ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου- Ερωτικές διαφωνίες, επαγγελματικές συμφωνίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου- Ερωτικές διαφωνίες, επαγγελματικές συμφωνίες Photo/Istock

Ο Νοέμβριος, αφού μας αναστάτωσε για τα καλά και μας ταλαιπώρησε αρκετά, μας αφήνει με την υπόσχεση πως μπορούμε να διορθώσουμε κάποιες καταστάσεις, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Είναι το εξάγωνο Άρη-Κρόνου που μας δίνει αυτή τη βεβαιότητα αρκεί οι προσδοκίες μας να είναι ρεαλιστικές και οι κινήσεις μας να γίνονται με λογική και σωστή κρίση. Συναισθηματικά ωστόσο υπάρχει αρκετή ένταση, με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη να προκαλεί διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Με τη Σελήνη να έχει περάσει στους Ιχθύες γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί ενώ δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση στις αδυναμίες των ανθρώπων γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ

Ψυχολογικά, πιέζεστε αρκετά σήμερα και τα βάζετε με τον εαυτό σας γιατί κάποια υπόθεση σας δεν είχε την εξέλιξη που επιδιώκατε. Επαγγελματικά, η υποστήριξη που έχετε από το περιβάλλον σας είναι η δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Συναισθηματικά, η εσωστρέφεια σας προβληματίζει και στεναχωρεί τον σύντροφό σας, αφού σας νιώθει απόμακρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα παράπονα που έχετε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είναι μάλλον δικές σας υπερβολές που μερικές φορές θέλετε οι άλλοι να ασχολούνται μόνο μαζί σας και να παραμερίζουν τις δικές τους ασχολίες. Επαγγελματικά οι κόποι και οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας και είναι σχεδόν βέβαιη η αναβάθμιση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε να κάνετε μια σημαντική εμφάνιση σήμερα, είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις! Αν έχετε θέματα πρακτικά, γραφειοκρατικά ή ακόμη και νομικής φύσεως, σήμερα έχετε την δυνατότητα να τα ρυθμίσετε προς όφελος σας. Συναισθηματικά, οι υπερβολικές σας απαιτήσεις εκνευρίζουν τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα εκνευρίζεστε πολύ εύκολα, καθώς ορισμένα θέματα της καθημερινότητας εξαντλούν τόσο την ενέργεια σας που δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τίποτε άλλο. Ευτυχώς, οι συνάδελφοι σας έχουν κατανόηση και καλύπτουν και τις δικές σας υποχρεώσεις. Συναισθηματικά, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε τα στάνταρ σας.

ΛΕΩΝ

Αν σας απασχολεί ακόμη ένα οικογενειακό ζήτημα, σήμερα έχετε την ευκαιρία να το ρυθμίσετε οριστικά. Επαγγελματικά, αξιολογήστε ποια είναι τα σημαντικά θέματα και ασχοληθείτε μόνο με αυτά. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Συναισθηματικά, έχετε τον τρόπο να κάνετε τον άνθρωπο σας να ακολουθεί τις επιθυμίες σας και έτσι η σχέση σας περνά σε άλλα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον και η προσοχή σας είναι στραμμένα στην οικογένεια σας αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Δεν αποκλείεται, αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, να κάνετε κάποιες αγορές με στόχο να κάνετε το χώρο σας πιο όμορφο και λειτουργικό. Αισθηματικά, νιώθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και κάνετε ότι μπορείτε για να τον βλέπετε χαρούμενο.

ΖΥΓΟΣ

Προκειμένου να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αναλάβετε πρόθυμα δικές τους υποχρεώσεις. Επαγγελματικά, ένα ταλέντο ή μια κλίση σας προς κάτι συγκεκριμένο μπορεί να σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες στον τομέα της εργασίας σας. Στη συναισθηματική σας ζωή ασχοληθείτε με το αν ο σύντροφός σας καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και όχι αν είναι αρεστός στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις σε σχέση με ένα καινούργιο αντικείμενο στην εργασία σας ή για μια αλλαγή επαγγελματική που επιδιώκατε καιρό, οριστικοποιούνται με θετικό για εσάς αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται. Στη συναισθηματική σας ζωή αντιλαμβάνεστε διαφορετικά από τον σύντροφό σας την αξία των χρημάτων και αυτό φέρνει διαφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμη και αν δεν πηγαίνουν όλα τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας εστιάστε στα όσα καλά συμβαίνουν και μην μεμψιμοιρείτε. Επαγγελματικά, η θετική σας διάθεση και η προθυμία σας είναι χαρίσματα που όλοι εκτιμούν, με τις συναδελφικές σας σχέσεις να είναι άψογες. Συναισθηματικά, το να παραδεχθείτε τυχόν λάθη στη συμπεριφορά σας είναι ένδειξη θάρρους και όχι αδυναμίας...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από επίμονες και κοπιαστικές προσπάθειες, ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά τακτοποιείται με έναν τρόπο που σας ικανοποιεί. Επαγγελματικά, οι εξελίξεις που περιμένετε καθυστερούν και αυτό σας αγχώνει. Συναισθηματικά, ενώ δείχνετε από ήσυχοι έως αδιάφοροι για το θέμα, μέσα σας είστε σε αναβρασμό...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε τον δικό σας τρόπο να κάνετε τις καταστάσεις να λειτουργούν και να φέρνετε αποτελέσματα στην εργασία σας και αυτό εκτιμάται από τους ανωτέρους σας. Όχι υπερβολές στα οικονομικά σας και αν έχετε βάρη από το παρελθόν προσπαθείστε να τα ρυθμίσετε. Όλες οι σχέσεις έχουν διακυμάνσεις που δεν χρειάζεται να σας ανησυχούν όσο είναι ζωντανή η επικοινωνία μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι και πεσμένοι ψυχολογικά, έρχεται μια καλή είδηση στα επαγγελματικά σας που αναπτερώνει το ηθικό σας. Μυστικές επαφές και συνομιλίες για μια αλλαγή στη δουλειά σας προχωρούν όπως τις σχεδιάζατε και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και επίσης πολύ γοητευτικούς!

Αγαπημένο