ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου- Τύχη, αισιοδοξία και ρομαντισμός!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου- Τύχη, αισιοδοξία και ρομαντισμός! Photo/Istock

Η Τετάρτη, με το εξάγωνο Ήλιου-Δία είναι μια ημέρα τύχης, δύναμης και ευκαιριών, που μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός σχεδίου μας! Με όπλα μας την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την τύχη που ακολουθούν τον Δία αλλά και τις προοδευτικές σκέψεις, την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τις εξελίξεις του μέλλοντος και το δυναμισμό που χαρακτηρίζουν το ζώδιο του Υδροχόου, προχωρούμε μπροστά, εκεί που μας οδηγούν οι στόχοι και οι επιθυμίες μας! Σημαντική είναι και η στήριξη που θα έχουμε από φιλικά πρόσωπα και άτομα του κοινωνικού μας περιβάλλοντος. Σε όλα τα ζώδια κάτι έχει να δώσει το εξάγωνο Ήλιου-Δία, τα ζώδια όμως της Φωτιάς ( Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου είναι αυτά που ευνοούνται ακόμη περισσότερο!

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθύς δίνοντας στην ημέρα μια πιο χαλαρή, ήρεμη διάθεση, ιδανική για να ονειροπολήσουμε, να έρθουμε σε επαφή με την εσωτερική μας φωνή, να διαλογιστούμε, να συζητήσουμε με ανθρώπους που έχουν αναπτύξει την πνευματικότητα τους και οι συμβουλές τους συνδυάζουν την εμπειρία με την έμπνευση!

Η πρωινή σύνοδος της ωστόσο με τον Ποσειδώνα εκτός από την δημιουργικότητα και την ζωηρή φαντασία που μας χαρίζει, μπορεί να στερήσει τις σκέψεις, τις κινήσεις και τις αποφάσεις μας από λογική και ρεαλισμό, οδηγώντας ακόμη και σε αυταπάτες… Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη σύνοδο είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) αλλά και Τοξότες-Δίδυμοι που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις επαγγελματικές τους κινήσεις,

Κριός

Νιώθετε πως τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει σήμερα και γεμάτοι ενθουσιασμό βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Προσέχετε τα οικονομικά σας αφού εύκολα παρασύρεστε σε σπατάλες. Συναισθηματικά, μην ενθουσιάζεστε από το φλερτ ενός προσώπου από τον φιλικό σας κύκλο, είναι κάτι επιπόλαιο και προσωρινό.

Ταύρος

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία σας βοηθά να ξεπεράσετε προσωπικές ανασφάλειες και άγχη. Επαγγελματικά είστε κοντά στο να κάνετε μια σημαντική αλλαγή, ίσως και χώρο δουλειάς, αλλά ακόμη δεν είναι η ώρα να το κοινοποιήσετε. Συναισθηματικά, είναι μια χαρούμενη ημέρα, με συναντήσεις με φίλους, επαφές με αγαπημένα πρόσωπα,

Δίδυμοι

Η εύνοια για εσάς επικεντρώνεται σε ότι σχέση με μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές με εξωτερικό ακόμη και νομικά θέματα. Το πρωινό κρύβει αρκετή ένταση στον επαγγελματικό τομέα, και ίσως απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά ενός συναδέλφου ή συνεργάτη σας.

Καρκίνος

Η αρμονία, η ζεστασιά και η ασφάλεια που σας προσφέρει η προσωπική σας ζωή γαληνεύουν την ψυχή σας και βοηθούν τη συναισθηματική σας έκφραση. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία βοηθά στην πρόοδο οικονομικών θεμάτων, ενώ αν θέλετε να ρυθμίσετε φορολογικές ή κληρονομικές υποθέσεις η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική!

Λέων

Ασχοληθείτε σήμερα με τα μελλοντικά σας σχέδια, κάντε επαφές με πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να σας στηρίξουν, συζητήστε με τους συνεργάτες σας τους κοινούς σας στόχους. Ένα νομικό ζήτημα μπαίνει σε διαδικασία επίλυσης. Συναισθηματικά, οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι κάντε με το ταίρι σας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν!

Παρθένος

Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος κυλούν ήρεμα και αρμονικά σήμερα, ενώ δεν υπάρχουν και πολλές εκκρεμότητες που να σας αγχώνουν. Θέλετε να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια σειρά και θα σκεφτείτε τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά αν περιμένετε κάποια είσπραξη και έχει καθυστερήσει, θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη...

Ζυγός

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία σας ωθεί να ασχοληθείτε και πάλι με ένα σχέδιο σας που είχατε προσωρινά αφήσει στην άκρη αφού δεν νιώθατε ικανοί να το ολοκληρώσετε. Σε προσωπικό επίπεδο κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας δίνουν χαρά, συμπεριλαμβανομένων της φροντίδας της ομορφιάς και της εμφάνισης σας.

Σκορπιός

Σας δίνετε η δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας και της εργασίας σας, έχοντας και τη στήριξη προσώπων της οικογένειάς σας. Ασχοληθείτε με την υπόθεση ενός ακινήτου που με κάποιο τρόπο επηρεάζει και την οικονομική σας κατάσταση. Η συναισθηματική σας ζωή στα καλύτερα της, με το πάθος να συναντά τον ρομαντισμό στο πρόσωπο σας και τη γοητεία σας να επηρεάζει όσους κινούνται γύρω σας!

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα ευνοεί τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις, τις κοινωνικές επαφές αλλά και την επικοινωνία με πρόσωπα που στο μέλλον θα στηρίξουν με τον τρόπο τους τα σχέδια και τους στόχους σας. Επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις καλύτερα να τις προγραμματίσετε μετά το μεσημέρι, και πάλι να είστε πολύ συγκεκριμένοι στα όσα λέτε και προτείνετε. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο μέσω των social media ή οι υποχρεώσεις του να το αναγκάζουν να μετακινείται συχνά.

Αιγόκερως

Θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι αυτά τα οποία προχωρούν και εξελίσσονται με θετικά για εσάς αποτελέσματα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να χαλαρώσετε την πίεση που ασκούσατε στους κοντινούς σας ανθρώπους . Επαγγελματικά, είναι η στιγμή να κάνετε μια συζήτηση με τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας για το πώς θέλετε να εξελιχθούν οι καταστάσεις και ποιοι είναι οι στόχοι σας.

Υδροχόος

Η θετική όψη Ήλιου-Δία σας επηρεάζει άμεσα και σας ευνοεί ιδιαίτερα, και τώρα είναι η στιγμή να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας τα οποία θα βρουν ακροατές πρόθυμους να σας στηρίξουν.  Οι σχέσεις με τα πρόσωπα  του κοντινού σας περιβάλλοντος (στενοί συγγενείς, αδέλφια) ευνοούνται επίσης.  Συναισθηματικά,  η ερωτική προσέγγιση ενός προσώπου που μέχρι τώρα δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο σας ενθουσιάζει!

Ιχθύες

Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο περιβάλλον σας γεγονός που σας φτιάχνει τη διάθεση και σας δίνει δύναμη να λύσετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Ξεπερνάτε επιτέλους κάποια προβλήματα του παρελθόντος που σας κρατούσαν πίσω και καθυστερούσαν τις εξελίξεις της ζωής σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, με τις κινήσεις που κάνετε να οδηγούνται όχι μόνο από τις πραγματικές σας ανάγκες αλλά και από τη διαίσθηση σας.

Αγαπημένο