ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου Photo/ Istock

Η Τετάρτη αναμένεται ιδιαίτερη, με εκπλήξεις και απρόοπτα που θα επηρεάσουν την προσωπική και κυρίως την ερωτική μας ζωή. Τα δεδομένα ενδεχομένως να αλλάξουν κι ό,τι είχαμε, νομίζαμε ή θεωρούσαμε, να μην ισχύει πια, είτε γιατί εμάς δε θα μας ικανοποιεί και θέλουμε να το ξεφορτωθούμε είτε εξ αιτίας απρόσμενων γεγονότων που θα μας σπρώξουν σε διαφορετικό δρόμο. Πιθανόν να αισθανθούμε έντονα την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθούμε ή να κόψουμε τα δεσμά από σχέσεις που έχουν γίνει πλέον τυπικές, δεν οδηγούν πουθενά ή μας περιορίζουν. Εντάσεις, οριστικές ρήξεις αλλά και καινούργιοι, συναρπαστικοί έρωτες είναι πολύ πιθανοί, όπως επίσης και οι αντισυμβατικές, ασυνήθιστες ή διαφορετικές επιλογές που μας τραβάνε. Δύσκολα θα αποφύγουμε ξεσπάσματα και τσακωμούς, γιατί ακόμα κι εμείς να προσπαθήσουμε να μην τεντώσουμε το σχοινί, θα συμβεί από την «απέναντι» πλευρά. Ωστόσο, είναι σοφό να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν γιατί μπορεί να είναι η κατάλληλη ώθηση για να αποκτήσουμε κάτι καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματά σας θα είναι πολλά και μάλλον ασυγκράτητα, οπότε δεν αποκλείεται, αν έχετε «καταπιεί» πολλά τον τελευταίο καιρό, με αφορμή ένα γεγονός που αφορά στα οικονομικά σας να κάνετε κάποια αψυχολόγητη ενέργεια. Πιθανό είναι κι ένα έκτακτο έξοδο, αλλά και έσοδο. Από την άλλη, μπορεί να λήξετε μια κατάσταση ξαφνικά και απρόοπτα, είτε γιατί θα βαρεθείτε από τα σκηνικά ζήλειας ή την αμφισβήτηση της πιστότητάς σας είτε γιατί καταπιεζόσασταν και πλέον θέλετε να απελευθερωθείτε. Πολύ σύντομα όμως κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα προβλέπεται αρκετά ταραγμένη, ιδιαίτερα όσον αφορά στη σχέση σας, αφού ο εκνευρισμός του ανθρώπου σας θα είναι μεγάλος και μπορεί μια κίνηση ή λόγος σας να αποτελέσει αιτία για μεγάλη κρίση. Αν δεν θέλετε, βέβαια, να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και, στην ανάγκη, να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Αν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο θα σας φλερτάρει επίμονα και θα σας φέρει σε άβολη θέση ή υπάρχει περίπτωση να το απορρίψετε και να βγάλει μια αλλοπρόσαλλη κι επιθετική συμπεριφορά απέναντί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ξαφνική αδιαθεσία ενδέχεται να σας κρατήσει μακριά από κάθε δράση ή να είχατε προγραμματίσει κάποιες δουλειές που θα αναγκαστείτε να αναβάλλετε ή να ακυρώσετε. Ακόμα και στην εργασία σας είναι πιθανό να υπάρξει μια αναστάτωση από την αλλαγή ορισμένων δεδομένων, οπότε είναι λογικό να εκνευριστείτε ή και να τσακωθείτε με ένα συνάδελφό σας. Από την άλλη, ίσως μαθευτούν κάποιες λεπτομέρειες της ερωτικής σας ζωής που θα σας φέρουν σε άβολη θέση ή ανακαλύψετε μια πτυχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει που δε θα σας αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας επιφυλάσσει μια δυσάρεστη εξέλιξη που αφορά στα ερωτικά σας, καθώς δεν αποκλείεται ένας τσακωμός σας με ένα πρόσωπο που είχατε έρθει κοντά, για ασήμαντη αιτία, να φέρει και τον χωρισμό. Από την άλλη, ίσως ελκύσετε ένα πρόσωπο που θα σας ξεσηκώσει και θα ζήσετε μαζί του πρωτόγνωρες εμπειρίες, όμως μη θεωρήσετε δεδομένο τίποτα αφού όσο ξαφνικά θα έρθει, άλλο τόσο μπορεί και να εξαφανιστεί. Ενδέχεται, επίσης, να κάνετε μια αιφνιδιαστική κίνησή σας προκειμένου να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας.

ΛΕΩΝ

Καλό θα ήταν να αποδεχτείτε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δε διαρκεί για πάντα και όσο πιο σύντομα το κάνετε, τόπο πιο εύκολα θα προσαρμόζεστε στις αλλαγές που θα έρθουν. Τόσο στα ερωτικά, όσο και στη σχέση ή στο σπίτι σας θα υπάρχει μια αναταραχή, που θα προκαλέσει και την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος γι’ αυτό θα πρέπει να αποκτήσετε πιο γρήγορα αντανακλαστικά για να ξαναβρείτε τα πατήματά σας και να μην χάσετε τον έλεγχο. Ωστόσο, οφείλετε να κατανοήσετε ότι αν δεν κάνετε εσείς την έκπληξη, θα την βιώσετε από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια πράγματα σχετικά με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή γνωστό σας που θα σας σοκάρουν ή θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα και θα αλλάξουν τελείως την εικόνα σας γι’ αυτό. Η καθημερινότητά σας αλλά και ένα πρόγραμμα που είχατε φτιάξει πιθανόν να ανατραπεί κάτι που θα σας υπενθυμίσει ότι επιμένετε να μην υπολογίζετε τον αστάθμητο παράγοντα που τελικά μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή την άλλη τα πάντα. Επιπλέον, μια ζημιά στο μέσο που επικοινωνείτε ή κινείστε θα σας εκνευρίσει ίσως όμως είναι ευκαιρία για να το αντικαταστήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Όλα μπορεί να ανατραπούν σήμερα, τόσο τα θέλω σας και όσα σχεδιάζατε, όσο και τα αισθήματά σας για ένα πρόσωπο, καθώς θα διαπιστώσετε είτε ότι εξ αιτίας της ανάγκης σας να διώξετε τη μοναξιά σας, βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα για το χαρακτήρα του ή τα συναισθήματά του είτε γιατί τελικά οι προθέσεις και οι επιδιώξεις σας είναι τελείως διαφορετικές. Ωστόσο, όσο πιο σύντομα λήξετε την κατάσταση, τόσο πιο εύκολα θα κάνετε χώρο για να έρθει κάτι άλλο στη ζωή σας που θα είναι για σας. Από την άλλη, τα οικονομικά σας θα θυμίζουν λίγο... τραμπάλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σίγουρα δε χαρακτηρίζεται ιδανική και μάλιστα, από τη στιγμή, που δεν είστε λάτρεις των εκπλήξεων, θα σας εκνευρίσει αρκετά. Δεν αποκλείεται να τσακωθείτε με ένα φιλικό ή άλλο σας αγαπημένο πρόσωπο και να βγουν στη φόρα διάφορα που θα σας αιφνιδιάσουν. Από την άλλη, η αψυχολόγητη συμπεριφορά ή μια πρωτοβουλία του ανθρώπου σας ή ενός συνεργάτη σας θα σας φέρουν στα όριά σας και αν δεν είναι η πρώτη φορά μπορεί να σας οδηγήσει στη διακοπή. Αν είστε μόνοι, το ρίσκο δε θα σας ευνοήσει, εκτός κι αν στοχεύετε μόνο στην προσωρινή σας ευχαρίστηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θορυβηθείτε αρκετά από διάφορα που θα μάθετε να συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο ή τις κινήσεις και τα λόγια εναντίον σας ενός συναδέλφου σας. Το θέμα είναι όμως να μη λειτουργήσετε με το θυμικό σας και να μεθοδεύσετε αλλιώς τα πράγματα, διεκδικώντας το δίκιο σας και όχι να τσακωθείτε, κυρίως αν δεν έχετε στη διάθεσή σας επαρκή στοιχεία. Προσπαθήστε λοιπόν να ηρεμήσετε για να βρείτε την κατάλληλη λύση. Ερωτικά, ίσως σας προκαλέσει έκπληξη το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός προσώπου, μέσα από τη δουλειά σας και καλά θα κάνετε να μην ενδώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να έρθετε αντιμέτωποι με τον παραλογισμό είτε του αγαπημένου σας προσώπου είτε ενός φίλου ή μιας φίλης σας και εκεί μάλλον δε θα κρατήσετε παθητική στάση. Δεν αποκλείεται και μια δική σας έκρηξη εξ αιτίας μιας συμπεριφοράς του που δεν μπορείτε πλέον να ανεχτείτε ή νιώθετε ότι δε σας αξίζει μετά από όσα έχετε κάνει και να διακόψετε τις επαφές σας. Από την άλλη, μια πρόκληση θα είναι πολύ δυνατή για να αντισταθείτε, όμως το πού θα καταλήξει είναι άγνωστο. Η εμπειρία που θα βιώσετε πάντως θα είναι δυνατή, ακόμα κι αν είναι σύντομης διάρκειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα επιφυλάσσει μια αναστάτωση κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και τα θέματα που θα ανακύψουν, ακόμα και σας, που είστε προετοιμασμένοι για όλα, θα σας εκπλήξουν. Δεν αποκλείεται και διακόψετε μια συνεργασία, ύστερα από ρήξη με ένα πρόσωπο που θα βγάλει μια απόλυτη ή ανυποχώρητη στάση και κάτω από αυτές τις συνθήκες δε θα μπορείτε να συνεχίσετε. Και στα ερωτικά σας όμως τα πράγματα δεν είναι ήρεμα, καθώς αν έχετε σχέση, θα ξανατεθούν ζητήματα αυτονομίας και προσωπικών ελευθεριών ενώ αν είστε μόνοι, θα απελευθερωθείτε από μια κατάσταση και θα ξεκινήσετε εκ νέου την αναζήτηση.

ΙΧΘΥΣ

Απρόσμενες κι όχι ιδιαίτερα ευχάριστες ειδήσεις θα χαλάσουν τη διάθεσή σας ή για μια ακόμα φορά θα αναγκαστείτε να προβείτε σε αλλαγές στην καθημερινότητά σας και κάποιες από αυτές μάλιστα δε θα σας αρέσουν καθόλου. Πιθανή είναι και μια έντονη διαφωνία με ένα συγγενικό σας πρόσωπο και ενδέχεται να βγάλετε τον «κακό» σας εαυτό και να πείτε λόγια που αργότερα θα μετανιώσετε. Από την άλλη, μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό σας έρωτα ή νέα που το αφορούν θα σας αναστατώσουν γιατί θα σας ξυπνήσουν συναισθήματα που θεωρούσατε ότι είχατε ξεπεράσει.

Αγαπημένο