ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου Ζώδια σήμερα

Η Τετάρτη θα μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα ξαναβρούμε τη ζωντάνια μας, τον ενθουσιασμό μας, θα αποκτήσουμε και πάλι τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή μας, θα είμαστε ευδιάθετοι και λογικό, καθώς δεν είναι μόνο η τελευταία μέρα του μήνα αλλά και του χειμώνα. Θα έχουμε τα κέφια μας, θα βγάλουμε τη δημιουργικότητα αλλά και το ταμπεραμέντο μας και θα θέλουμε να διασκεδάσουμε αλλά και να προσφέρουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε. Θα κερδίσουμε τις εντυπώσεις, θα γίνουμε το επίκεντρο, ενώ ερωτικά θα διαπρέψουμε. Η λαμπερή και ξεχωριστή παρουσία μας θα μαγνητίσει τα βλέμματα και η φλόγα μας θα ζεστάνει τις καρδιές. Επιζητάμε την αποδοχή, την επιβεβαίωση και είναι εύκολο να την πάρουμε. Επαγγελματικά, οι επιδιώξεις μας είναι μεγάλες και είμαστε πρόθυμοι να ρισκάρουμε, για να αποκτήσουμε το παραπάνω, το καλύτερο, ό,τι θεωρούμε ότι μας αξίζει. Ακόμα και οι κοινωνικές μας επαφές είναι τέτοιες που μπορούν να μας ανοίξουν τις κατάλληλες πόρτες.

ΚΡΙΟΣ

Το να διατηρείτε την αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα δεν είναι πάντα εύκολο, κυρίως σε ζητήματα σχετικά με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας, αλλά και το να ανησυχείτε συνεχώς δε θα σας προσφέρει κάτι. Σύντομα πάντως ένα καθεστώς θα αλλάξει κι ίσως λάβετε όλα όσα σας αξίζουν. Κάντε και εσείς όμως παράλληλα τις κινήσεις σας για να επισπεύσετε τα πράγματα. Ερωτικά, είστε σε φάση που κρίνετε, συγκρίνετε και αποδέχεστε ή απορρίπτετε. Ωστόσο, πρέπει να αρχίσετε να μπαίνετε με περισσότερες απαιτήσεις στο παιχνίδι, προσπερνώντας κάποιες ανασφάλειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια αλαζονική ή εγωκεντρική συμπεριφορά του ανθρώπου σας ή ενός συνεργάτη σας θα προκαλέσει τη δυσαρέσκειά σας, αλλά αν θέλετε να τελειώνετε με κάποια κακώς κείμενα ίσως πρέπει και εσείς να έχετε πιο ενεργή συμμετοχή και δυναμική αντιμετώπιση. Μόνο του τίποτα δε λύνεται, αντίθετα, όσο το αφήνετε, τόσο πιο ενοχλητικό θα γίνεται. Αν είστε μόνοι, διανύετε μια περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή, με αρκετές τόσο για περιπέτειες, όσο και για κάτι πιο σταθερό, αν το θελήσετε. Ωστόσο, μη βιάζεστε να κάνετε την τελική σας επιλογή, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν με γοργό ρυθμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δε χρειάζεται να δίνετε περισσότερη σημασία σε κάποια λόγια ή συμπεριφορές ανθρώπων στον εργασιακό σας χώρο, εφ’ όσον ξέρετε κατά βάθος ότι δεν είναι ανησυχητικά, ούτε σας απειλούν. Εστιάστε στη δουλειά σας ή ακόμα καλύτερα, δείτε τα από την αστεία τους πλευρά. Εκεί που πρέπει να ρίξετε βάρος είναι στην υγεία και τη διατροφή σας, κυρίως αν το τελευταίο διάστημα έχετε... ξεφύγει από το πρόγραμμά σας. Ερωτικά, αν κάτι απροσδιόριστο σας ενοχλεί σε ένα πρόσωπο ή σας δυσκολεύει, μην επιμείνετε. Δε θα αλλάξει στην πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ζωντάνια, ενεργητικότητα και αρκετή αυτοπεποίθηση, στοιχεία που ευνοούν κάθε απόπειρά σας αλλά και σας καταστούν αυτόματα φαβορί στον ερωτικό τομέα, οπότε αν είστε μόνοι, καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείτε και να κυκλοφορήσετε γιατί θα έχετε τις κατακτήσεις σας. Από την άλλη, θα περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα αποχαιρετήσετε με τον πιο ευχάριστο τρόπο τον χειμώνα. Ίσως κάνετε μια επαφή για επαγγελματικούς λόγους ή σας συστήσουν ένα άτομο που έχει τη θέση ή τις γνωριμίες για να σας βοηθήσει.

ΛΕΩΝ

Το σπίτι και η οικογένειά σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Θα συμμαζέψετε, θα ομορφύνετε το χώρο σας, ενδεχομένως να σας δημιουργηθεί κι η διάθεση να κάνετε κάποιες αλλαγές ή αγορές. Από την άλλη ένα ζήτημα που αφορά σε ένα ακίνητο ή πολύ δικό σας πρόσωπο θα το αντιμετωπίσετε αποφασιστικά και ίσως βρείτε και οριστική λύση. Ερωτικά, έχετε υψηλές προσδοκίες και γι’ αυτό δεν είστε ικανοποιημένοι με τις διαθέσιμες επιλογές σας. Ωστόσο, δε βιάζεστε γιατί γνωρίζετε ότι ισχύει το ρητό «το καλό πράγμα, αργεί να γίνει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγάζετε μια ένταση στις συναναστροφές σας, χωρίς να το καταλαβαίνετε, οπότε εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε και να πάρετε προσωπικά κάτι που θα ειπωθεί. Δεν είναι εύκολη η επικοινωνία σας αυτή την εποχή, γι’ αυτό να είστε κάπως πιο προσεκτικοί για να μη δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας συναντήσεις. Ερωτικά, η παρουσία σας τραβάει την προσοχή και μια νέα γνωριμία είναι παραπάνω από πιθανή, προς το παρόν όμως δε διαφαίνεται κάτι περισσότερο στον ορίζοντα. Κρατήστε επαφή όμως γιατί σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Αγχώνεστε γιατί οι ανάγκες σας είναι αρκετές και φοβάστε μήπως δεν μπορέσετε κάποια στιγμή να τις καλύψετε, όμως έτσι δε χαλαρώνετε. Η ζωή δεν είναι μόνο πληρωμές και τακτοποίηση υποχρεώσεων, αλλά και να απολαμβάνετε αυτά που έχετε. Αν κρατάτε τον έλεγχο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επαγγελματικά, θεωρείτε ότι σας αξίζουν περισσότερα κι ίσως είναι καλό να το θίξετε σε ένα ανώτερό σας. Από την άλλη, εκπέμπετε έναν έντονο ερωτισμό, οπότε σας παίρνει να ρισκάρετε λίγο παραπάνω. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο τολμών νικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε οι ευνοημένοι της ημέρας, γι’ αυτό πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, ώστε να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Το ταμπεραμέντο, η σιγουριά και η αγέρωχη παρουσία σας είναι το εισιτήριό σας, που μπορεί να σας βάλει σε ένα καλύτερο περιβάλλον, αλλά και να σας φέρει καινούργιες κι αξιόλογες γνωριμίες, όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να το βάλετε στόχο, αφού το ενδιαφέρον το κερδίζετε, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να αποσυρθείτε προσωρινά από την ενεργό δράση για να κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό της πορείας και των επιδιώξεών σας ή απλά ένα τσεκάρισμα για να δείτε, αν βαδίζετε στο σωστό δρόμο, δε θα σας βλάψει. Ίσα-ίσα που θα σας ενισχύσει τη σιγουριά ή θα σας ωθήσει στο να κάνετε ένα διαφορετικό σχεδιασμό, κυρίως στα εργασιακά σας θέματα. Αλλά και μια απομάκρυνση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε άλλη αντίληψη για τα ερωτικά σας, αν προβληματίζεστε με μια εξέλιξη ή δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες είτε με άτομα που έχετε κοινές αντιλήψεις ή ενδιαφέροντα είτε με κάποια άλλα που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Άλλωστε το να κάνετε δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά ανοίγματα είναι βούτυρο στο ψωμί σας. Από την άλλη, πιθανόν να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε. Επίσης, μια απλή επαφή ή ένα φλερτ ενδεχομένως να πάρει γρήγορα μεγαλύτερες διαστάσεις και να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να πέσετε πάνω σε κάποια πρόσωπα που η συμπεριφορά τους θα σας εκνευρίσει κάπως, εξ αιτίας μια έπαρσης που ίσως βγάλουν, αλλά αν αδιαφορήσετε και εστιάσετε μόνο στο τι εξυπηρετεί τους στόχους σας, πιθανόν στο τέλος να βγείτε κερδισμένοι. Άλλωστε δεν είναι πρωτόγνωρο στους επαγγελματικούς χώρους να υπάρχουν και τέτοια άτομα. Στον ερωτικό τομέα, ωστόσο, τα πράγματα εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ η εναλλαγή προσώπων και καταστάσεων είναι ταχύτατη και μεν δε βαριέστε λεπτό, αλλά και δε μπορείτε να ποντάρετε και πουθενά.

ΙΧΘΥΣ

Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και θετική ενέργεια, ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να ξεφύγει από την πορεία που έχετε βάλει. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, επικοινωνήστε τις ιδέες σας, διευρύνετε τους ορίζοντες σας με νέες γνώσεις και εμπειρίες αλλά αποφύγετε κάθε υπερβολή γιατί αν ξανοιχτείτε παραπάνω, θα εκτεθείτε. Ερωτικά, όμως, μπορείτε να κάνετε όσα ανοίγματα θέλετε και να ερευνήσετε καινούριες προοπτικές, αφού δε δεσμεύεστε από κάπου. Εύκολα πάντως μπορεί να αποκτήσετε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε ίδιες ιδέες και νοοτροπία.

Αγαπημένο