ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου Ζώδια σήμερα

Περίεργη θα είναι η Τετάρτη, αλλά και ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις. Κάποιους ενδεχομένως να τους στενοχωρήσει, κάποιους άλλους θα τους απογειώσει, σε όλους όμως θα δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Από τη μια, σχεδόν από το ξεκίνημά της, διαισθανόμαστε ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Μας βγαίνει μια έντονη δυσπιστία, καχυποψία και επιφυλακτικότητα, ενώ κάθε παρόρμηση πνίγεται. Η απερισκεψία, ο ενθουσιασμός ή η χαλαρότητα δε χωρούν, όπως επίσης αστεία και πλάκες. Θα ερευνήσουμε σε βάθος, θα κάνουμε φύλλο και φτερό το οτιδήποτε, θα ανακαλύψουμε κι ίσως μας αποκαλυφτούν διάφορα και με γεγονότα που θα συμβούν πιθανόν να τελειώσουμε οριστικά με πρόσωπα και καταστάσεις. Όμως, η μέρα είναι και αρκετά ερωτική. Η λίμπιντο θα είναι στο κόκκινο, η έλξη ακαταμάχητη και όλα συμβάλλουν στη δημιουργία φλογερών ειδυλλίων και μεγάλων ερώτων. Όσοι έχουν σχέση, μπορεί να ζήσουν παθιασμένες στιγμές με τον άνθρωπό τους, είτε σεξουαλικές είτε με ζήλιες, ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η κατάσταση στα επαγγελματικά σας μόνο ειδυλλιακή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι πιέσεις και ο ανταγωνισμός είναι συχνά φαινόμενα. Μάλιστα, είναι πιθανό οι υποψίες σας να επιβεβαιωθούν για ένα πρόσωπο και τις κρυφές ενέργειες που κάνει εναντίον σας και θα αναγκαστείτε να το αντιμετωπίσετε. Όμως, ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και αν είναι να κινηθείτε κάντε το υπόγεια και χωρίς να δώσετε στόχο, αφού έχετε καταστρώσετε στρατηγική για την... εξόντωσή του. Ερωτικά, από το μηδέν ενδέχεται να βρεθείτε στην κορυφή και εκεί που διαγράψατε ένα άτομο, ένα άλλο να εμφανιστεί και να σας ελκύσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο στα ερωτικά όσο και τη σχέση σας τα πράγματα πάνε μια χαρά, με σας να μονοπωλείτε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου αλλά και ο άνθρωπός σας να σας δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Αν, μάλιστα, είστε ακόμα μόνοι, μια καινούργια γνωριμία από το περιβάλλον σας υπόσχεται υπέροχες μέρες. Ωστόσο, κρατήστε τις επιφυλάξεις σας για άγνωστα πρόσωπα, ιδιαίτερα μέσα από το διαδίκτυο γιατί δεν είναι αυτό που φαίνονται. Στα επαγγελματικά σας, όμως, θα αναστατωθείτε από τις παρασκηνιακές ενέργειες συναδέλφων και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που θα πέσουν στην αντίληψή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανόν να σας καταλάβει η απαισιοδοξία και να νιώσετε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανάκαμψη ούτε στα οικονομικά, ούτε στα ερωτικά σας, εξ αιτίας ενδεχομένως κάποιων δυσάρεστων περιστατικών. Το θέμα όμως είναι να κάνετε να ερευνήσετε και την αιτία όλων αυτών γιατί σίγουρα τυχαία δεν είναι. Μπορεί να ευθύνεστε κι εσείς με τη στάση ή τους απερίσκεπτους χειρισμούς σας και τώρα να καλείστε να πληρώσετε το τίμημα. Από την άλλη, ένα ειδύλλιο είναι πιθανό να προκύψει που όμως για κάποιους λόγους θα το κρατήσετε κρυφό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο στις σχέσεις σας, όσο και στα επαγγελματικά σας καλείστε να αντιμετωπίσετε δραστικά διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν, τα οποία είτε ήταν γνωστά από παλιά και τα είχατε αφήσει την άκρη είτε καινούργια. Θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να πάρετε αποφάσεις που το πιο πιθανό είναι να μην αρέσουν ούτε και σε εσάς. Ίσως μάλιστα να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση που δεν πάει άλλο. Αν είστε μόνοι, μπορεί να σας γίνει ένα πιεστικό φλερτ από ένα πρόσωπο του κοινωνικού σας περιβάλλοντος που ίσως σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Όσον αφορά στα εργασιακά σας, η αξιοπιστία και οι ικανότητές σας μπορεί να πληγούν από ένα πρόσωπο που σας ανταγωνίζεται ίσως γιατί έχει βάλει «στο μάτι» τη θέση σας, οπότε καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα λόγια και τις κινήσεις σας για να μην του δώσετε επιπλέον αφορμές. Από την άλλη ενδέχεται να μάθετε κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θα σας επηρεάσουν αρκετά. Ερωτικά όμως η κατάσταση είναι πιο ελπιδοφόρα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε μέσω του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος ή εντελώς τυχαία ένα άτομο που θα σας ελκύσει πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να στενοχωρηθείτε με την εξέλιξη μιας ερωτικής ή οικονομικής σας υπόθεσης και να πέσετε ψυχολογικά, ωστόσο, οφείλετε να αντιληφθείτε ότι η λογική και η οργάνωση μόνο δεν αρκούν για να φτάσετε στην επιτυχία, κυρίως όταν πολλά εξαρτώνται από άλλους κι όχι από σας και τις κινήσεις σας. Από την άλλη είναι και μια καλή ευκαιρία να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας, να τελειώσετε με κάποιες καταστάσεις και να προχωρήσετε στη ζωή σας. Ίσως εμφανιστεί στο δρόμο σας ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι αναζητούσατε την ευτυχία σας σε λάθος μέρη.

ΖΥΓΟΣ

Οι δοκιμασίες σας στο οικογενειακό περιβάλλον δεν έχουν τελειωμό και ενδεχομένως τώρα να βιώσετε θέματα και στη σχέση σας. Όμως, όλα αυτά που ζείτε κατά πάσα πιθανότητα έχουν ως σκοπό όχι μόνο να σας κάνουν δυνατότερους, αλλά και να σας αναγκάσουν να αφήσετε την παθητική σας στάση, να αντιδράσετε και να αποκτήσετε περισσότερη πυγμή και αποφασιστικότητα. Αν αρνείστε πεισματικά και δεν πατάτε πόδι, τότε δε θα γλυτώσετε εντάσεις, ρήξεις και προβλήματα. Από την άλλη, ευκαιρίες έχετε, αλλά για να πραγματοποιήσετε τις ερωτικές επιθυμίες σας πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ένστικτό σας είναι ισχυρό οπότε θα αντιληφθείτε -όπως πάντα- ότι κάτι πάει στραβά στη δουλειά σας, κυρίως με έναν συνάδελφό σας, οπότε θα είστε με το... όπλο στο χέρι για να ανταποδώσετε τα πυρά που ενδεχομένως να δεχτείτε. Ακόμα, μπορεί να δυσαρεστηθείτε από την εξέλιξη μιας υπόθεσής σας ή ένα νέο που θα μάθετε. Ερωτικά, θα δώστε ένα τελεσίγραφο, καθώς δεν είστε σε φάση να παίζετε παιχνίδια, ούτε να κυνηγάτε κάποιο πρόσωπο και όχι μόνο θα γίνει αποδεκτό, αλλά θα σας δοθούν και τα ηνία για να οδηγήσετε το άρμα στην κατεύθυνση που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτες και φιλίες θα δοκιμαστούν και καλείστε να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι, να πετάξετε ό,τι δε σας χρειάζεται πια και να κρατήσετε ό,τι είναι πολύτιμο. Θα σας δοθεί μάλιστα μια καλή αιτία για να το κάνετε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα στενοχωρηθείτε αρκετά, ίσως γιατί ενώ όλα έδειχναν ότι το τέλος ήταν κοντά, εσείς ελπίζατε κρυφά κάτι να γίνει και να ανατραπεί προς το θετικό η έκβαση. Δεν αποκλείεται όμως να βρείτε... παρηγοριά σε μια καινούργια αγκαλιά και να γίνει έτσι το πρώτο βήμα για μια καινούργια κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη δυναμική που έχετε αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και τη φόρα που έχετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας και να αποδώσετε «τα του Καίσαρος τω Καίραρι» δε θα διστάσετε να διαγράψετε τελείως ένα άτομο, είτε πρόκειται για κάποιο που ενδιαφερόσασταν ερωτικά είτε για συνεργάτη σας» και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Ενδεχομένως να βάλετε τα όριά σας και στα επαγγελματικά σας και να τελειώσετε πια με μια κατάσταση που μόνιμα σας έφερνε στη θέση του ριγμένου. Πάντως, επειδή ελκύετε πολύ, θα υπάρξει καινούργιο ενδιαφέρον για το πρόσωπό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σας και αφορούν σε μια δουλειά ή δυσάρεστες ειδήσεις σχετικές με ένα πρόσωπο του συγγενικού σας περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Πιθανή είναι και μια ανεπανόρθωτη βλάβη σε είδος του τεχνικού σας εξοπλισμού ή σε μέσο μεταφοράς ή επικοινωνίας σας που θα σας δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα και θα σας αναγκάσει εν τέλει να το αντικαταστήσετε. Όσον αφορά στα ερωτικά σας, μπορεί να σας γεννηθούν έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που κινείται στους ίδιους χώρους με σας, που όμως δεν είναι ελεύθερο.

ΙΧΘΥΣ

Αν μια κατάσταση που αφορά στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας δε «σώζεται», όσο και αν σας πληγώνει, είναι προτιμότερο να της «τραβήξετε την πρίζα» από το να την κρατάτε μισοπεθαμένη, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, γιατί έτσι δεν πρόκειται να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας. Το ίδιο ισχύει και για μια φιλία που βλέπετε ότι είναι μονόπλευρη. Όλα μπορείτε όμως να τα «στήσετε από την αρχή» και με καλύτερες προδιαγραφές. Γι’ αυτό εστιάστε στο μέλλον και όχι στο τώρα, πετάξτε τα παλιά για να κάνετε χώρο να μπουν τα καινούργια.

Αγαπημένο