ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου- Επαγγελματικές υποθέσεις ρυθμίζονται

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου- Επαγγελματικές υποθέσεις ρυθμίζονται Photo/Istock

Η πολύ ευνοϊκή όψη ανάμεσα σε Αφροδίτη και Δία είναι αυτή που δίνει το ρυθμό στη σημερινή ημέρα, δημιουργώντας ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και οικονομικό επίπεδο, με την εύνοια της να μας επηρεάζει όχι μόνο σήμερα, αλλά για 2-ημέρες ακόμη!

Τις ημέρες αυτές μπορούμε να προωθήσουμε τα σχέδια μας, να συνεργαστούμε με καλά αποτελέσματα στο χώρο της δουλειάς μας, να βελτιώσουμε επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί) αλλά και Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι. Η Σελήνη και σήμερα στους Διδύμους σε καλή όψη με τον Κρόνο μας βοηθά να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα . Προσοχή μόνο το μεσημέρι που το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί υπερβολική ευαισθησία την οποία κάποιοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν.

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τους πιο ευνοημένους από την όψη Αφροδίτης-Δία και τώρα είναι η στιγμή να εστιάσετε σε έναν (από τους πολλούς) στόχο σας, να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας και και να κάνετε τις επαφές σας με πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση τους. Η κοινωνική σας ζωή προσφέρει διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές ενώ δεν θα λείψει το φλερτ από ένα πρόσωπο του φιλικού σας κύκλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα οικονομικά να μη φεύγουν στιγμή από το μυαλό σας , η σημερινή ημέρα φέρνει καλές ειδήσεις σε αυτόν τον τομέα, ίσως μέσα από μια επαγγελματική πρόταση, ή την δυνατότητα που σας δίνεται για μια παράλληλη απασχόληση που αυξάνει τα εισοδήματα σας. Σε σχέση με ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί παλαιότερα στον επαγγελματικό σας χώρο και συνέχιζε να σας αγχώνει, από σήμερα είστε σε θέση να το διαχειριστείτε πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επηρεάζεστε άμεσα από την όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, και το πιο σωστό που έχετε να κάνετε ως το μεσημέρι είναι να μην πάρετε καμιά σημαντική απόφαση που μπορεί αργότερα να σας εκθέσει. Από εκεί και μετά ωστόσο τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα, με μετακινήσεις, επαφές με σημαντικούς ανθρώπους, επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και κοινωνική ζωή να ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ώθηση στην καριέρα σας δίνει το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες τόσο να εξελιχθείτε επαγγελματικά όσο και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Το μόνο που μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο είναι η τάση σας να κοιτάτε προς το παρελθόν και όχι προς το μέλλον, αλλά πλέον πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, αν θέλετε να ζείτε πραγματικά καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Η θετική διάθεση και η εξωστρέφεια που είναι από τα πιο σημαντικά γνωρίσματα σας εντείνονται ακόμη περισσότερο με αυτή την όψη Αφροδίτης-Δία με τη τύχη να είναι με το μέρος σας σε ότι επιδιώκετε! Ίσως για λίγο νιώσετε μπλεγμένοι στις απόψεις σας για ένα κοινωνικό ζήτημα ή δεν είστε σίγουροι για την επιτυχία ενός σχεδίου σας αλλά σύντομα η αυτοπεποίθηση σας θα επανέλθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως ζώδιο που δεν αντέχει να υπάρχουν θέματα στη ζωή του που δεν είναι τακτοποιημένα και σε σειρά, είστε μονίμως αγχωμένοι με τα οικονομικά σας αλλά η εύνοια της όψης Αφροδίτης-Δία στοχεύει ακριβώς εκεί: Στο να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά, ίσως λόγω μιας επιτυχούς ρύθμισης των οφειλών σας ή επιστροφή κάποιων χρημάτων ή ακόμη και μέσω μιας κληρονομιάς. Οικονομικές υποθέσεις που σας συνδέουν με τρίτα πρόσωπα (σύντροφο, οικογένεια) ευνοούνται επίσης.

ΖΥΓΟΣ

Διακρίνετε μια ασάφεια και μια ρευστότητα σήμερα στο χώρο της εργασίας σας ή στο πρόγραμμα που έχετε για τη σημερινή ημέρα και αγχώνεστε, όμως σύντομα θα δείτε ότι όλα τακτοποιούνται. Η όψη Αφροδίτης-Δία ευνοεί ιδιαίτερα την προσωπική σας ζωή με αρκετούς από εσάς που βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση να προχωρήσετε σε οριστική δέσμευση. Οι συνεργασίες με πρόσωπα που μοιράζεστε τους ίδιους επαγγελματικούς στόχους ευνοούνται επίσης και τις ημέρες αυτές μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας, αλλά ιδέες που θα σας έρθουν σήμερα γύρω από αυτό καλύτερα να τις επεξεργαστείτε με μεγαλύτερη προσοχή, γιατί μπορεί να μην γίνονται με ρεαλιστικά κριτήρια. Χάρη στην όψη Αφροδίτης-Δία θα μπορέσετε να βελτιώστε τόσο τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας σας όσο και επαγγελματικές σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προβληματίσουν για την ειλικρίνεια ενός προσώπου από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και καλά θα κάνετε να τα κρατήσετε στην άκρη του μυαλού σας. Το μέλλον θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία μόνο θετικά λειτουργεί για εσάς, επεκτείνοντας τους στόχους και τα όνειρα σας. Σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές με εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και τώρα είναι η στιγμή να κάνετε το πρόγραμμα σας πάνω σε αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρακτικά θέματα, υποθέσεις ρουτίνας και υποχρεώσεις είναι ότι θα σας απασχολήσουν τη σημερινή ημέρα και θα προσπαθήσετε να κάνετε όσο πιο πολλά μπορείτε πάνω σε αυτό, καθώς υπάρχει μια ευκολία και μια ροή που διευκολύνει αυτές τις καταστάσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σας βοηθά να ρυθμίσετε υποθέσεις γύρω από το σπίτι και την οικογένεια ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα μια κληρονομική υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο να σχηματίζει πολύ θετική όψη με τον Δία, χρησιμοποιήστε αυτές τις ημέρες για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε χρήσιμες επαφές, να εδραιώσετε γνωριμίες με πρόσωπα που με τις γνώσεις και τις συμβουλές τους μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ανάπτυξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη σήμερα στους Διδύμους τακτοποιείτε πρακτικά θέματα γύρω από το σπίτι ή τον χώρο που εργάζεστε και μάλιστα θα έχετε ορισμένες χρήσιμες ιδέες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σας μέσα σε αυτούς τους χώρους. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σας βοηθά να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και κάπου σας κρατούσαν καθηλωμένους συναισθηματικά, χωρίς να σας αφήνουν να κάνετε πραγματικά το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή.

Αγαπημένο