτικά, κάτι που θα ανακαλύψετε θα σας σπρώξει σε συγκεκριμένες κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο σας.

Αγαπημένο